به گزارش مشرق، نگارمهری، کارشناس نظارت بر فرآوردههای طبیعی سنتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان گفت: ویتامین دی همان اندازه که برای بدن ضروری است، مصرف بیش از حد آن میتواند عوارض خطر ناکی داشته باشد که باید با تجویز پزشک مصرف شود.
بیشتر بخوانید:
آشنایی با دانهای معجزهگر به نام «هل»
او با اشاره به اینکه مصرف خود سرانه ویتامین دی باعث مسمومیت میشود افزود: از دست دادن هوشیاری؛ نارسایی کلیوی و شریانها، افزایش فشار خون، تهوع و استفراغ و یبوست از عوارضهای مصرف خود سرانه ویتامین دی است.
نگار مهری گفت: ویتامین دی یا کلسیفرول از جمله ویتامینهای است که به رشد و استحکام استخوانها از طریق کنترل تعادل کلسیم و فسفر کمک میکند.
کارشناس نظارت بر فرآوردههای طبیعی سنتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا ادامه داد: منابع گیاهی مثل غلات و حیوانی مثل ماهی، شیر، تخم مرغ و نور آفتاب به طوری که ۱۰ تا ۲۰ دقیقه ماندن در زیر نور آفتاب نیاز روزانه بدن انسان به این ویتامین را تامین میکند.