به گزارش مشرق، دکتر مجید غیور مبرهن متخصص تغذیه و استاد دانشگاه گفت: از خوردن شیرینی ها بر پایه غیر طبیعی، مانند زولیا و بامیه و قطاب و حلوا خودداری شود زیرا باعث تجمع چربی و چاقی می شود.
او افزود: همچنین مصرف میزان بالای قندهای ساده مانند قند حبه و شکر، آش و شله زرد اجتناب کرده و در عوض از کشمش و خرما استفاده کنید.
بیشتر بخوانید:
اصول بهداشتی تغذیه در ماه مبارک رمضان
سحری چه بخوریم تا گرسنه نشویم؟
این متخصص تغذیه گفت: پس از وعده افطار حتما مصرف میوه جات آب دار مانند هندوانه، خیار، گوجه،و سالاد کاهو در وعده غذایی قرار گیرد، مصرف چنین میوه و سبزیجاتی علاوه بر تامین آب مورد نیاز بدن در ایام روزه داری، کمک شایانی به کاهش وزن می کند.
غیور بیان کرد: بیشتر انرژی بدن باید با خوردن سحری تأمین شود، پس افطار را سبک بخورید تا شکم سنگین نشود.زیاد خوردن در وعده سحری به منزله گرسنه نشدن نیست و چه بسا برعکس عمل می کند.
او تصریح کرد: یک ساعت پس از افطار بهترین زمان برای انجام تمرینات ورزشی در ماه رمضان است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: روزهداری باعث حفظ طراوت ذهنی، شادابی و سلامت جسمی میشود و ورزش نیز نه تنها با روزه منافاتی ندارد، بلکه اگر به صورت صحیح و اصولی انجام شود، فرد روزهدار را در مقابل خستگیها و دشواریهای روزه به ویژه در هوای گرم مقاومتر میکند.
غیور افزود: به هیچ عنوان نخوردن سحری تاثیری در لاغری ندارد.