ویژه ها

وضع موجود نتیجه حضور اصلاح طلبان در دولت است. طیفی که بارها ثابت کرده که هیچ طرح و برنامه ای برای ادره امور و رسیدگی به مطالبات مردم ندارد.

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با  «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

*******

**عطریانفر:دو سوم مشکلات خارج از دولت است

«محمد عطریانفر» فعال سیاسی اصلاح طلب و از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در مصاحبه با روزنامه آرمان در پاسخ به این سوال که «کمتر از یک سال به انتخابات آینده زمان داریم آیا دولت آقای روحانی می‌تواند در یک سال باقیمانده کاری کند تا اعتماد جامعه به جریان اصلاحات برگردد؟» گفت: «نه نمی‌تواند چون بالای دو سوم مشکلات دولت متعلق به خود او نیست و از ناحیه‌ای غیراز دولت اتفاق می‌افتد. دولت یکی از مولفه‌های ذیل نظام سیاسی است. ما در قضیه برجام و فشارهای اقتصادی و عدم فروش نفت عمدتا با تدابیری بالاتر از دولت روبه‌رو بودیم و چون این تصمیمات خارج از دولت گرفته شده است عوارضی به همراه داشت که در دولت مشاهده شد و تا اطلاع ثانوی این عوارض باقی است و امکان حل مناقشات بین‌المللی از سوی دولت ممکن نیست و دولت مجبور است همچنان آسیب‌ها را تحمل کند و پاسخگو باشد. در حالی که عموما گرفتاری‌های ما از جنس غیر از دولت است و با این پیش‌بینی نمی‌توان برای یک سال بعد تغییری متصور شد».

خبرنگار در ادامه گفت «با این وجود به‌نظر می‌رسد دولت در دوره دوم خود آنطور که باید پاسخگو نبود و با شفافیت با مردم سخن نگفته است»؛ عطریانفر در پاسخ گفت: «امکان این کار را ندارد، چون اگر بخواهد حقیقت را بگوید مورد تعقیب قرار می‌گیرد و اگر نخواهد واقعیت را بگوید مردم انتظار دیگری دارند... مشکلات دولت خارج از خود دولت است».

عطریانفر و همفکران وی در سال ۸۸ با علم به اختیارات و امکانات گسترده قوه مجریه، علیرغم شکست در انتخابات، برای رسیدن به پاستور، دروغ تقلب را مطرح کرده و رای مردم را لگدمال کردند و کشور را ماهها درگیر آشوب و التهاب کردند.

همین طیف پیش از سال ۹۲ تاکید داشتند که ۷۰ الی ۸۰ درصد مشکلات کشور ناشی از سوءمدیریت دولت است. اما حالا در زنگ حساب دولتی که خود اکثریت مطلق آن را تشکیل داده اند، منکر این اختیارات و امکانات و نقش دولت در ایجاد وضع موجود شده اند.

متن برجام که توسط تیم مذاکره کننده هسته ای به ریاست ظریف تنظیم شده بود، اشکالات فراوانی داشت. به همین دلیل ۲۸ شرط از سوی رهبر معظم انقلاب، شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی به دولت ابلاغ شد. اما متاسفانه دولتمردان در اجرای برجام به این شروط عمل نکردند.

دولت آقای روحانی با تاکید بر اینکه «امضای وزیر خارجه آمریکا تضمین است»! تعهدات خود را پیش دستانه و یکطرفه و با سرعت انجام داد و سپس به انتظار نشست تا آمریکا و اروپا تازه تعهدات خود را آغاز کنند. دولت اوباما نیز در پاسخ در اولین روز اجرای تعهداتش، تحریم های جدیدی علیه ایران وضع کرد و برجام را به صورت فاحش نقض کرد.

متاسفانه دولت روحانی در برجام، مسکن، خودرو، رونق تولید در کارخانه ها و کارگاه های تولیدی، اشتغال، مبارزه با قاچاق، مدیریت نقدینگی، تسهیل ازدواج جوانان و...نتوانست کارنامه قابل قبولی ارائه کند.

 چندی پیش «قدرت علیخانی»  از فعالین اصلاح طلب  گفته بود: «من بر این باورم که دولت با این نحو عملکرد خود فاتحه اصلاحات را می‌خواند».

وضع موجود نتیجه حضور اصلاح طلبان در دولت است. طیفی که بارها ثابت کرده که هیچ طرح و برنامه ای برای ادره امور و رسیدگی به مطالبات مردم ندارد.

**عبدی:ایران، مجمع الجزایر فساد است!

«عباس عبدی» فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: «فساد عمیق‌تر و ریشه‌ای‌تر از آن است که با آن مبارزه شود و نکته مهم‌تر اینکه بسیاری از اقدامات ضد فساد بیش از آنکه یک اقدام اساسی باشد، یک نمایش سطحی است؛ نمایشی که برای سر کار گذاشتن مردم طراحی می‌شود».

عبدی در ادامه نوشت: «چگونه می‌شود در این مجمع‌الجزایر فساد یک جزیره کوچک سالم و ضد فساد سر برآورد؟ ».

عباس عبدی در این یادداشت، ایران را به مجمع الجزایر فساد تشبیه کرده است! وی مدعی شده است که اقدامات ضدفساد در ایران، نمایشی است.

یکی از الزامات مبارزه با فساد، اجرای قانون است. این دقیقا همان مسئله ای است که عبدی و همقطاران وی با آن مشکل دارند. عبدی پیش از این مدعی شده بود که باید مشروب خواری و خرید و فروش موادمخدر در ایران آزاد شود و در قوانین مربوط به این دو مسئله تجدیدنظر صورت گیرد.

فساد اقتصادی، یکی از معضلاتی است که تمامی کشورهای جهان با آن دست به گریبانند. این به این دلیل است که فساد امری نفسانی است و در هر شخصی امکان لغزش وجود دارد. به همین خاطر  قدرت با فساد رابطه‌ای اجتناب ناپذیر پیدا دارد. برهمین اساس فساد در هیچ کشوری هیچگاه صفر نمی شود. ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست. اما آیا فساد در ایران سیستماتیک و همه گیر است!؟ پاسخ منفی است.

رهبر معظم انقلاب- ۲۲ مرداد ۹۷- با اشاره به مسئله فساد فرمودند: «بنده از قدیم با فساد و مفسد و مفسدین اقتصادی و غیرذلک مبارزه میکردم و مخالفت میکردم، الان هم عقیده‌ام قرص و محکم همین است؛ امّا بعضی‌ها وقتی درباره‌ی فساد حرف میزنند، افراطی حرف میزنند، حواستان باشد!  یک‌جوری حرف میزنند که گویا همه فاسدند، همه‌ی مدیران را و همه‌ی دستگاه‌ها را فساد گرفته! نه آقا، این‌جوری نیست؛ یک تعداد کمی فاسدند. بله! فساد، کمش هم زیاد است و باید با آن مواجهه بشود؛ امّا این یک حرف است، اینکه شما جوری حرف بزنی که شنونده خیال کند همه جا را فساد گرفته [حرف دیگری است]... بله! در نظام اسلامی یک نفر هم نباید فاسد باشد؛ امّا آنچه وجود دارد، مثلاً ده فاسد است، نه ده هزار فاسد؛ خب اینها خیلی تفاوت دارد؛ این را توجّه داشته باشید».

در سالهای اخیر دادگاه های مختلفی برگزار شده است. از پرونده طبری- از مدیران قوه قضاییه- تا پرونده دختر وزیر و داماد وزیر و رسیدگی به اتهامات دو نماینده مجلس و برادر رئیس جمهور و برادر معاون اول رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور سابق و پسر رئیس جمهور اسبق و...

نکته مهم اینجاست که هیچ خط قرمزی در کشورمان در مبارزه با فساد وجود ندارد. یعنی ساختار حاکمیت در موضوع فساد حساس است و به مقابله و مبارزه با آن می پردازد. برای همین است که قوه قضاییه در مبارزه با فساد، رسیدگی به تخلفات در مجموعه خودش را نیز در رأس امور قرار می دهد.

یکی از فعالین رسانه ای چندی پیش در پاسخ به دروغ «سیستماتیک بودن فساد در ایران» نوشت: « برای پیدا کردن نسبت مفسدان با نظام و انقلاب اسلامی تنها کافی است به سیره و اصول زندگی و حکمرانی رهبران آن نگاهی بیندازیم تا به خوبی دریابیم امثال طبری‌ها در انتهای بی‌نسبتی و بیگانگی با جمهوری اسلامی هستند و سرانجام آنها نتیجه انحراف از اصول اساسی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است...آن از بنیانگذار بزرگ انقلاب اسلامی که ولو به اندازه «استفاده عنوانی» برای خود از داشتن مسئولیت در این نظام هم حذر داشت و خود را در مقابل ملت شماتت می‌کرد که اگر روزی بخواهد آن را مرتکب شود، و این از خلف صالحش، رهبر فعلی انقلاب که حتی وزیر متواری دولت اصلاحات (عطاالله مهاجرانی) در جمع اپوزیسیون و مخالفین نظام هم در پاکدستی او شهادت می‌دهد که اگر کل زندگی اقتصادی او و خانواده و اقوامش را بگردید حتی یک نقطه خاکستری و نه سیاه هم نمی‌توان یافت».

این فعال رسانه ای در ادامه نوشته بود: « به عنوان یک روزنامه نگار طرفدار جمهوری اسلامی که از مشاهده پرونده‌های فساد در بین برخی مسئولان به شدت رنجیده خاطر می‌شویم، معتقدیم که فهمیدنِ نسبت و رابطه مسئولان فاسد با جمهوری اسلامی نیازمند یک فرمول ساده است: از مبداء سیره و اصول حکومتداری رهبران جمهوری اسلامی هرچه دورتر شویم به امثال اکبر طبری‌ها می‌رسیم و هرچه به آن نزدیک‌تر شویم به قاسم سلیمانی‌ها و مجید شهریاری ها و حسن طهرانی مقدم ها و احمدی روشن ها و هزاران مدیر پاکدست خواهیم رسید».

ناگفته نماند، عباس عبدی در روزنامه ای درباره فساد قلم زده است که مدیرمسئول آن رفیق گرمابه و گلستان «شهرام جزایری» - مفسد اقتصادی دانه درشت در زمان دولت اصلاحات- است.

**خانه ملت را با دفتر دولت اشتباه گرفته‌اید

روزنامه شرق در مطلبی نوشت: «در این سه ماهی که مجلس جدید تشکیل شده تقریبا پای همه وزرای روحانی به مجلس باز شده و مورد سؤال و گاه عتاب نمایندگان قرار گرفته‌اند. خیلی از این چهره‌هایی که حالا وکیل ملت شده‌اند، در طول شش سال گذشته در خط مقدم انتقاد از دولت روحانی بوده‌اند و طبیعتا وزرای دولت نیز از گزند این انتقادها در امان نبوده‌اند».

در روزهای گذشته روزنامه اصلاح طلب شرق اعتراض کرده بود که چرا تعدادی از نمایندگان مجلس با سفر به خوزستان پای درد و دل کارگران هفت تپه نشسته اند!؟ حالا این روزنامه اصلاح طلب مدعی شده است که چرا وزرای دولت برای پاسخگویی درباره عملکرد خود به مجلس فراخوانده می شوند؟!

متاسفانه اصلاح طلبان، خانه ملت را با دفتر دولت اشتباه گرفته اند. یکی از وظایف اصلی مجلس، نظارت بر عملکرد دولت و به عبارتی ریل گذاری حرکت دولت است. این طیف طرفدار پروپاقرص وکیل الدوله ها در مجلس دهم بود. همان افرادی که مدعی بودند «زمانی در دانشگاه فقط می‌خوابیدم و ۸ میلیون می‌گرفتم اما الان صبح تا شب و دور از خانواده مشغول کار هستم و این حقوق مجلس فاجعه است. بعداً نگویند چرا نماینده دزد شد. مدیر را باید تأمین کنید تا فساد ایجاد نشود. می‌گویند برای اسلام کار کن! تا کی؟ »!

 اخراجی های مجلس دهم و رسانه های حامی آنان، هر روز مجلس یازدهم را آماج حمله و توهین و تخریب قرار می دهند. مسئله اینجاست که اصلاح طلبان از اساس با رسیدگی به مطالبات و رفع مشکلات مردم بیگانه هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 33
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 8
  • NL ۱۶:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    7 12
    مشرق امیدوارم درست بگی و عبدی اشتباه کرده باشه. به هر حال اگه اقدامات انجام شده نمایشی نباشن، نتیجش رو توی سه چهار سال آینده می‌بینیم
    • IR ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
      13 17
      به واقع بستر فساد در ایران همان اصلاح طلبان تهوع آور هستند!
  • وطن پرست DE ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    11 17
    باشه قبول. لطفا اون یک سوم رو حداقل انجام بدید!!!
    • IR ۲۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
      4 1
      آلبانی نشینان پیدایشان شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • IR ۲۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
      4 2
      باشه قبول. حداقل اون یک سوم را انجام دهید. به کوری چشم آلبانی نشین ها.!!!
    • IR ۲۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
      4 1
      آلبانی نشین ها غلط کردند توسایت سپاه پیداشون بشه. قلم پاشون رو خورد میکنیم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • IR ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    22 7
    قضیه عبدی همون مثل معروف چوب رو که برداری گربه دزده حساب میاد دستش هست هرچه قوه قضاییه بیشتر در مبارزه با فساد موفقیت کسب کند جیغ این جماعت افسادطب که بقایشان در رانت های اقتصادی و وطن فروشی است بیشتر و بلند تر می شود
    • IR ۰۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
      0 3
      بابا دعوا نکنید به همتون میرسه. هردو جناح را میگم. آسیاب به نوبت. مملکت را کردید کلا سالن نمایش. ملت مظلوم هم تماشاچی. فکر میکنید الان پیش مردم عزت دارید. نه بخدا مردم دیگه به شماها اهمیت نمی دهند
  • IR ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    12 15
    دقیقا دوسوم مشکلات دردرون دولت است.!!!
  • IR ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    13 6
    مرگ بر افساد طلبان.
  • IR ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    11 6
    دو سوم مغز افسادطب جماعت هم پوک است بقیه اش هم درحال فاسد شدن است
  • IR ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    20 2
    آقایون کارمند ! کافیه که کارمند نباشید و برای گرفتن مجوز موافقت اصولی مهلت و... به ادارات بروید تا بپذیرید فساد در ایران عادی شده است این از سیستماتیک بودن فساد هم بدتر است
  • IR ۱۶:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    6 5
    مالتوسیانیستها هرجا بودن رانت و فساد شکل گرفت . به نام اصلاحات و چپی بودن فساد و رانت رو نهادینه کردن
  • IR ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    13 5
    این خزعبلات چیه می نویسی مشرق که در کشور ما خط قرمز برای مبارزه با فساد وجود ندارد .... از حکم های مسخره ای که در پرونده های فساد و حتی جاسوسی داده شده معلومه که چقدر مبارزه جدی نیست!!!
    • IR ۲۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
      3 0
      خزعبلات نیست واقعیت. توهین نکن. درست حرف بزن.!!!
    • IR ۲۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
      0 0
      درود بر مشرق واهالی مومن مشرق. خداقوت. خسته نباشید.
  • عدالت IR ۱۷:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    7 15
    فساد از اون موقعی افزون شد که امثال عبدی زاییده شد مادرش گربه بزرگ می کرد بهتر از احمقی مثل عبدی بود
  • یک دوست GB ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    4 1
    جناب عطریانفر، کارنامه شما در جریان فتنه ۸۸ و اعتراف به تقلب رمز آشوب به عنوان یک سند تاریخی در تاریخ کشور ثبت شد تا سندی بر خیانتکاری شما مدعیان هوچیگر اصلاحاتچی هفت تیر کش باشد. حال همه می دانند که دولت متبوع شما یعنی دولت روحانی بیش از هفت سال مدیریت اجرایی کشور را در اختیار دارد. تنها دولتی است که بیشترین اختیارات را دارا بود. در قضیه پرونده هسته ای تا قبل از دولت روحانی مجموعه نظام پیگیری می کرد،اما در دولت روحانی و با فشار بر افکار عمومی با طرح غربگرایی و گذر از مشکلات اقتصادی دولت روحانی مسئولیت پرونده هسته ای را بر عهده گرفت و در نتیجه دیدیم که چه بر سر مردم آمد!!! بنا به ادعای روحانی قرار بود با امضای برجام بالمره تحریم ها لغو شوند!!! اما دیدیم بلافاصله بالمره تحریم ها یکی پس از دیگری اعمال گردیدند و حتی شدیدتر!!! به نتیجه رسیدیم که همان بهتر که کار دست نظام می بود تا دولت، چون نظام کلاه سرش نمی رفت.
  • یک دوست GB ۱۹:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    4 14
    ادامه از قبل سابعاً: سازمان انرژی اتمی، ‌تحقیق و توسعه در ابعاد مختلف را در مقام اجرا به‌گونه‌ای سامان‌دهی کند که در پایان دوره‌ی هشت‌ساله هیچ کمبود فنّاوری برای ایجاد غنی‌سازیِ مورد قبول در برجام وجود نداشته باشد. ثامناً: توجّه شود که در موارد ابهام سند برجام، ‌تفسیر طرف مقابل مورد قبول نیست و مرجع، متن مذاکرات است. تاسعاً: وجود پیچیدگی‌ها و ابهامها در متن برجام و نیز گمان نقض عهد و تخلّفات و فریب‌کاری در طرف مقابل بویژه آمریکا، ایجاب میکند که یک هیئت قوی و آگاه و هوشمند، برای رصد پیشرفت کارها و انجام تعهّدات طرف مقابل و تحقق آنچه در بالا بدان تصریح شده است،‌ تشکیل شود. ترکیب و وظایف این هیئت باید در شورای عالی امنیّت ملّی تعیین و تصویب شود.
  • IR ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    7 7
    برگردید بمسیر مرحوم مغروق که ایشان حداقل در استخر غرق شد - انشا الله بلکه در لجن منجلاب غرق شوید و مردم از دستتان راحت شوند
  • دلسوز IR ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    4 2
    نکنه مشرق میخوای بگي فساد داخلی دروغه. بابا شرم کنید.کشور تا خرخره غرق فساد شده
  • رضا IR ۲۰:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    3 0
    مشکل اینه که اینها نمی خوان به غیر از خودشان چیزی به کسی بدن . مجموع دزدی های اینها می توانست تمام مشکلات رو حل کنه . ارزهای چپاول شده و صندوقهای به غارت رفته به اندازه نصف بودجه کشور بوده . ضمن اینکه کشور رو دارن با سوء استفاده از مردم بیچاره اداره می کنن . مثلا در آموزش و پرورش ، نیروهای شرکتی ، نهضتی ، مربی پیش دبستانی ، خرید خدمات و ... که نه حقوق دارند نه بیمه و نه آینده .
  • IR ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    1 2
    موافقم
  • ۰ IR ۲۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    2 2
    انقدر گند و کثافت تو مملکت داریم که به اصلاح طلب و اصولگرا برسه
  • DE ۲۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    0 0
    عطریانفر: دو سوم مشکلات خارج از دولت است در حقیقت سر گنده اش زیر لحاف اصلاح طلبان است / عبدی: ایران مجمع الجزایر افسادطلبان است!
  • محمد IR ۲۲:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    0 0
    آقای عطریان فر پس شما و دوستانت هشت سال توی مملکت چه غلطی میکردید؟؟؟ مردم را چی فرض کردید؟ چرا اینقدر به شعور مردم توهین میکنید؟
  • پول نفت IR ۲۲:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    0 0
    میزان درآمد دولت نهم و دهم ۶٢٧.٧ هزار میلیارد تومان معادل ۶٢۳.۵ میلیارد دلار بوده است و ارغام ٧٠٠‌ و ۸٠٠ میلیارد دلار، رقم های غیر واقعی به نظر می رسد.در همین حال میزان درآمد نفتی کشور بر اساس آماری که بانک مرکزی آن را در پایان هر سال اعلام می کند ۶۳۱ میلیارد دلار بوده است که شرح آن در زیر آمده است.مطابق این آمار، ادعای درآمد ٧٠٠‌ میلیارد دلاری از نفت در دولت نهم و دهم نیز اشتباه می باشد. حال سوالی که مطرح می شود اینکه آیا تمامی این درآمد نفتی، صرف مصارف بودجه ای کشور می شود؟بر اساس قانون از سال ۸۴ تا ۸۸، درآمد نفتی کشور به این شرح مصرف گردید: ۱۴.۵ درصد به وزارت نفت برای توسعه میادین نفتی + ۳٧.۶ درصد به حساب ذخیره ارزی + ٢ درصد اختصاص به مناطق محروم + ۴۶.۵ درصد برای مصارف بودجه ای ،این قانون پس از انحلال حساب ذخیره ارزی و براساس ماده ۸۴ قانون برنامه پنجم توسعه به شرح زیر تغییر نمود: ۱۴.۵ درصد به وزارت نفت برای توسعه میادین نفتی + ۲۰ درصد به حساب توسعه ملی در سال ۱۳۸۹ و افزایش حداقل ۲ واحد درصد سالیانه به آن + ۲ درصد اختصاص به مناطق محروم + ۴۶.۵ درصد برای مصارف بودجه ای و مطابق این قانون در ۵ سال ۸۴ تا ۸۸ مبلغ ۱۳۳ میلیارد دلار به حساب ذخیره ارزی و از سال ۸۹ تا ۹۱ مبلغ ۵٧ میلیارد و ۴۶۰ میلیون دلار به حساب صندوق توسعه ملی واریز گردید. از درآمدهای نفتی کشور در دو دولت نهم و دهم تنها مبلغ ٢۳۵ هزار میلیارد و ۴۳۴ میلیون تومان جهت مصارف بودجه ای اختصاص داده شده و از این درآمد افسانه ای! تنها این مقدار به مصارف بودجه اختصاص داده شده است در حالیکه از همین مقدار ۱۵۱ هزار میلیارد تومان (۶۴ درصد) جهت پروژه های عمرانی مصرف شده است.
  • IR ۲۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    0 0
    یکی از جریانهای تحریف خوده مشرق نیوز هست، که کامنت ما رو میبرن جز غیر قابل انتشار
  • IR ۲۳:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    0 0
    داستان نخ نمای حزب چپ: قبل از انتخابات ریاست جمهوری سینه چاک میکنن که رئیس جمهور از خودشون باشه و خودشون و کاندید مورد نظرشون تمام ارکان نظام و دولت غیر خودشون رو زیر سوال میبرن، و در عین بی اختیاری وعده وعیدهای اوننننچنانی میدن، وقتی رای اوردن اگر کاردشون مثبت بود(که جز برای خودشون، هیچوقت برای مردم نبوده) میگن دیدید ما سوپرمن بودیم، اگر نتونستن( که همیشه نتونستنه) میگن نگذاشتن و اگر رهبر ورود کنه(که هیچ وقت نکرده) ، اگر نکنه میگن چکاره ست و مقصر رو رهبر معرفی میکنن، و در سالهای آخر افتضاح فاجعه بارشون میگن ما اختیار نداریم، و بلافاصله بعد از دور دوم ریاست جمهوریشون برای ریاست جمهوری بعدی(1400) که هیچ اختیاری ندارن کاندید معرفی میکنن و وعده وعید میدن که تنها راه نجات مملکت برای ریاست جمهوری( جایی که هیچ اختیاری نداره) ماییم
  • نصر IR ۰۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
    0 0
    این عباس عبدی چگونه آزاد آزاد میگرددو این همه حرف های گزافه بهم میبافد.مگه نه اینکه خودش یکی از نفوذی های ارگانهای اطلاعاتی بوده است .
  • حسين DE ۰۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
    0 0
    آقاى عبدى يكى از وظايف انقلابيون پيشبرد آرمانهاى انقلاب است و ايجاد عدالت اجتماعى كه روندى فوق العاده دشوار و پيچيده است و مبارزه بى امان و خستگى ناپذير در همه اشكال از جمله برخورد قانونى و بدون گذشت در قبال مفسدين نياز دارد دراينكه در ايران فساد بويژه در عرصه اقتصادى بيداد ميكند شكى نيست ، اما چرا به ريشه و عوامل ايجاد فساد اشاره اى نميكنى؟از همان اوايل انقلاب جريان سرمايه مالى وتجارى نبض اقتصاد ايران را در دست گرفت در همان زمان شروع دهه شصت شركتهائى بنام شركتهاى مضاربه اى تأسيس شد كه بسرعت بصورت قارچ مانند رشد كرد و با جمع آورى سرمايه هاى مردم و پرداخت سوددهاى سپرده آنچنانى يكى از عوامل اصلى گرايش هاى فاسد مالى شد،اين شركتها كه پدر بزرگ بانكهاى امروزى هستند تماماً بوسيله دولتهاى اصلاح طلب از دوران شيخ مغروق و شيخ تمدن و امروزه شيخ كليد دار حمايت شدند ،سرمايه تجارى و دلالى در بهترين حالت فساد آميز است،شما نگاه كنيد به درصد بهره هائى كه بانكهاى ايران به سپرده ها پرداخت ميكنند در دنيا بيسابقه است و در هيچ كجاى دنيا حتى در كعبه آمال شماها هم اين درصد بهره پرداخت نميشود،بانكها با اين سپرده هاى مردم كه سر به هزاران ميليارد تومان بالغ ميشود چه ميكنند؟آيا در خط توليد بكار گرفته ميشود؟و يا در جهت خريد و فروش ارز،زمين و يا ساير زمينه هاى انگلى فساد آميز؟اقتصاد ايران بر پايه اقتصاد ربوى است بانكها و سرمايه مالى فساد انگيز هستند كه جهت گيرى اقتصاد ايران را تعين ميكنند وتمامى اين روند از جانب جريانات اصلاح طلب از همان ابتدا حمايت شده و ميشود،لطفاً سرى به باستى هيلز بزنيد و از صاحبان يكى از ويلاهاى ٣٠٠ ميليارد تومانى سئوال كنيد شغل شما چيست و هزينه خريد اين ويلا را چگونه تهيه كرده ايد ؟مطمئن هستم كه صاحب ويلا يك دلاله شايد از دوستان خوب آقاى طبرى،و در گذشته هم به احتمال خيلى زياد شتر چران و حالا از بركت نظام اقتصادى دلالى صاحب آلاف و اولوف شده،همون كسانى كه تو و امثال تو جيره و مواجب بگيرشان هستيد،آقاى منورالفكر فساد اقتصادى ريشه در روابط و مناسبات اقتصادى دارد و براى زدودن و از بين بردن فساد بايد بصورت ريشه اى با آن برخورد كرد و مناسبات عادلانه برقرار كرد و اين مهم تنها با روى كار آمدن يك دولت انقلابى كه به آرمانهاى انقلاب وفادار ميباشد ميسر است به اميد آنروز.
  • IR ۱۴:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
    0 0
    وتیم شمالیبرالها سردمدار آن !
  • DE ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
    0 0
    عبدی: ایران مجمع الجزایر فساد اصلا طلبکاران است زیرا در هیچ کشوری و هیچ کجای دنیا اینقدر اصلاح طلب یکجا جمع نیستند .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس