کد خبر 1101692
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۳۴

به گزارش مشرق، علی رضا بازارگان فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت:

 در سال ۲۰۲۰ پر دانلودترین اپلیکیشن در تمام جهان TikTok بوده است. این اپلیکیشن برای ساختن کلیپ های داب اسمش و رقص استفاده می شود که توانسته است بیشتر از فیسبوک، بیشتر از واتس اپ، بیشتر از اینستاگرام، و بیشتر از هر اپلیکیشن دیگر در جهان مشتری داشته باشد. ولی نکته مهم چیست؟ نکته مهم این است که بر خلاف دیگر اپلیکیشن های غول در جهان، TikTok یک اپلیکیشن آمریکایی نیست. به عبارت دیگر، برای اولین بار در تاریخ، صدر جدول غول های اینترنت دست یک شرکت آمریکایی نیست، بلکه به دست یک شرکت چینی رسیده است.

 راه حل آمریکا در این رقابت چه بوده است؟ فیلتر کردن تیک تاک! در گذشته، هر گاه یک کشور دسترسی به یک اپلیکیشن را قطع و فیلتر کرده است، آمریکا با محکوم کردن این حرکت علیه آن کشور بیانیه داده است. فیلتر کردن فیسبوک، توییتر، تلگرام و امثالهم در ایران و چین و روسیه همیشه اهرم فشار بوده است. اینکه شما مجبورید با استفاده از فیلتر شکن و وی پی ان این متن را در تلگرام مطالعه می کنید که در ایران فیلتر است، از نظر آمریکا سندی است بر دیکتاتور بودن دولت ایران.

 ولی حالا که TikTok گوی سبقت را از آمریکایی ها ربوده است و حدود ۱۰۰ میلیون کاربر آمریکایی از آن استفاده می کنند، قضیه فرق کرده است. در گذشته آمریکا با فشار آوردن به تیک تاک آن را مجبور کرده که همه سِرورهایش را از کشور چین خارج کند. آنها را مجاب کرده که مدیران چینی خودشان را عوض کنند و مدیران آمریکایی انتصاب کنند. آنها را مجبور کرده که رابطه خود را با دولت چین به حداقل برسانند. و حتی با وجود انجام همه این کارها توسط تیک تاک، آمریکا باز هم نتوانست آن را تحمل کند!

 امروز رئیس جمهور ایالات متهده جلوی دوربین ها ایستاد و گفت که دستور فیلتر کردن این اپلیکیشن را در آمریکا داده است. به چه جرم؟ به جرم اینکه مبادا کاربران آمریکایی به صورت گسترده از یک اپلیکیشن چینی استفاده کنند. عجب طنز تخلی. فیلتر و سانسور وقتی به دست مخالفان آمریکا باشد محکوم است، ولی وقتی به دست خود آمریکا باشد جایز و مطلوب! بازی تا وقتی خوب است که آن ها جلو باشند، و به محض اینکه عقب بیافتند، بازی را به هم میزنند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۰۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
    13 3
    آمریکا رو به پایان
  • IR ۰۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
    16 1
    و همچنین نقطه عطفی در اثبات بی غیرتی برخی مسئولان داخلی
  • CA ۰۶:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
    9 27
    کاربرد اصلی اپلیکشنهای چینی جاسوسی، کنترل و دسترسی بدون قید و شرط اطلاعات "همه" کاربران می باشد. در صورتیکه اطلاعات کاربران توسط اپلیکیشنهای امریکایی و ... بایگانی میشود و فقط در صورت وقوع جرم یا مضنون شدن توسط مراجع قضایی و امنیتی بازخوانی میشود انهم طی یک فرایند بسیار پیچیده و در مواردی کمپانی مرتبط حتی قادر است که برای بازخوانی اطلاعات همکاری نکند.
    • سید احسان IR ۰۸:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
      10 0
      عجبببببب
    • IR ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
      9 0
      همه دولت ها از اطلاعات انبوه یا بیگ دیتا سو استفاده می کنند و الا چرا یک اپلیکیشن با این همه سرمایه و سرور رایگان در اختیار کاربران باشه؟
    • IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
      14 0
      مدرک شما برای این حرف ها چیه؟ چیزی جز تعصب به آمریکا این اتوپیای خیالی؟! بارها ثابت شده که فیس بوک و دیگر اپلیکیشن های "آمریکایی" اطلاعات کاربرانشون رو فروختن. بایگانی با دسترسی بدون قید و شرط هیچ تفاوتی نداره. این شبکه ها ساخته شد برای جاسوسی و تحلیل اطلاعات. فلسفه اصلیشون رو با تعصب و ضعف علمت زیر سوال نبر!!
    • IR ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
      10 0
      تو رو خدا! چقدر خوبه این آمریکا، چینی‌ها زانو میذارن رو گردن آبی‌پوستها. بی تربیت‌ها
    • IR ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
      5 0
      داداش اگه این کله زیر برفت اذیتت نمیکنه بدون پدر درک و فهم و شعور بشریتو در آورده
    • ممد IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
      8 0
      چرا استرس گرفتی؟کشور عشقیت بی منطق شده؟
    • IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
      9 0
      دوست عزیز همین اندرویدی که داریم هممون استفاده میکنیم تا فیهاخالدونمون رو هم توی سرورهاش ثبت و ضبط میکنه چه برسه به بقیه برنامه ها. توی اینستاگرام اگر یک جمله بنویسی و قبل از ارسالش پشیمون شی و تغییرش بدی بازم توی سرورهاش ذخیره میشه. البته من نمیگم برنامه های چینی اینکارارو نمیکنند. اما یجوری حرف میزنی انگار برنامه های امریکایی بچه پیغمبر هستند.
    • IR ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
      4 0
      داستان طنز قشنگی بود. شما اول برو در اینترنت در مورد پروژه ی جاسوسی پریزم (PRISM) جستجو کن، اون موقع متوجه میشی کی جاسوسه.
    • IR ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
      0 0
      عشق من جاسوسی چی؟چرا چرت میگی وقتی چیزیو نمیدونی؟نکنه اینستا جاسوسی نیست ها؟حرف مفت نزن
  • IR ۰۶:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
    2 12
    از نظر من فیلتر و سانسور کلا بده ولی از یک چیزی می ترسم اینکه این رسانه ها محلی برای جاسوسی از ما باشه
    • IR ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
      8 1
      تو حاضری آمریکا ازت جاسوسی کنه و بر علیه منافعت اقدام کنه!؟ بیا اینم از تاثیر شبکه های اجتماعی آمریکایی. انسان ها رو مجبور به خود زنی میکنن جوری که دیگه عقلی براشون نمونه
  • FR ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
    1 8
    قواعد بازی عوض شده عزیزم. چین به توسعه و پیشرفت رسید چون از قوانین جهان ازاد به نفع خود استفاده می کرد. خبرنگاران چینی دهها سال مختار بودند ازادانه از هر جای امریکا خبر تهیه کنند در حالی که خبرنگاران سایر کشورهای جهان تحت شدیدترین محدودیت ها قرار دارند. دوران قواعد گذشته تمام شد. چین می خواهد اپلیکیشن هایش در غرب فیلتر نشود؟ بسم الله! او هم گوگل و اوتساپ و ... را از فیلتر خارج کند. منصفانه است ؟
  • IR ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
    5 0
    نکشیمون دموکراسی!! هه آمریکا از هر نظر در حال افول ورشکستگی هست
  • IR ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
    3 0
    با این اقدام پس آمریکا این حق رو برای سایر کشور ها از جمله ایران قائل شده که در صورت جاسوسی, دخالت و تاثیر در امور سیاسی و فرهنگی اپلیکیشنی رو فیلتر کنن و دسترسیش رو محدود!؟ پس دیگه حرفی نباشه
  • تنبل IR ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
    0 0
    آمریکا گله و عزیزه و همینطور محصولاتش و چین اخه و بده و جاسوسه ؟؟؟!!! از شما بعیده مشرق. واقعا که!!!!
  • IR ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
    7 0
    تا وفگقتی ملاک عمل آمریکا باشد و نه مقابله با آن ا ضلع دیکتاتوری آمریکا پابرجاست چه خوب همان آموزشهایی که در قضایای فتنه ۸۸ و اغتشاشات ۹۲ ۷ همدان آموزش های خرابکاری به طرق مختلف برای مردم آمریکا بخش می شد ولی با این مدیران فعلی فرهنگ و هنر و سیاست های منفعلانه دولتمردان و سیاسیون ما زهی خیال باطل
  • قربذده IR ۰۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
    3 4
    آمریکا خیلی هم عالیه. درود بر آمریکای جنایتکار
  • GB ۱۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۷
    2 0
    اصلا فیلترینگ در کار نیست، هدف اصلی تحت فشار قرار دادن مالک تیک تاک برای فروش این برنامه به مایکروسافت هست و مایکروسافت هم به دنبال خرید این اپلیکیشن برای رقابت با سایر شرکت‌های فناوری آمریکایی است، در ضمن به گفته مالک تیک تاک بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار خارجی تیک‌تاک ایالات متحده است، البته دلیل اصلی این کار ترامپ احتمالا به دلیل اتفاقی است که در گردهمایی ترامپ در تولسا افتاد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس