به گزارش مشرق، متاسفانه بازار گرمی عده ای دلال و واسطه به این آشفته بازار دامن می زند و همراهی مدیران چند باشگاه و رقابت آنها برای صید بازیکنان باعث افزایش میزان پیشنهادات شده است.
شاید پیشنهاد ده میلیاردی ترابی و علیپور برای ماندن در پرسپولیس از همین قضیه ناشی شود،چراکه شنیدیم شرکتی خاص و دلالهایی محدود در شکار بازیکنان جدید تیم یحیی دخالت داشتند.
بیشتر بخوانید:
اصرار بر محرمانه بودن قرارداد فوتبالیها برای چیست؟
تعداد بازیکنانی که از ورود به این چرخه سرباز زدند نتوانستند به جمع سرخپوشان بپیوندند.
سال گذشته هم دو عضو هیات مدیره پرسپولیس به صراحت گفتند که در عقد قرارداد با اوساگونا و استوکس دخالتی نداشته و مدیرعامل باشگاه به تنهایی این اقدام را انجام داده است.
استقلالی هم که فرصت ۴۸ ساعته برای عقد قرارداد با بازیکنان جدید را دارند برای عقب نماندن از کورس نقل و انتقالات،لاجرم باید از دلالها حرف شنوی داشته و میزان قرار دادها را بالا ببرند.
بیشتر بخوانید:
انعقاد قرارداد با بازیکن و مربی خارجی ممکن است؟
این ولخرجی باشگاهها متاسفانه در سپاهان،فولاد خوزستان و گل گهر هم مشاهده شده است.
از گوشه و کنار شنیدیم ، بعضی از مربیان و بازیکنان با ظرافت خاص از دفتر یک باشگاه خارج و با طراحی به باشگاه دیگر منتقل شدند.
در واقع در پشت صحنه شاهد یک رقابت لحظه به لحظه از سوی مدیران باشگاهها برای صید بازیکنان مورد نظر هستیم که در آن نقش اصلی را دلالها ایفا می کنند!
معلوم نیست در دوران شیوع بیماری کرونا که شیوه درآمد زایی و تامین منابع مالی باشگاهها محدود می باشد و کشور به دلیل تحریم در تنگنای شدید قرار دارد،این مبالغ سنگین باشگاهها از کجا تامین می شود؟
ظاهرا وزارت ورزش که طی این سالها شاهد تشکیل ۷۶ پرونده در فیفا بر علیه فوتبال ایران بود،با اعمال محدودیت در استفاده از مربیان و بازیکنان خارجی در صدد بود تا به کاهش هزینه باشگاهها کمک کند.
متاسفانه مدیران چند باشگاه با دور زدن این دستور العمل راه دیگری در پیش گرفته و با کمک دلالها به حاتم بخشی در عقد قرارداد با بازیکنان داخلی پرداختند.
تعدادی از این بازیکنان از مرز سی سالگی گدشته و برخی دیگر سوابق مصدومیت دارند.
شاید در شرایط عادی باشگاهها این نفرات را به خدمت نمی گرفتند،اما حالا خبر می رسد که با آنها قرارداد پنج و شش میلیاردی بسته شده است!
این در حالی است که استعداد یابی و داشتن آکادمی در فوتبال باشگاهی از جمله در پرسپولیس و استقلال به بوته فراموشی سپرده شده و این دو باشگاه در تمامی مقاطع چشم به صید بازیکنان باشگاههای دیگر دارند و در یک کلام به حاضری خوری عادت کرده اند!
در هر حال لازم است دستگاههای نظارتی دقت بیشتری به قراردادهای جدید باشگاهی داشته باشند و متون تمام قراردادها رابه دقت واکاوی کنند.
البته توجه داشته باشند برخی یک قرارداد اصلی دارند و قرار داد پنهانی دیگر را از چشم ناظران دور نگه می دارند.
فوتبال باشگاهی با این نگرش غلط و دور شدن مدیران از اصل مهم جوانگرایی و استعداد یابی رفته رفته با بن بست مواجه و در آسیا نزول چشمگیری خواهد داشت.
منبع: البرز ورزشی