سرویس جهان مشرق - فرود هواپیمای اسرائیلی در فرودگاه ابوظبی که با گذر از آسمان عربستان سعودی جارد کوشنر مشاور و داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را به همراه تعدادی از شخصیتهای سیاسی صهیونیستی در چارچوب عادی سازی روابط با امارات وارد ابوظبی کرد، با واکنش تند کاربران فضای مجازی مواجه شد.
این پرواز اولین پرواز تجاری مستقیم میان رژیم صهیونیستی و امارات بود که از فرودگاه بن گورین در تلآویو آغاز و با هیئت اسرائیلی- آمریکایی در فرودگاه ابوظبی به زمین نشست. این اتفاق دو هفته بعد از اعلام رسمی عادی سازی مناسبات رژیم صهیونیستی با امارات انجام شد.
در همین رابطه احمد الشیبة النعیمی روزنامه نگار و فعال سیاسی در توییتری نوشت: فرود هواپیمای رژیم صهیونیستی در امارات خیانت به قانون اساسی و ملت امارات است. فرود این هواپیما باعث نجس شدن سرزمین امارات شد و دولت امارات مسئول خسارتهای بزرگی است که در نتیجه این اقدام فریبکارانه ضد آرمان فلسطین ایجاد خواهد شد. خدایا! سازشکاران جنایتکار را به تو میسپارم. ما دستان خود را برای نفرین ضد آنها به آسمان بلند میکنیم، چرا که عادی سازی یک خیانت است.
عبدالله الطویل فعال حقوقی در این رابطه مینویسد: صحنههای دردناکی که در ابوظبی اتفاق میافتد به گونهای است که میتوانم بگویم من از حسرتی که برای میهنم دارم، گریه می کنم. چرا که کشورم در نتیجه یک شکست جدید اشغال شده و بار دیگر باعث ایجاد ناامیدی شده است. آخرین چیزی که من پیشبینی اش را میکردم این بود که کشور من سقوط کند قبل از اینکه کسانی که به دنبال ساقط کردن کشور هستند، سقوط کنند.
احمد الشامسی فعال فضای مجازی میگوید: من به عنوان یک اماراتی امروز را روز آغاز نکبت برای امارات میدانم.
وی ویدئوی مربوط به اظهارات مائیر بن شابات مشاور نتانیاهو و رئیس هیئت اسرائیلی را بازنشر کرده و در واکنش به این اظهارات نوشت: سخنان بن شابات که نظریهپرداز تخریب منازل ساکنان غزه در جنگ سال ۲۰۱۴ بود و در آن زمان فرماندهی بخش جنوبی سرویس اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی (شایاک) را عهدهدار بود، نشان میدهد که امروز روزی سیاه در تاریخ امارات است و ارتباط ما با جهان عرب با این توافقنامه قطع شده است.
وی همچنین این مجموعه از توییتها در خصوص روستای اشغال شده الفالوجه فلسطین را منتشر کرد که رژیم صهیونیستی آن را در سال ۱۹۴۹ اشغال کرده و شهرک صهیونیستی کریات جاد را بر روی ویرانههای این روستا بنا کرد. نام این شهرک صهیونیستی بر روی هواپیمایی که از فرودگاه تل آویو وارد ابوظبی شد، حک شده بود.
الشامسی در بخشی از این توییتها نوشته است که اهالی روستای الفالوجه بیش از شش ماه در برابر محاصره نیروهای اشغالگر ایستادگی کردند، اما در نتیجه توافق سازشی که بین مصر و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۹ تحت عنوان رودوس امضا شد، روستا را تسلیم رژیم اسرائیل کردند. در حالی که قرار بود رژیم صهیونیستی این روستا را به مصر تحویل دهد، اما اسرائیل با نقض متن توافقنامه، اهالی این روستا را با خشونت و تروریسم مجبور به ترک آن کرد. این نویسنده عرب در بخشی از توئیتر خود نوشت که رژیم صهیونیستی بعد از انتقال اجباری ساکنان این روستا آن را کاملا ویران کرد و غیر از بخشهایی از یک مسجد و یک چاه قدیمی و بخشهایی از بازار مرکزی این روستا چیزی از آن باقی نگذاشت