سرویس سیاست مشرق- روزنامهها در لابهلای گزارشها و سرمقالهها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره میکند.
***********
کیهان
رپرتاژ مشکوک روزنامه اجارهای برای متهم فساد در صندوق فرهنگیان
مصاحبه رپرتاژگونه و جانبدارانه روزنامه اجارهای با یکی از مفسدان اقتصادی، اعتراض رسانهها را برانگیخت.
وبسایت الف با اشاره به مصاحبه عجیب و جانبدارانه روزنامه شرق با محمد امامی نوشت: نام محمد امامی با تهیهکنندگی سریال شهرزاد در فضای رسانهای مطرح شد. اما آنچه بیش از شهرزاد باعث مشهور شدن نام امامی شد ذکر نام او در پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه بود.
در سال ۹۷ و با آغاز دادگاه پروندههای متعدد بانک سرمایه نام امامی هم در جلسات این دادگاهها مطرح شد و خبر دستگیری او در مهر ۹۷ منتشر شد. هرچند پیش از آن زمان هم در سال ۹۵ دستگیر شده بود که ظاهرا با وثیقه آزاد شده بود.
آنچه نام امامی را دوباره پس از یکسال و نیم در رسانهها مطرح کرده نامه جمعی از هنرمندان به رئیس قوه قضائیه و درخواست آزادی امامی در شرایط شیوع کرونا بود. انتشار این نامه با واکنش منفی در شبکههای اجتماعی روبهرو شد که باعث شد برخی از افراد امضای خود را تکذیب کنند یا پس بگیرند.
اتفاق عجیبی که پس از آن رخ داد گفتوگوی تفصیلی روزنامه شرق با محمد امامی بود. خبرنگار شرق مدعی شده است امامی «از زندان» با این روزنامه گفتوگو کرده است.
در این مصاحبه امامی تمام اتهاماتی که به او وارد شده است را رد میکند و مدعی میشود عمده اتهامات صرفاً یک اختلاف نظر با نماینده دادستان است. امامی حتی پا را فراتر گذاشته و مدعی میشود از بانک سرمایه 100 میلیارد تومان طلبکار است. روزنامه شرق با اقدام عجیب خود، عملاً تبدیل به تریبون یکطرفه محمد امامی شده است.
خبرنگار این روزنامه در مقدمهای که بر این مصاحبه نوشته مدعی شده است: «پیش از گفتوگو تلاش کردم با نماینده بانک سرمایه و دیگر افراد مرتبط با پرونده صحبت کنم اما در فرصت کوتاهی که داشتم، موفق به گفتوگو با مرتبطان نشدم. با همه اطلاعات اندکی که توانسته بودم از حواشی دادگاهها درباره پرونده امامی به دست آورم، با او صحبت کردم و دغدغههایم را درباره تضییع بیتالمال که همیشه از زمان برگزاری دادگاههای سرمایه در روزنامه پیگیری کردم، پرسیدم.»
این سخنان در حالی بیان شده که تمامی جلسات دادگاه بانک سرمایه علنی بوده و ایشان هم اگر میخواستند میتوانستند با یک جستوجوی ساده به گزارش کامل دادگاهها برسند تا ثمره تلاششان «اطلاعات اندک» نباشد و نتیجه گفتوگویشان دفاعیات یک متهم اقتصادی نباشد.
به نظر میرسد سرنخهایی از قبیل مصاحبه روزنامه شرق و همچنین نامه کذایی حمایت شبههنرمندان از متهم مذکور، میتواند قوه قضائیه و نهادهای اطلاعاتی را به سرشبکههای فساد اقتصادی- سیاسی و فرهنگی رهنمون کند.
کرباسچی: با خاتمی و عارف تعارف نکنیم سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان از بین رفت
دبیرکل حزب کارگزاران ضمن انتقاد از عملکرد اصلاحطلبان گفت اگر در انتخابات 92، نامزد اجاره نمیکردیم، باید در خیابان مینشستیم.
غلامحسین کرباسچی در گفتوگو با روزنامه جهان صنعت با بیان این که اصلاحطلبان مردم را ناامید کردند، اظهار داشت: وقتی سازوکار ناکارآمد باشد و یک سری افراد ناکارآمد در آن حضور داشته و هیچ کاری نکنند، سرمایه اجتماعی از دست میرود. یک مجموعه سیاسی وقتی که حرکتی از خود نشان داده و کاری کند، سرمایه اجتماعی هم کسب میکند اما وقتی که خاصیت نداشته باشد، سرمایه اجتماعی خود را از دست میدهد. بنابراین این دو بحث از هم جدا نیست.
وی افزود: بازگرداندن امید و اعتماد خیلی کار سختی است. بازیابی سرمایه اجتماعی کار سادهای نیست که گمان کنیم با دو تا شعار و چهار تا مصاحبه میتوان امید را به مردم برگرداند. توجه داشته باشید آنچه موجب امیدواری شده بود مجموعه یکسری تحولات 10، 15 ساله بود که برای حفاظت از آن باید خیلی بیشتر کار میکردیم و درست عمل میکردیم.
وی درباره استعفای موسوی لاری از شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: به نظر من نیروهای سیاسی و اصلاحطلب اکنون باید بیشتر به ارزیابی خود، ارزیابی گذشته خود و نیروهای فعال خود بپردازند و بعد از آن میتوانند به جامعه برگردند. فکر نمیکنم که با یک استعفا و بیانیه یا یک مصاحبه بتوان کاری کرد. این قضایا خیلی ساده نیست.
شورای عالی اصلاحطلبان و همه نیروهای سیاسی باید ماهیت، هدف و برنامه خود را تعریف کنند. صرف اینکه یک نفر برود و یک نفر بیاید چندان تاثیرگذار نیست. وی با بیان آنکه بالاخره یک پوستاندازی انجام میشود و همه نیروهای گذشته حذف میشوند، خاطرنشان کرد: حالا یا حذف فیزیکی یا این که حذف سیاسی. یک نسل جدید و آدمهای جدید درکار هستند. این یعنی اصلاحطلبان نیاز دارند که در فضای جدید یک بازنگری در اصل مسئله انجام دهند.
کرباسچی تصریح کرد: از نظر من هر مجموعه سیاسی اگر حرفهای بیمحتوا و سیاسی بزند، کمکی به اصلاح مسائل مملکت نمیکند. این رویه فقط یک جنگ «حیدری، نعمتی» را تشدید میکند. این نیز نه به نفع اصلاح امور کشور است و نه به نفع و مورد توقع مردم. این خستگی سیاسی که در روحیه جامعه احساس میشود، ناشی از همین رویکرد است. هر فردی که از مسیر توسعه کشور، نجات از ورشکستگی، نجات مردم از گرفتاریها و... جدا باشد، از مجموعه اصلاحات نیست.
وی با بیان اینکه دو نفر در یک شهری به عنوان کاندیدا هستند و ممکن است سازوکار هم دچار مشکل باشد اما بالاخره همین سازوکار باید ببیند که کدام یک از این دو نفر به درد اداره کشور میخورد، گفت: در سال 92 هم اگر آقای هاشمی تایید میشد همه نیروها سمت او میرفتند اما خب نشد، باید چه کار میکردیم؟ اجاره نمیکردیم هم باید در خیابان مینشستیم.
کرباسچی افزود: اصلاحطلبی محیط آکادمیک نیست که بخواهیم حرفهای تئوریک بزنیم. این حرفها را در دانشگاه و مجلات و روزنامهها میتوان گفت اما در صحنه سیاسی کشور، جایی برای تئوریپردازی سیاسی نیست. صحنه سیاست جای عمل است و عمل افرادی که به دنبال توسعه کشور از مسیر کار حساب شده هستند با افرادی که این موازین را قبول ندارند فرق دارد.
کرباسچی ادامه داد: من اصلاحطلبی را غیر از حل مشکلات مردم نمیدانم. اصلاحطلبی بحثهای سیاسی شعاری نیست. اصلاحطلبی یعنی دنبال کردن حل معضلات کشور، مشکلات مردم و توسعه به معنای همهجانبه. من فکر میکنم باید از هر کسی که در جهت توسعه توانایی بیشتری دارد، کمک گرفت.
کرباسچی افزود: با شخصیتهای محترم سیاسی هم رودربایستی نداشته باشیم. مثلا این که آقای دکتر عارف یک وقتی نامزد ریاست جمهوری شدند و اصلاحطلبان به هر دلیلی دنبال آقای روحانی رفتند نباید باعث این شود که بخواهیم جبران کنیم و بگوییم که او حتما رئیس شورای عالی باشد. آقای عارف اگر میتواند در شورای عالی اصلاحات، فراکسیون امید یا هر جایی نقش برجسته ایفا کند باید از او حمایت کنیم اما اگر در عمل دیدیم که شخصیت اجرایی با توانایی برقرار کردن یک سازوکار فعال را ندارد باید تعارف را کنار بگذاریم.
دبیر حزب کارگزاران با بیان اینکه «کار سیاسی که رودربایستی ندارد»، گفت: درباره بقیه بزرگان هم همینطور است. حتی دیگر کسانی که شاید برای ما کاریزما بوده و شخصیت مورد علاقه ما باشند. حالا آقای خاتمی یا هر کدام از رفقا. اگر به خاطر شخصیتهای بزرگوار و خصلتهای قابل تحسینی که دارند، به خاطر این که نمیتوانند به هیچکسی نه بگویند و... نباید تعارف داشته باشیم. ما باید به فکر مجموعه کشور، مردم و نظام باشیم. ما به همه شخصیتها احترام گذاشته و دستشان را میبوسیم اما در عرصه سیاست به این شکل نمیتوان پیش رفت.
شورای شهر مگر کاری هم کرد که مشکل کمبود اختیارات داشته باشد؟!
رئیس شورای شهر تهران میگوید اختیارات شوراها باید افزایش پیدا کند.
در حالی که روزنامههای مدعی اصلاحطلبی مطالب مفصلی با مضمون سالگرد انتخابات شوراها و محدودیتهای آن منتشر کردهاند، روزنامه سازندگی از قول محسن هاشمی نوشت: شورای شهر دارای اختیارات محدودی است که مهمترین آن انتخاب شهردار است و سپس بخش تصویب مقررات و نظارت بر اجرای آن که در هر دو بخش شورای شهر دارای اختیارات بسیار محدودی است، یعنی نه میتواند در مقرراتگذاری در شهر ورود کامل کند و حتی در مورد مسائلی نظیر طرح ترافیک هم باید تابع تصمیم شورای عالی ترافیک باشد و فقط تعیین عوارض در اختیار شورای شهر است و هم در بعد نظارت ابزارهای لازم برای نظارت بر عملکرد شهرداری مانند ابزارهایی نظیر دیوان محاسبات که در اختیار مجلس برای نظارت بر عملکرد دستگاههاست در اختیار شورای شهر نیست، پس در همین حد اختیارات محدود عملکرد شورا قابل قبول بوده است.
اما از نظر مردم شاید این مسئله پذیرفتنی نباشد، به خصوص که در این دوره از شورا، مشارکت مردم در انتخاب مدیریت شهری بیسابقه و سه برابر دورههای گذشته بود و انتظار تحول داشتند اما ساز و کارهای قانونی این بستر را در اختیار شورا قرار نمیدهد و به نظرم نهاد شورا یکی از ارکانی است که باید در مورد آن در سطح کلان کشور تصمیمگیری شود و اگر قرار است که واقعاً مؤثر باشد اختیارات قانونی به آن از طریق مجلس و دولت تفویض شود و اگر قرار است به صورت تشریفاتی و صوری باقی بماند که انتظارات مردم از شورا تعدیل شود که بتوانیم پاسخگوی آن باشیم.
این سخنان در حالی است که سیاسیکاری، حرف اول را چه در شورای شهر فعلی و چه شورای شهر اول (دوره اصلاحات که به اختلاف و انحلال از سوی دولت خاتمی انجامید) میزند. در دوره اخیر نیز جز اتخاذ برخی مواضع مخالفخواهانه، تغییر نام چند خیابان به اسم برخی هنرمندان و حرفها و توییتهای روشنفکرانه، کار دیگری از اکثریت اعضای شورا مشاهده نشده است.
در واقع شورا و رئیس آن باید بگوید برای انجام کدام خدمت تصمیم گرفتند و برنامه ریختند که کمبود اختیارات مانع شد. در عوض روشن است که همین شورا ظرف 2 سال، سه بار شهردار عوض کرد!!
یادآور میشود محسن هاشمی چند ماه قبل با انتقاد از فقدان جسارت مدیریت در حناچی گفته بود قالیباف جسارت داشت و اتوبوسهای بیآرتی را وارد کرد اما حناچی جسارت لازم را ندارد.
خراسان
شهروندان با وجدان نشان ویژه کرونا می گیرند
به پیشنهاد یک مقام مسئول و موافقت دولت مقرر شده ضمن حفظ سامانه هایی که برای افزایش بهداشت محیط در دوران اوج کرونا تعبیه و اجرایی شده اند، از اشخاص و اصنافی که مقررات ابلاغی در ایام شیوه این ویروس را به طور کامل رعایت کرده اند به نحو مقتضی قدردانی و با بررسی مسئولان و دستگاه های مربوط در این حوزه، نشان ارزشمندی به این افراد اعطا شود.
مجوز روحانی درباره ارائه اطلاعات محرمانه به قوه قضاییه
بر اساس پیشنهاد تعدادی از مسئولان اجرایی که طی روزهای اخیر به تایید حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور رسیده و به دستگاه های مربوط ابلاغ شده، مقامات و ماموران موسسات عمومی باید اطلاعات محرمانه و خیلی محرمانه مراجع قضایی را درصورت درخواست آن مراجع، ارائه کنند اما ارائه اطلاعاتی که طبقه بندی آن ها "سری" و "به کلی سری" باشد، صرفا با موافقت رئیس قوه قضاییه به مراجع قضایی مجاز خواهد بود.
آرمان
بدهی عجیب استقلال به پسر شفر!
مبلغ بدهی استقلال به ساشا که آنالیزور استقلال بوده، بالای 5/1 میلیارد تومان است! یکی از طلبکاران خارجی باشگاه استقلال پسر وینفرد شفر است. گفتنی است او که همراه با پدرش در این باشگاه حضور داشته، حالا رقم سنگینی میخواهد. خبرهای رسیده از داخل باشگاه حاکی از آن است که مبلغ بدهی استقلال به ساشا که اصلا مدرک مربیگری نداشته و آنالیزور استقلال بوده، بالای 5/1 میلیارد تومان است! در روزهای اخیر ساشا حتی با بعضی از مسئولان استقلال تماس گرفته و پیگیر پرداخت پولش بوده است. این در حالی است که او هم به فیفا شکایت کرده است.
اهدای 2 هزار کیت تشخیص کرونا به افغانستان
سفارت افغانستان در تهران اعلام کرد که ایران دو هزار کیت تشخیص کرونا را به دولت افغانستان اهدا کرده است. سفارت افغانستان در تهران در بیانیهای اعلام کرد که کشور ایران دو هزار کیت تشخیص کرونا را روز سهشنبه 9 اردیبهشت به «عبدالغفور لیوال» سفیر افغانستان در ایران تحویل داده است. این بیانیه همچنین میافزاید که ایران مقداری از اقلام بهداشتی تخصصی مورد نیاز کادر درمانی را نیز به افغانستان اهدا کرده است. براساس تازهترین آمار وزارت بهداشت افغانستان شمار مبتلایان ثبت شده ویروس کرونا در این کشور به هزار 828 نفر رسیده و جانباختگان کرونا نیز 58 و بهبودیافتگان این ویروس نیز 228 نفر اعلام شدهاند.
1400 اصلاحطلب شناسنامهدار معرفیکنیم
علی صوفی گفت: قطعا بازنگری مساله مهمی است و اصلاحطلبان در هر شرایطی نیاز به اصلاح گفتمان و نوع تعامل با حاکمیت و توجه به فرصتی که برای فعالیت سیاسی برای آنها باقیمانده، دارند. این عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان بابیان اینکه یکی از ابزارهای قوی اصلاحطلبی، مشارکت در ساختارهای قدرت در سطح حاکمیت است، عنوان کرد: وقتی این فرصت از اصلاحطلبان گرفته شود طبعاً آنها باید به ابزارهای دیگر برای ادامه مشی اصلاحطلبی و اصلاحات موردنیازی که باید انجام شود، متوسل شوند. ازجمله این ابزارها میتوان به نهادهای مدنی، رسانهها و فضای مجازی و البته انتخابات آتی ریاستجمهوری که در اختیار فعالان سیاسی این جریان قرار دارد، اشاره کرد. وی ادامه داد: 1400 اصلاحطلب شناسنامهدار معرفی میکنیم.
خانم نماینده شمشیر را از رو بست
منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: جریان غربگرا که در دوران مسئولیتش در کشور توان خود را معطوف به مذاکره با آمریکا کرده و توجهی به ظرفیتهای داخلی نداشته است، حق اظهارنظر در مورد دستاوردها و موفقیتهای کشور را ندارد. زهره الهیان اظهار داشت: متاسفانه با وجود اذعان بسیاری از کشورها و شخصیتهای خارجی به توانمندی ایران در پرتاب ماهواره نور، جریان غربگرا در کشور درصدد کمرنگ جلوه دادن این موفقیت بزرگ است. وی خاطرنشان کرد: این جریان غربگرا در دوران مسئولیت خود کار خاصی برای مردم نکرده و دستاورد چندانی هم نداشته است. وی در پایان گفت: این جریان غربگرا در دوران مسئولیت خود تمام توان خود را صرف مبارزه با غرب و آمریکا کرده و توجهی به ظرفیتهای داخلی نداشته است و حال هم حق ندارد در مورد دستاوردهای ملی، اظهار نظری داشته باشد.
پایان 5 روز آدمربایی
فرمانده انتظامی استان سمنان، از پایان پنج روز آدمربایی با تلاش کارآگاهان جنایی پلیس شهرستان شاهرود خبر داد. سردار عبدا... حسنی اظهار کرد:. در بررسیها مشخص شده، زنی 33 ساله در پنجم اردیبهشتماه امسال از سمنان ربوده شده است و پس از انتقال به دامغان، ردپایی از وی در یکی از شهرکهای شاهرود به دست آمده است. با شناسایی دقیق محل نگهداری گروگان، طی یک عملیات ضربتی و منسجم، گروگانگیر دستگیر و گروگان آزاد شد. حسنی با بیان اینکه آثار ضرب و جرح در بدن گروگان قابل مشاهده بود، ادامه داد: گروگان همسر موقت سابق وی بوده که مرتکب این جرم شده است. یک نفر دیگر هم که گروگانگیر را همراهی میکرد، نیز دستگیر و یک قبضه شوکر از خودروی متهم کشف شده است.
انتشار آخرین ملودی مرتضی پاشایی
ویدئوکلیپ تیتراژ ابتدایی ویژهبرنامه «خرمشهر» با صدای مصطفی پاشایی و با شعری از حامد عسکری، تحتعنوان «لحظه ناب» منتشر شده است. ملودی این اثر موسیقایی، آخرین ساخته مرحوم مرتضی پاشایی است که توسط برادرش خوانده شده است. میکس این موسیقی را سعید هامون بر عهده دارد و مهدی حسنی آن را تنظیم کرده است. کارگردانی و ساخت ویدئوکلیپ «لحظه ناب» را محمدامین افشاری برعهده داشته است. اولین برنامه «خرمشهر» روز 6 اردیبهشت روی آنتن رفت و بینندگان میتوانند در روزهای ماه مبارک رمضان از ساعت 18:45 شاهد ویژه برنامه افطار شبکه سلامت سیما باشند.
کشف هفت انبار بزرگ احتکار
دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر از کشف هفت انبار بزرگ احتکار ارزاق عمومی و دستگیری 8 متهم در این زمینه در ایرانشهر خبر داده است. محسن گلمحمدی از کشف هفت انبار بزرگ احتکار ارزاق عمومی در ایرانشهر خبر داد و گفت: پس از رصد اطلاعاتی انجام گرفته توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در معاونت اطلاعات سپاه شهرستان ایرانشهر و اخذ دستورات قضایی، هفت انبار و سوله ارزاق و مایحتاج عمومی که اقدام به احتکار کالاهای اساسی و خوراکی و مواد ضدعفونیکننده مورد نیاز شهروندان در آستانه ماه مبارک رمضان کرده بودند در شهرستان ایرانشهر کشف شده است. دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر ادامه داد: ضمن توقیف اموال مذکور هشت نفر متهم نیز در این زمینه شناسایی و دستگیر شدهاند.
کرونای مثبت چهره کشتی
خبر ابتلای استاد پرویز سیروسپور به ویروس کرونا در رسانهها منتشر شده اما کمی بعد پیشکسوتان فدراسیون کشتی مدعی شده است که استاد سیروسپور مشکل خاصی ندارد. مصطفی سیروسپور فرزند استاد سیروسپور در این باره اظهارداشت: پدرش در بخش ICU بستری است. دوستان در کمیته پیشکسوتان کملطفی کردهاند و از وضعیت پدر باخبر نیستند. مشکل پدرم قلبی است، فشار خون و ضربان بالایی دارد. همزمان با همه ریهها درگیر است و متاسفانه تست کرونا مثبت اعلام شده است. وی افزود: با معاون وزیر بهداشت و دکتر علیزاده رئیس بیمارستان آتیه جلسه داریم که وضعیت را مشخص کنند. قرار است پدر از دیگر بیماران جدا شود و یک تیم پزشکی از او مراقب کنند.
محمد امامی تهیهکننده سینما نیست
شورایعالی تهیهکنندگان سینمای ایران اعلام کرد محمد امامی متهم یکی از پروندههای اقتصادی، تهیهکننده سینما نبوده و نیست، به همین جهت هم هیچگونه پروانه فیلمسازی (ساخت) فیلمی در معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نام وی صادر نشده است. انتخاب در این باره نوشت: دبیرخانه شورایعالی تهیهکنندگان سینمای ایران به اطلاع میرساند که محمد امامی متهم پرونده اقتصادی، تهیهکننده سینما نبوده و نیستند. به همین جهت هم هیچگونه پروانه فیلمسازی (ساخت) فیلمی در معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نام وی صادر نشده است. مرجع شناسایی حرفه «تهیهکنندگی سینما» شورایعالی تهیهکنندگان و در نهایت شورای صدور پروانه فیلمسازی سازمان سینمایی کشور است.
پشیمانی فتحا...زاده از استعفا
مدیرعامل پیشین استقلال گفت: نمیدانستم کرونا میآید و فوتبال تعطیل میشود، اگر میدانستم تعطیل میشود و بازیها ادامه پیدا نمیکند، من هم میماندم. علی فتحا...زاده در خصوص اینکه چرا نیامده از استقلال رفت و گفته میشود چیزهایی دیده که فرار کرده، اظهارداشت: فتحا...زاده هر موقع که به باشگاه آمده وضعیت باشگاه همینطور بوده، چه زمانی اینطور نبوده؟ چه زمانی باشگاه پول داشته و به من گفتند بیا اینجا و کار کن؟ وی ادامه داد: من میدانم بعضی از هوادارانمان که آنها من را آوردند ناراحت هستند، اما آنها باید قبول کنند در شرایطی که آمدم، نهایتاً یک هفته تا 10 روز فرصت داشتیم تا شکایتها را برطرف کنیم وگرنه محروم میشدیم.
کشف طلاجات عتیقه در زنجان
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان در مورد کشف طلاجات عتیقه در زنجان گفت: ماموران کلانتری 15 زنجان حین گشتزنی هدفمند در سطح شهر به یک دستگاه خودروی ماکسیما مشکوک شدند و آن را با تمهیدات لازم مورد بررسی قرار دادند. ایرج خانیپور افزود: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضایی در بازرسی از این خودرو پنج قطعه اشیای تاریخی طلا به شکل صلیب و بشقاب کشف کردند. وی افزود: برابر نظر کارشناسان این اشیا، تاریخی و از جنس طلا و متعلق به دوره قاجار بوده که برای تخمین ارزش ریالی به اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان تحویل خواهند شد. خانیپور با اشاره به دستگیری سه متهم در این زمینه تصریح کرد: در بازجوییهای به عمل آمده متهمان اظهار کردهاند این اشیای تاریخی را از یکی از استانهای همجوار خریداری کرده و قصد معامله و فروش آن در شهر زنجان را داشتهاند.
دادگاه محسن لرستانی چه شد؟
رسیدگی به پرونده محسن لرستانی خواننده به تاریخ اول تیرماه موکول شده است. اسفند سال 97 برای اولین بار خبر دستگیری محسن لرستانی خواننده خبرساز و پرونده به شعبه 28 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه ارجاع شد. افساد فیالارض اتهامی بوده که بر اساس کیفرخواست علیه لرستانی صادر و به دستور قاضی بازداشت موقت شده و به زندان رفته است. اولین جلسه دادگاه محسن لرستانی در تاریخ پانزدهم مهرماه سال گذشته در حالی که ماسک روی صورت داشت و لباس زندان به تن کرده بود، در دادگاه انقلاب برگزار شد. البته علاوه بر افساد فیالارض سازماندهی باندی که به تولید محتوای مستهجن با استفاده از دختران جوان در فضای مجازی میپرداخته هم از دیگر عناوین اتهامی لرستانی بوده است.