کد خبر 1052336
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۰
ویروس کرونا؛ آجیل شب عید را چگونه ضدعفونی کنیم؟

یک متخصص تغذیه درباره نحوه ضد عفونی کردن آجیل شب عید توضیحاتی داد.

به گزارش مشرق، کوروش صمدپور متخصصان تغذیه و رژیم درمانی، درباره نحوه استفاده از آجیل شب عید با توجه به بروز ویروس کرونا در جهان گفت: آجیل‌های باز و بسته بندی شده مانند بادام، پسته، تخمه و ... به هیچ عنوان از دست فروشان خریداری نشوند.

او افزود: برای خرید و تهیه انواع آجیل بهتر است به مراکز و فروشگاه‌های معتبر مراجعه کنیم.

بیشتر بخوانید:

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: قرار دادن انواع آجیل‌ها در سینی فر و دادن حرارت ملایم ده دقیقه‌ای به آن‌ها باعث گرم شدن آجیل و کم شدن خطر ابتلا به ویروس کرونا خواهد شد.

صمدپور ادامه داد: از آن جایی که ممکن است ماندگاری آجیل مشکل ساز شود؛ بنابراین نباید به هیچ عنوان آن را به مقدار زیاد در حرارت قرار داد و بهتر است تنها به اندازه مصرف دو تا سه روز قرار داد.

او افزود: ویروس کرونا به حرارت بالای  ۳۵ الی ۴۰ درجه حساسیت دارد و برای اینکه آن را به صورت کامل نابود کنیم، می‌توانیم با قرار دادن ظرف آجیل‌هایی مانند بادام، فندوق، پسته، گردو و ... به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۴۰ درجه این کار را انجام دهیم و حتما به یاد داشته باشید که حرارت دادن به آن‌ها هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: ۸۵ درصد مبتلایان به کرونا متوجه نمی‌شوند و بهبود می‌یابند/ ترس از کرونا، می‌تواند آدم سالم را مبتلا کند

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره نحوه خرید شیرینی جات گفت: خرید یا تهیه شیرینی‌ تر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، اما برای خرید شیرینی جات خشک به علت حرارت دادن در فر هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.

ویروس کرونا؛ آجیل شب عید را چگونه ضدعفونی کنیم؟

صمدپور با بیان اینکه انواع شیرینی‌های خشک در اثر حرارت دادن از بین می‌روند، بیان کرد:معلوم نیست چه کسانی به پخت و پز آن‌ها پرداخته اند و می‌توانند به راحتی هنگام دست به دست شدن و قرار گرفتن در جعبه شیرینی، آلوده شوند.

او افزود: بهترین کار برای مصرف شیرینی جات پخت و پز آن‌ها در داخل منزل با رعایت اصول بهداشتی است.

پایداری ویروس کرونا بر روی سطوح مختلف مانند لباس، چوب، فلز، کیف و ... بسیار متفاوت است. این ویروس می‌تواند روی میوه، شیرین، آجیل و یا بسته بندی روی شکلات‌ها باقی بماند و به راحتی باعث انتقال آلودگی به بدن افراد شود که در اینصورت می‌توان با استفاده از الکل و صابون یا مایع، بسته روی شکلات را ضدعفونی کرد.

ویروس کرونا؛ آجیل شب عید را چگونه ضدعفونی کنیم؟

متخصصان عفونی و کارشناسان تغذیه عقیده دارند که قرار دادن آجیل در فر و یا مایکروفر در حرارت بالای ۴۰ درجه باعث نابودی ویروس کرونا خواهد شد. البته از راهکارهای دیگر همانند استفاده از باد گرم توسط سشوار و دمیدن آن داخل ظرف آجیل و یا پلاستیک‌هایی که این خوراکی خوشمزه در آن‌ها قرار دارد می‌توان تا حدودی از مضرات این ویروس کشنده کاست و سلامت جسمانی خود را با مصرف آن‌ها تضمین کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • محسن GB ۰۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
    5 0
    مگر قرار نیست امسال دید و بازدید عید (عید دیدنی) نداشته باشیم؟ پس دیگر تبلیغ برای آجیل و شیرینی و شکلاتِ عید هم چندان جایی ندارد.
    • هم وطن IR ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
      1 0
      البته حق با شماست ولی برای تنوع بخاطر در خانه ماندن بعضی از خانواده هایی که رعایت کردن و مثل خانواده خودم که از اول اسفندماه تاکنون از درب منزل خارج نشدن خوراکی هایی که قابلیت ضدعفونی داشته باشند (حالا یا با حرارت یا با ضدعفونی کننده ها) لازم هست.
  • IR ۰۳:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
    0 0
    اگه کسی تو این وضع پول خریدش رو داشته باشه
  • IR ۰۶:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
    1 0
    اکثر این آجیل ها وارداتی از چین هستند اصلا صلاح نیست بخری
  • ناشناس IR ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
    2 0
    عید امسال آجیل نخوریم هیچ اتفاق خاصی نمیفته.
  • حسن IR ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
    1 0
    وبا بزنه تو حلق وحنجر تون که اینقدر شکمواید بابا از این چیزا نخورین تا ببینیم چه خاکی باید به سرمون بریزم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس