کد خبر 1008904
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۳
روحانی نمایه

دولت روحانی در حالی دو سال پایانی عمر خود را سپری می‌کند که رئیس آن، ترجیح می‌دهد به‌جای گزارش میزان عملی کردن وعده‌های خود، به رویارویی با نهادی محبوب بپردازد.

به گزارش مشرق، دولت حسن روحانی در حالی دو سال پایانی عمر خود را سپری می‌کند که رئیس آن، ترجیح می‌دهد به‌جای گزارش میزان عملی کردن وعده‌های خود، به رویارویی با نهادی بپردازد که این روزها در بین مردم، به محبوبیت و کارآمدی شناخته می‌شود.

شاید همین اشتباه روحانی است که صدای حامیان او را نیز بلند کرده است، تا جایی که حجّت‌الاسلام سیّد محمود دعایی که عادت به اظهارنظر رسانه‌ای علیه دولت ندارد  می‌گوید: «رئیس‌جمهور نباید مرتکب اشتباه شود و نباید سد راه کسانی شود که در حال حاضر با قدرت و قوت، خدمات ارزشمندی را ارائه می‌دهند».

بیشتر بخوانید:

کارنامه خالی روحانی با حمله به رئیسی پر می‌شود؟ +فیلم

مدیرمسئول روزنامه اطّلاعات در ادامه می‌گوید: «رئیس‌جمهور نباید مرتکب اشتباه شود و نباید سد راه کسانی شود که در حال حاضر با قدرت و قوت خدمات ارزشمندی را ارائه می‌دهند».

این تنها دعایی نیست که با درک واقعیت‌های موجود، به روحانی تذکر می‌دهد که نسبت به قوّه قضائیه مرتکب اشتباه نشود، بلکه دیگر حامی دولت نیز به مخالفت با سخنان امروز روحانی برمی‌خیزد.

حجّت مرتجی، از کارکنان خبرگزاری دولت(ایرنا) از زاویه دیگری به نقد اظهارات رئیس‌جمهور می‌پردازد و با انتخاباتی دانستن این سخنان، می‌نویسد: «سخنرانی امروز روحانی بیشتر شبیه نطق انتخاباتی بود. از ‎روحانی در این موقعیت انتظار می‌رود بجای نطق و تهدید به افشا، به اقدام عملی دست بزند. فرصت به سرعت از دست می رود».

ابعاد خطای محاسباتی روحانی در سخنرانی امروز خود، وقتی عیان‌تر می‌شود که به‌یاد بیاوریم که از صدور حکم حبس پنج ساله برای حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور به جرم فساد مالی، چند هفته بیش‌تر سپری نشده است. آیا افکار عمومی، لحن تند روحانی خطاب به دستگاه قضا را ناشی از برخورد این دستگاه با برادر خود نمی‌داند؟! به‌ویژه که سابقه خط و نشان کشیدن از سوی رئیس‌جمهور در صورت برخورد با نزدیکانش، هنوز از حافظه‌ها پاک نشده است.

محمّد سلیمانی، وزیر اسبق ارتباطات در همین راستا می‌گوید: «روحانی با این عصبانیتش تأثیر منفی در جامعه می‌گذارد، مخصوصاً این موضوع در افکار عمومی برداشت می‌شود که منشأ عصبانیت رئیس جمهور از دادگاهی شدن برادرش و برادر معاون اولش است». 

سیّد حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملّی و سیاست خارجه نیز سخنان روحانی درباره برخورد با مفاسد را به چالش می‌کشد و در نطق میان دستور خود می‌گوید:« آقای رئیس جمهور مفاسد اقتصادی در دستگاه‌های جنابعالی اتفاق می‌افتد در شش سال گذشته مبارزه می‌کردید. اگر می‌گویید کشاندن افراد به دادگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی نیست شما با مفاسد مبارزه کنید و در این مسیر از برادر خودتان شروع کنید».

دیگر نماینده‌ای که به اظهارات روحانی واکنش نشان می‌دهد حسینعلی شهریاری، نماینده زاهدان در مجلس است. شهریاری که حمله به قوّه قضائیه از سوی رئیس‌جمهور را ناشی از عدم تحقق وعده‌های انتخاباتی دولت می‌داند، می‌گوید: «اینکه آقای رئیس‌جمهور می‌گوید باید با دانه درشت‌ها برخورد شود مگر از برادر آقای رئیس‌جمهور هم دانه درشت‌تر داریم که قوه قضائیه با وی برخورد کرده است»

انتقاد به سخنان روحانی، به چهره‌های سیاسی ختم نمی‌شود. اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل طی نامه‌ای به رئیس جمهور می‌نویسد: «آقای روحانی! دیگر مجالی برای شعار و وعده نیست؛ امروز باید پاسخگو باشید و به جای فعالیت‌های انتخاباتی به ارائه گزارش از عملکردتان بپردازید».

شاید به‌زعم رئیس‌جمهور و مشاوران وی، بهترین راهبرد در مقطع فعلی برای فرار از پاسخگویی، به‌حاشیه راندن مشکلات کشور با طرح موضوعاتی از قبیل رفراندوم، دوگانه‌سازی و حمله به قوّه قضائیه باشد، امّا به‌نظر می‌رسد که این، بهترین استرانژی نیست، چرا که افکار عمومی عملکرد دولت را به قضاوت خواهند نشست و از خود خواهند پرسید که آیا تمرکز و اهتمام به بی‌اثر کردن تحریم‌ها، می‌تواند پایان خوشی را برای دولت حسن روحانی رقم بزند یا جنجال‌آفرینی و فرار از پاسخگویی؟ افکار عمومی به‌خوبی می‌داند که تلاش برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در ماه‌های پایانی دولت، اهمیت دارد یا طرح موضوعات انتزاعی و دوگانه‌سازی‌های کاذب؟

کم‌تر از سه ماه از آخرین دیدار هیأت دولت با رهبر انقلاب می‌گذرد و به‌نظر می‌رسد بازخوانی توصیه‌ای مهم خطاب به دولتمردان، یک بار دیگر برای رئیس‌جمهور، ضروری شده است: «از فروع و از حواشی، بجد پرهیز کنید؛ من می‌بینم متأسّفانه -مال امروز و دیروز هم نیست- در غالب دورانها ما زیاد دچار حواشی و فروع بوده‌ایم ... از آنها هرچه ممکن است پرهیز کنید».

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 18
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 16
  • محمد IR ۰۱:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    6 1
    حسین فریدون
  • IR ۰۱:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    10 1
    سید رئیسی رقیب انتخاباتی اقای روحانی بودن وقتی عملکرد مثبت و عادلانه سید رئیسی رو در این مدت کوتاه و میزان محبوبیت و رضایت بیشتر مردم رو از سید رئیسی می بینن بایدم عصبانی بشن چون خیلی از مردم به خاطر انتخاب اقای روحانی و رای ندادن به سید رئیسی پشیمون هستن.
  • IR ۰۱:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    4 0
    مغرور ز خود مشو که خواندی ورقی /زان روز حذر کن که ورق برگردد...
  • رضا IR ۰۲:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    0 8
    راست ميگه ديگه روحانى ، از چپ و راست داريد ميذاريد توى كاسه اش بعد مى پرسيد چرا ؟! والاهى خيلى رو داريد !
    • IR ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
      0 1
      خب حتما کاسه داره که اینقد میزارن تو کاسه اش، کاسه اش هم خیلی بزرگه لامصب ( و الا اگه ادم همچین کاسه ای نداشته باشه، چیزی هم نمی شه گذاشت توش ) تازه اینا که چیزی نیست یه سوال بسیار مهم در مورد یه ملاقات مربوط به سال های قبل مونده که جوابش همه چیز رو روشن می کنه. بی صبرانه منتظر اون روز هستم.
  • IR ۰۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    9 1
    برجام نافرجام که جناب روحانی وتیم دیپلماسی اش تمام تخم مرغها را در یک سبدگذاشتند واقافیله با یک گام روی انها همه چیز را خراب کرد علیرغم نظر دلسوزان نظام؛پیگیری وعزم قوه قضائیه در محاکمه مفسدین ودانه درشتها که اتفاقا بعضی از انها منتسب بهمین دولتندوناکامی در وعده هایی که به ملت درانتخابات داده شد وفقط بعضی از حامیان دولت از ان متنعم شدندهمه عواملیست که باعث تناقض گویی ودنبال مقصر گشتن جناب اقای رئیس جمهور محترم شده است
  • IR ۰۳:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    8 1
    روحانی درصدد قبضه کردن قدرت است وبرای انتخابات مجلس تلاش دارد
  • IR ۰۴:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    8 1
    چرا نباشه هرچی از راه نادرست پول برای انتخابات جمع کرده بودند به همت اقدامات ضد فساد قوه قضائیه به خزانه بیت المال برگشته و دستشون مثل کارنامه خسارت بارشون خالی شده
  • IR ۰۴:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    6 1
    اصولا دشمنان عصبانی باشند و از عصبانیت بمیرند . ما که داریم به ریش شون میخندیم . دیدار به قیامت
  • IR ۰۵:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    9 1
    روحانی در ابتدای سخنانش می گوید اختلاف و تفرقه خواست آمریکا است و بعد خودش مشغول حمله به قوه قضاییه می شود.
  • IR ۰۵:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    4 0
    دعای اللهم لا تکلنی إلی نفسی طرفه عین أبدا مخصوص همه است!!!
  • ناشناس IR ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    7 1
    اگه خیلی ناراحت و عصبانیه بذاره بره
  • IR ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    2 0
    چرا؟؟؟!!!
  • جواد IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    1 6
    باسلام: به نظرم روحانی بایست تحمل کند و این دوسال را کار کند برای تولید داخل و ارتباط با همسایگان و دوستان استراتژیک ایران....اما دیگران هم اینقدر به ایشان فشار نیاورد چه بسا ادامه این انتقادات به سیاه نمایی بکشد و نتیجه بدی برای همه داشته باشد...
  • IR ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    3 2
    ماعصبانی هستیم،نه روحانی!!!چراهیچ کی نمیفهمه!!!!!
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    8 1
    بخاطر یکه زارع و حسین فریدون و مهدی جمالی و رئیس امداد و مهدی جهانگیریو.......... چرا ناراحت و عصبی نباشه؟!!! یکی اومده داره دزدهای فاسد پست فطرت را میگیره و این هم عمری در انحصار و قدرت توانسه برتری مطلق داشته باشه که الان گیر افتاده- لعنت به وطن فروشان و تف بر روی کسیکه برای کسب قدرت و ثروت به اجنبی وابسته هست
  • IR ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    9 1
    بگذارید افشاگری کند تا بیشتر رسوا شوند جماعت مدعی رنگ بنفش و کلید...در افشاگری خودشان البته افشا می شوند.
  • RU ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
    0 0
    لیبرالها فهمیدند که اوضاع خوبی در انتخابات ندارند حالا قصد دارند کشور را به آشوب بکشند. مثل کسی که تحمل شکست را نداره و میزنه زیر میز بازی تا همه چیز درهم برهم بشه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس