نیروی نظامی آمریکا

گزارش «فوربز» نشان دهنده آن است که آمریکایی‌ها تجهیزات نظامی خود را نه برای تجهیز سیستم دفاعی عراق که با هدف ایجاد انحصار در فروش تسلیحات و بسترسازی برای تداوم حضور در این کشور فروخته‌اند.

به گزارش مشرق، نشریه آمریکایی «فوربز» از زمین‌گیر شدن قریب الوقوع ناوگان F۱۶ عراق به دنبال خروج پیمانکاران آمریکایی از برخی پایگاه‌های نظامی در عراق خبر داد.

در گزارش فوربز آمده است: ایالات متحده آمریکا خروج از چندین پایگاه نظامی در عراق را کلید زده و پیمانکاران و تکنیسین‌های آمریکایی پایگاه هوایی «البلد»، محل استقرار جنگنده‌هایF۱۶  عراق را ترک کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:

تلاش آمریکا برای انتقال داعش به استان‌های شیعه‌نشین

اهداف سه‌گانه آمریکا از تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

این نشریه آمریکایی ادامه داده است: از زمان خروج تکنسین‌های آمریکایی، بسیاری از این جنگنده‌ها زمین‌گیر شده و در همین رابطه، یکی از مسئولان بلندپایه عراقی اعلام کرده است ناوگان جنگنده‌های F۱۶  عراق در آستانه نابودی است.

نشریه فوربز در ادامه گزارش خود که با هدف القاء لزوم تداوم حضور نظامیان آمریکایی در عراق نوشته شده آورده است: در شرایط کنونی عراق قادر به تدوام پروازهای هوایی روتین که با استفاده از جنگنده‌های F۱۶ بر فراز استان الانبار و برای ضربه به عناصر داعش انجام می‌شد، نیست.

شرکت «سالی پورت گلوبال» و پیمانکاران شرکت «لاکهید مارتین» آمریکا که پیشتر به ترتیب مسئولیت تامین امنیت اسکادران جنگنده‌های اف ۱۶ عراق و ارائه حمایت‌های لجستیک از جنگنده‌های مذکور را بر عهده داشتند، از پایگاه البلد خارج شده‌اند.

بدیهی است واشینگتن از این طریق به دنبال اعمال فشار بیشتر در جریان مذاکرات راهبردی با بغداد است تا به هر شکل ممکن عراق از انجام مصوبه پارلمان این کشور مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی منصرف سازد.

از سویی؛ گزارش فوربز نشان دهنده آن است که آمریکایی‌ها تجهیزات نظامی خود را نه برای تجهیز سیستم دفاعی عراق که با هدف ایجاد انحصار در فروش تسلیحات و بسترسازی برای تداوم حضور در این کشور فروخته‌اند، به گونه‌ای که این تجهیزات بدون حضور پیمانکاران آمریکایی هیچ کاربردی برای ارتش عراق ندارد.

این اتفاق البته تنها برای عراق به عنوان یکی از مشتریان تجهیزات نظامی آمریکا رخ نداده است. به عنوان مثال می‌توان به دعوای ترکیه با آمریکا بر سر خرید اس ۴۰۰ های روسی اشاره کرد که آمریکا به دنبال ایجاد انحصار در فروش تسلیحات، ترکیه را تحت فشار گذاشته بود.

خروج تکنسین‌ها و تجهیزات پشتیبانی آمریکا از عربستان در مواجهه اخیر، موسوم به جنگ نفت هم شاهد مثال دیگری در همین خصوص است.

این در حالی است که به اذعان مسئولین عالی‌رتبه عراقی، همزمان با حمله داعش به عراق و پس از درخواست کمک این کشور از آمریکا که بر اساس توافقنامه امنیتی میان دو کشور باید سریعا اتفاق می‌افتاد، آمریکا ارائه کمک را منوط به بررسی و اخذ مصوبه و... کرد اما ایران بلافاصله با ایجاد پل هوایی اضطراری حتی با خالی کردن ذخائر راهبردی نیروهای مسلح خود نیاز عراق به تجهیزات نظامی مورد نیازش را در کمترین زمان ممکن تامین کرد و جلوی سقوط پایتخت و شهرهای بزرگ مانند «اربیل» مرکز اقلیم کردستان را گرفت.

منبع: نورنیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
    2 8
    تقصیر ایرانه . نمی تونن اعتماد کنن بهشون
  • داریوش IR ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
    9 23
    ما که نمردیم اف 16 ها بدن به ما هم تعمیر کنیم هم عین خودشو بسازیم بدیم به عراقی ها
  • قدیر IR ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
    5 0
    بومی سازی صنایع دفاعی خیلی مهمه ایران و ترکیه در میان کشورهای اسلامی پیشرفت زیادی داشته اند بقیه کشورها باید این دو کشور براشان الگو شوند. البته خدا بده برکت کشورهای اسلامی فعلن به جان هم افتادند چه نیابتی...
  • IR ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
    0 1
    خب معلومه که جنگنده بدرد بخور نمیده به کشوری که بی درو پیکره و بی صاحبه
  • IR ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
    1 0
    ترکیه اف 16 هاشو خودش بروز رسانی می کنه قطعات جنگنده اف 16 رو در ترکیه تولید میشه ترکیه نیازی به پیمانکاران آمریکایی نداره آمریکا نمیتونه از اف 16 ها برای فشار به ترکیه استفاده کنه کشورهای مثل عراق عربستان مصر امارات که توان مهندسی ندارن رو میشه تحت فشار گذاشت
  • حسن IR ۱۵:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
    0 0
    آمریکاشیطان بزرگ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس