کد خبر 1066049
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
کتاب رسول مولتان - کراپ‌شده

ما هم که از گلویمان پایین نمی‌رفت. دوباره از هر بشقاب کمی برداشتم و یک پرس غذا برایش درست کردم. بار اول و آخر شد که افطار فقط برای خودمان تهیه کردم.

به گزارش مشرق، یک شب، خسته بودم و نرسیدم غذا درست کنم. هر چه داشتیم، داغ کردم و سفرهٔ افطار را چیدم. علی همیشه می‌گفت: «برای کارمندها غذا درست کن، اگه خواستن بخورن، اگر نه ببرن.»

هر چه را که داشتیم، تقسیم کردم. منتظر بودم بپرسد برای کارمندها چی درست کردی تا با توپ پر جوابش را بدهم. تا قاشقش را توی بشقاب زد، مکث کرد:
ـ به حبیب غذا دادی؟

من هم از خدا خواسته شروع کردم:
ـ یعنی چی؟ مگه من آشپزم؟ نگاهم کرد. قاشقش را آرام پایین گذاشت، ظاهر غذایش را مرتب کرد و گفت:
ـ من غذا نمی‌خورم.

بلند شد رفت زنگ دفتر زهیر را زد.
ـ بیا غذا رو می‌ذارم اینجا. بده به حبیب. بگو امروز غذا کم بوده. اگه کمش بود، پول بده بهش بره غذا بخره.

این‌ها را به زهیر گفت و بدون یک کلمه حرف برگشت.
در مقابل ناراحتی و اعتراض من، با آرامش نگاهم کرد و گفت:
ـ من گرسنه نیستم. شما بخورید.
ما هم که از گلویمان پایین نمی‌رفت. دوباره از هر بشقاب کمی برداشتم و یک پرس غذا برایش درست کردم. بار اول و آخر شد که افطار فقط برای خودمان تهیه کردم.

آنچه خواندید بخشی از کتاب رسول مولتان بود.

کتاب رسول مولتان روایت زندگی شهید سید محمد علی رحیمی، رایزن فرهنگی ایران در کشور هند و شهر مولتان پاکستان، روایتی جالب از دلدادگی مردی در غیبت به ارزش‌های انقلاب اسلامی و دین اسلام است.

در این کتاب، تمام داستان زندگی شهید، از زاویه دید مریم قاسمی زهد همسر شهید روایت شده است.

محمدعلی رحیمی شهیدی است که عمر خود را در هند، پاکستان، آفریقا و افغانستان صرف ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی و تشیع راستین کرد و با منش و گفتار خود بر وحدت و نزدیکی میان همه مذاهب اسلام تاکید و با تبلیغ زبان فارسی سعی بر توسعه عمق استراتژیک انقلاب اسلامی داشت.

این کتاب به لحاظ برخورد فرهنگی شهید با جریانات تکفیری و روایت روزهایی که شهید رحیمی در غربت، زیر تیغ وهابیت گذراند و میدان را خالی نکرد، جذابیت بالایی دارد. به ویژه اینکه متن آن روایت کننده فعالیت‌هایی است که در نهایت به شهادت این سردار بزرگ فرهنگی انقلاب اسلامی توسط نیروهای تکفیری در پاکستان انجامید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • DE ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
    0 4
    غذا درست کردن برای چند نفر یعنی اینقدر کار داره؟ خانم اش کار خوبی نکرده.
    • IR ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
      18 0
      همسر شهید ایثار میکردند برای دیگران غذا درست میکردند. در هر حال اینجا هم خانم از یک نوع خستگی گفتند و شیوه تربیتی و رفتار شهید اثرگذار بود که خانم دوباره با رغبت ادامه بدهند. خانواده مطلوب یعنی همین. در خانواده فشارهای روحی و روانی برای زن هست برای مرد هست حال یک برخورد مناسب، زندگی را راحت میکند. بهتر است الگوگیری کنیم. در زندگی همه هم این فشارها قرار دارد؛ به خصوص اگر مابقی متن را بخوانیم که اینها در عرصه ی جهاد بزرگتری بودند. هم خانم هم آقا
  • DE ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۸
    1 0
    بی خود نیست که ایران شکست ناپذیرست. اشک از چشمانم حاریست.. چهل سال پیش ایران را ترک کردم. چهل سال است که فقط شیاطین دور و برم را گرفته اند. چهل سال است مزه دوست برادروار را نچشیده ام... فقط لجنزار.. پر از افعی و حیوانات موذی.. خود شان خلاصه شده به شکم و پایین آن... فاسد و بی پروا... همیشه بدبخت... همیشه محتاج... دزد.. دروغگو... در ایران جان براییدیگر فدا می کنند... اینجا حتی به تنبانت هم رحم نمی کنند. جامعه پناهندگی یعنی لجنزار ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس