به گزارش مشرق، سردار احمد نوریان، سخنگو و معاون اجتماعی نیروی انتظامی اظهار داشت: پلیس خدمتگزار در روزهای پایانی سال به صورت شبانه روزی در کنار انجام وظیفه ذاتی در برقراری نظم و حفظ امنیت عمومی، تلاش میکند به ستاد ملی مقابله با کرونا در جهت پیشگیری، مهار و کنترل بیماری کمک نماید.
بیشتر بخوانید:
خطرات چهارشنبه سوری آخر سال با توجه به شیوع کرونا/ آمار قربانیان آخرین چهارشنبه سال
وی ادامه داد: به همین منظور، تمام ظرفیتهای پلیس در خدمت امنیت و سلامت مردم عزیز قرار گرفته بویژه در حوزه حفظ امنیت روانی و احساس امنیت و آرامش درجامعه.
معاون اجتماعی ناجا خاطرنشان کرد: بسیاری از کارشناسان و متخصصان حوزه بهداشت و درمان بالاتفاق تاکید دارند، بعد روحی و روانی در این بیماری بر بعد جسمی آن غلبه داشته و ثابت شده که استرس و اضطراب در بهداشت روانی و سیستم ایمنی انسان بسیار تاثیرگذار است.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: با توجه به جدی شدن احتمال شیوع ویروس کرونا و اهمیت خودمراقبتی از طریق کاهش تردد شهروندان در معابرعمومی و دوری از تجمعات خانوادگی، از خانوادهها و هموطنان محترم تقاضا میشود در روزهای سه شنبه و چهارشنبه پیش رو از هر گونه تجمع و برگزاری مراسم دورهمی در قالب سنت چهارشنبه آخر سال پرهیز کنند.
سردار نوریان با بیان اینکه قطعا برگزاری هرگونه مراسم یا تجمعات به دلیل شرایط موجود و ضرورت مقابله با ویروس کرونا کار درستی نیست، گفت: با توجه به شکل گیری پویش آموزشی – فرهنگی "در خانه میمانیم" امیدواریم؛ روند آسیبهای فردی و اجتماعی ناشی از رفتارهای پرخطر به ویژه برای گروههای در معرض آسیب مثل سالمندان، بیماران، زنان باردار، نوزدان به دلیل آلودگیهای صوتی ناشی از ترقه بازی و شیوع ویروس کرونا، کاهش یابد.
معاون اجتماعی ناجا اضافه کرد: به والدین عزیز توصیه میکنیم، کودکان و نوجوانان خود را در این روزها تنها نگذارند و در کنار آنها و مراقبشان باشند، همچنین فرزندان خود را با خطرات ترقه و آتش بازی آشنا کرده و آسیبهای ناشی از بازی با مواد منفجره و محترقه را به آنها گوشزد کنند.
سخنگوی نیروی انتظامی تصریح کرد: توصیه ما این است که در شرایط جاری، اعضای هر خانواده به جای خروج از خانه، برنامههای فرهنگی و تفریحی ویژه این ایام مانند ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، تماشای برنامههای سرگرم کننده تلویزیون و ارتباطات مجازی و تلفنی با بستگان و آشنایان، انجام بازیهای سنتی و بومی را در برنامههای خود قرار دهند.
سردار نوریان اعلام کرد: پلیس برابر روش جاری، هر ساله از نقاط مرزی کشور تا پایتخت و دیگر شهرها، طرح مقابله با قاچاق، ساخت و توزیع مواد محترقه و آتش زا را اجرا کرده و در این ایام کنترل مرزها و مبادی ورود این مواد را به شدت تحت نظارت و کنترل قرار میدهد.
معاون اجتماعی ناجا در خاتمه گفت: تاکنون پلیس موفق به کشف حدود ۲۱ میلیون انواع مواد محترقه کم خطر و پرخطر شامل ترقه، نارنجک دست ساز، کهکشان و مقادیر زیادی اکلیل و سرنج در استانهای مختلف کشور شده که در همین رابطه ۶۳۰ نفر دستگیر و به محاکم قضائی معرفی شده اند.