به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
عبداله ناصری عضو سازمان (منحله) مجاهدین انقلاب و مشاور خاتمی، تصریح کرد: ارائه لیست در انتخابات، به معنای همراهی شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان با شورای نگهبان است. نامهنیوز نوشت: بهنظر میرسد اصلاحطلبان از دوراهی ارائه لیست دادن و ندادن عبور کردهاند. شاهد آنکه محمدرضا عارف رئیس شورای عالی اصلاحطلبان اخیراً ضمن ابراز خوشبینی نسبت به رایزنیهای خود با شورای نگهبان تاکید کرد که اصلاحطلبان یک لیست خوب اما غیرائتلافی ارائه میکنند. بر این اساس اختلافات در جریان اصلاحطلب بالا خواهد گرفت زیرا همزمان که برخی به ناگزیری ائتلاف اعتقاد دارند، عدهای از اساس ارائه لیست را نادرست میدانند. عبدالله ناصری، در همین گروه جای میگیرد.
بیشتر بخوانید:
همراهی دولت و اصلاحطلبان برای لکهدار کردن نظام اسلامی/ قالیباف هدف مشترک دولت روحانی و اصلاحات +تصاویر
درس یک بازداشتی فتنه به خواص کشور/ تاجیک: بضاعت اصلاحطلبان در انتخاباتها، بیش از "روحانی" نیست
او در گفتوگو با «نامهنیوز» ارائه لیست را همراهی با شورای نگهبان دانست و گفت: «شورای نگهبان مثل ادوار قبلی عمل کرد. با این وصف حتماً لیست دادن اصلاحطلبان مخصوصاً در تهران بسیار معنادار است و حتماً همه جوانب باید درنظر گرفته شود.»
وی افزود: «به نظر من اصلاحطلبان در این دوره نباید لیست ارائه کنند زیرا این شورا تمام کسانی که در این چهار سال از تریبون مجلس به نفع مردم استفاده کرده بودند، رد صلاحیت شده و یک سری نماینده منفعل و یا نسبتاً خنثی تایید صلاحیت شدهاند. در این شرایط لیستدادن شورای سیاستگذاری از تهران به معنای همراهی با شورای نگهبان است.»
ناصری همچنین گفت: «واقعیت این است که من در بین تایید صلاحیتشدگان کسی را سراغ ندارم که با توجه به تجربه مجلس دهم بتواند انتظارات جامعه مدنی از اصلاحات را نمایندگی کند».
وی گفت: ما بالاخره یک جایی باید در برابر این بازی بایستیم و این یعنی ضمن اینکه انتخابات را تحریم میکنیم، لیست ندهیم.
مشاور خاتمی همچنین گفت: بخشی از هواداران اصلاحات بر این باورند که همه اصلاحطلبان تحت هر شرایطی میخواهند با حکومت تعامل کنند و آتش انتخابات یک طرفه نظارت استصوابی باشد. ما اصلاحطلبان و شورای سیاستگذاری باید این باور مردم را یکبار برای همیشه اصلاح کنیم.»
ناصری درباره اینکه موضع او موجب انشقاق و دودستگی در جریان اصلاحات میشود، گفت: «بله، ولی اصلاحطلبان واقعی نمیتوانند به بهانه انشقاق یا شکاف این مسیر لاپوشانی و غیرصادقبودن با مردم را ادامه دهند. درست است که به احتمال زیاد انشقاق ایجاد میشود اما بالاخره یک روزی باید اصلاحطلبان واقعی از اصلاحطلبان حکومتمحور و قدرتطلب جدا و متمایز شوند».
یادآور میشود عبداله ناصری در کنار اصغرزاده یکی از افراطیونی است که به صراحت گفته بود: «دولت روحانی، رحم اجارهای اصلاحطلبان است» و از جهت نگاه ابزاری و نفاقآلود، تنه به تنه گروهکهای نفاق و ضدانقلاب میزند که برخی همراهیها و همسوییهایشان در جهت معارضه است.
یادآور میشود در عرف سیاسی دنیا، اصلاحطلبی در چارچوب قانون اساسی و نظام سیاسی مستقر معنا میشود. و از این جهت ادعای اصلاحطلبی در کنار قطببندی در مقابل حکومت و حاکمیت، ادعایی دروغ و متناقض است.و در واقع چنان رفتاری، معارضه اپوزیسیونی با ژست همراهی است. به همین دلیل هم طیف مذکور به بهانه دروغ تقلب در سال ۸۸، به پیادهنظام آشوب نیابتی دشمن شدن تن دادند.
یادآور میشود در گذشته فقط گروهکهای نشاندار ضدانقلاب مانند سلطنتطلبها، منافقین و بهائیت دعوت به تحریم انتخابات میکردند.