کد خبر 1090621
تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۰
ایران کرونا

معاون درمان وزیر بهداشت برنامه‌ریزی مدون برای کنترل کرونا را خواستار شد و گفت: اگر در این بازه زمانی نتوانیم این ویروس را کنترل کنیم قطعاً در فصول سرد سال با بحران‌های جدی‌تر مواجه خواهیم شد.

به گزارش مشرق، پنج‌شنبه ۱۲ تیرماه جلسه ستاد عملیات مدیریت ویروس کرونا در تهران با حضور دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علیرضا زالی فرمانده این ستاد، رؤسا و معاونین درمان دانشگاه­های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران برگزار شد.

قاسم جان بابایی ضمن ابراز نگرانی از افزایش مبتلایان به کرونا در کشور اظهار داشت: شرایط پایدار اپیدمی در هیچ استانی از کشور وجود ندارد و باید تدابیر کنترل این بیماری به‌روزرسانی شود.

وی ضمن انتقاد از مسافرت‌های بین استانی از سوی مردم خاطرنشان کرد: مادامی‌که رفتارهای پرخطر و در ادامه آن نادیده گرفتن اصول بهداشتی وجود داشته باشد رسیدن به ثبات و کنترل کووید ۱۹ کاری غیرممکن و یا بسیار دشوار خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

درخواست سازمان انتقال خون از مسلمانانی که به کرونا مبتلا شدند

معاون درمان وزیر بهداشت ارائه راهکارهای اجرایی و استراتژیک را برای گذر از شرایط بحرانی کشور در مقابله با کووید ۱۹ را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید تلاش کنیم با استفاده بهینه از منابع موجود سلامت شهروندان را تأمین و تضمین کنیم.

ببینید:

فیلم/ آمار نهایی کرونا در جهان تا ساعت ۱۴:۰۰

جان بابایی برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را از سوی مسئولان برای کنترل کرونا را خواستار شد و گفت: اگر در بازه زمانی کنونی نتوانیم این ویروس را کنترل کنیم قطعاً در فصول سرد سال با بحران‌های جدی‌تر مواجه خواهیم شد.

علیرضا زالی فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران نیز در این جلسه ضمن تأکید بر همسو شدن سیاست‌گذاری‌ها مبتنی بر مواضع وزارت بهداشت را از سوی مسئولان حوزه درمان گفت: باید برای ریشه‌کنی کرونا مدیران ضمن همگرایی و تعامل بیشتر تصمیماتی را همسو و هماهنگ با سیاست‌های کشوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرایی کنند.

ببینید:

عکس/ مجریان هم به پویش"من ماسک میزنم" پیوستند

وی با اشاره به این‌که نشان‌دار کردن بیمارستان‌های کرونایی می‌تواند راهکار مؤثری برای خدمت‌رسانی باکیفیت‌تر به مردم و کاهش بار مراجعان باشد خاطرنشان کرد: برای دستیابی به این مهم باید از تمام ظرفیت‌های درمان بهره ببریم.

زالی اختصاص چند مرکز جنرال پرتوان به ارائه خدمات به سایر بیماران غیر از کرونا را نیز مورد تأکید قرار داد.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران با اشاره به این‌که طبق تحقیقاتی که در چین صورت گرفته درصد بالایی از ابتلا به کرونا در بیمارستان‌ها اتفاق می‌افتد، تفکیک بخش‌های بیمارستانی از ورودی‌ها تا سایر مراحل بستری و درمان را ضروری ذکر کرد.

وی در ادامه ضرورت تأمین وسایل حفاظتی اعم ماسک، الکل، دستکش، گان و سایر ملزومات پیشگیری‌کننده از کرونا را در بخش‌های بیمارستانی یادآور شد و ارائه راهکاری اساسی برای تفکیک و جداسازی واقعی بیماران در تمامی مراحل درمان را خواستار شد.

زالی با اشاره به توسعه بخش‌های مراقب ویژه افزود: باید برای توسعه این بخش‌ها ظرفیت‌سازی شود.

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این نشست با تأکید بر تأمین تجهیزات و توجه بیش‌ازپیش به نیازهای کادر درمان و به طور کلی نیروی انسانی تصریح کرد: در شرایط سخت کرونایی تأمین نیازهای نیروهایی که در خط مقابله با کرونا تلاش می‌کنند ضرورت دارد.

وی با اشاره به این‌که نیروی انسانی سرمایه‌های اصلی بیمارستان‌ها هستند، تقویت ساختارها را برای ارائه خدمات بهینه به کادر بهداشت و درمان خواستار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه تأمین منابع برای تکمیل پروژه‌های نزدیک بهره‌برداری بیمارستانی و تقویت مراکز بهداشت را مورد تأکید قرار داد.

دکتر رسول کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست ضرورت تأمین متمرکز منابع و بهره‌برداری پروژه‌های بیمارستانی بیش از ۷۰ درصد را خواستار شد.

وی با اشاره به ضرورت تقویت مراکز ۱۶ ساعته، نقاهتگاه‌ها و جذب و به‌کارگیری نیروهای داوطلب سلامت گفت: بی‌تردید اولویت کاری حوزه بهداشت و درمان کشور، سلامت مردم و جامعه است.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس