به گزارش مشرق، در حالی که تا پایان سال ۹۸ آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از قطع ۲۴۰ هزار سیم کارت مزاحم پیامکی حکایت داشت هم اکنون با تسریع این روند، در کمتر از ۳ ماه گذشته، این آمار به قطع ۷۰ هزار سیم کارت منجر شده است.
برخورد با موضوع تبلیغات پیامکی از حدود ۱.۵ سال گذشته در قالب مسدود سازی سیم کارتهای شخصی که پیامکهای مزاحم تبلیغاتی ارسال میکنند، دنبال میشود و تا پایان سال ۹۸ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی حدود ۲۴۶ هزار سیم کارت را به این دلیل مسدود کرد.
بیشتر بخوانید:
تلکه کردن مردم با جعل عنوان مسئولان و نهادهای اجرایی
اجرای سیاست قطع خطوط موبایلی که مبادرت به ارسال پیامکهای تبلیغاتی میکنند، از بهمن ماه سال ۹۷ و طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار رگولاتوری قرار گرفت. اگرچه بیش از ۳۱۰ هزار سیم کارت تاکنون به دلیل این تخلف مسدود شده است، اما شواهد نشان میدهد که مشترکان تلفن همراه همچنان از دریافت پیامکهای تبلیغاتی ناخواسته گلایه مندند و این سیاست، مشکل را به صورت ۱۰۰ درصد حل نکرده است. با این وجود شواهد نشان میدهد که روند برخورد با متخلفان سرعت یافته است.
کاربرانی که از دریافت پیامکهای تبلیغاتی که با شمارههای شخصی برای آنها ارسال میشوند ناراضی هستند، میتوانند از طریق سامانه دستوری «ستاره ۸۰۰ مربع» شمارههایی که این پیامکها را ارسال کرده اند به رگولاتوری اعلام کنند.