صف رای گیری پیش از موعد انتخابات آمریکا

منابع خبری گزارش داده‌اند وزارت امنیت داخلی آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای انجام بزرگترین عملیات جهت محافظت از انتخابات آمریکا در برابر چیزی است که احتمال «دخالت ایران، روسیه و چین» خوانده شده است.

به گزارش مشرق، یک رسانه آمریکایی گزارش داده بخش امنیت سایبری در وزارت امنیت داخلی آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای انجام بزرگترین عملیات جهت محافظت از انتخابات آمریکا در برابر چیزی است که احتمال «دخالت ایران، روسیه و چین» خوانده شده است.

روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داده هدف دولت آمریکا از اجرای این طرح جلوگیری از تکرار دخالت روسیه در انتخابات آمریکا و دفع تهدیدهای جدیدی است که از جانب چین و ایران مطرح می‌شود. 

رسانه آمریکایی در توضیح درباره جزئیات این عملیات نوشته، «آژانس امنیت سایبری و زیرساختی» در وزارت امنیت داخلی آمریکا اقدام به تشکیل یک «اتاق جنگ مجازی» در روز انتخابات خواهد کرد؛ این اتاق مجازی به صورت شبانه‌روزی و در تمام هفت روز هفته دایر خواهد بود و مقام‌های مسئول در برگزاری انتخابات در سراسر ایالات متحده می‌توانند در هر ساعت روز با آن تماس گرفته و ضمن گزارش فعالیت‌های مشکوک، درباره نحوه پاسخدهی به آن بحث و تبادل نظر کنند. 

 سازمان مذکور به علاوه اطلاعات طبقه‌بندی‌شده نهادهای اطلاعاتی درباره تلاش‌های کشورهایی که به دنبال اثرگذاری بر انتخابات آمریکا هستند را به اشتراک گذاشته و توصیه‌هایی را درباره نحوه محافظت از انتخابات آمریکا در برابر حملات ادعایی آنها مطرح خواهد کرد. 

«مت مترسون»، از مقام‌های آژانس امنیت سایبری و زیرساختی به واشنگتن‌پست گفت: « من پیش‌بینی می‌کنم هزاران مسئول محلی برگزاری انتخابات به صورت لحظه به لحظه برای اشتراک اطلاعات همکاری خواهند کرد تا آنچه واقعی و آنچه غیرواقعی است مشخص و واقعیت‌های میدانی از داستان‌سرایی‌ها جدا شوند.»

وی اضافه کرد: «ما خواهیم توانست آنچه اتفاق می‌افتد را دسته‌بندی کرده و شناسایی کنیم: آیا این اتفاقی که الان افتاده یک رویداد معمول انتخاباتی است یا چیزی فراتر از آن است؟»

واشنگتن‌پست نوشته این عملیات تا چند روز یا هفته ادامه خواهد داشت و ممکن است تا زمان تأیید رسمی نتیجه انتخابات در ماه دسامبر تداوم داشته باشد. 

مسترسون گفت: «ما تا زمانی که جامعه انتخاباتی به ما بگوید "بسیار خوب، ما مشکلی نداریم و شما می‌توانید کنار بایستید" این فعالیت را ادامه خواهیم داد.»

از جمله دیگر جزئیات طرح این است که چنانچه «نشانه‌های نگران‌کننده‌ای» از دخالت در انتخابات مشاهده شده، کارکنان سازمان مذکور برای ارزیابی وقایع و اتفاقات روانه اماکن محل اخذ رأی یا دفاتر انتخاباتی خواهند شد. 

بخش دیگری از عملیات بر همکاری با رسانه‌ها متمرکز خواهد بود. به نوشته واشنگتن‌پست آژانس امنیت سایبری هر چند ساعت یکبار اقدام به برگزاری کنفرانس تلفنی با رسانه‌ها خواهد کرد تا شواهد مربوط به دخالت‌های ادعایی را به آنها گزارش دهد. 

آژانس امنیت سایبری، طبق ادعای واشنگتن‌پست، عملیات مشابهی را هم در جریان انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره در سال ۲۰۱۸ و همچنین در جریان مرحله مقدماتی انتخابات اجرا کرده بود. 

«جان راتکلیف»، مدیر طلاعات ملی آمریکا اخیراً ادعا کرده روسیه و ایران برای اثرگذاری بر انتخابات ریاست‌جمهوری پیش روی آمریکا تلاش کرده‌اند. 

راتکلیف این ادعا را حدود ۱۰ روز پیش در یک کنفرانس خبری مختصر که «کریستوفر رای»، رئیس سازمان اطلاعات داخلی و امنیتی آمریکا (اف‌بی‌آی) هم در آن حضور داشت مطرح کرد.

جان راتکلیف  ادعا کرد: «ما می‌توانیم این را تأیید کنیم که برخی از اطلاعات ثبت‌نامی رأی‌دهندگان در اختیار ایران و مستقل از آن در اختیار روسیه قرار گرفته است.»

خبرگزاری رویترز گزارش داده بود این ادعا در حالی مطرح شده که بخش زیادی از اطلاعات ثبت‌نامی رأی‌دهندگان برای عموم مردم قابل دسترس است. با وجود این، راتکلیف مدعی شده ایران با ارسال ایمیل‌های جعلی تلاش کرده رأی‌دهندگان را ارعاب کند.

ادعای جان راتکلیف درباره دخالت ایران در انتخابات آمریکا با تشکیک برخی از قانونگذاران آمریکا از جمله «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا همراه شده است.

این قانونگذاران گزارش‌های دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا که در آنها ایران، چین و روسیه به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر متهم می‌شوند را نتیجه فشارهای ترامپ بر روی دستگاه‌های اطلاعاتی برای انتشار گزارش‌های همسو با خواسته‌های او می‌دانند.

دونالد ترامپ از مدت‌ها قبل بارها بدون ارائه هیچ سندی مدعی شده بود ایران، چین و روسیه دوست دارند رقیب انتخاباتی‌اش، «جو بایدن» در انتخابات به پیروزی برسد؛ هر سه کشور این ادعا را رد کرده‌اند.

وی از زمان ورود به کاخ سفید رابطه خوبی با دستگاه‌های اطلاعاتی نداشته و بارها روسای این دستگاه‌ها را به دلیل ارائه نظراتی مخالف با نظرات خودش اخراج کرده است.

چندی پیش مدیر سابق بخش اطلاعات وزارت امنیت داخلی آمریکا فاش کرد که مقام‌های ارشد این وزارتخانه وی را تحت فشار گذاشتند تا با دستکاری در اطلاعات ایران و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا متهم کند.

«برایان مورفی» روز ۲۰ شهریور تصریح کرد که «چاد اف ولف»سرپرست موقت وزارت امنیت داخلی آمریکا در بهار سال جاری (ماه می) به وی دستور داده بود که شروع به تهیه گزارش‌هایی درباره «فعالیت‌های مداخله‌جویانه» ایران و چین در آمریکا کند.

مورفی از اجرای این دستورات امتناع ورزید و تأکید کرد که عمل به این دستورات، ایالات متحده را در معرض خطری قابل توجه قرار می‌دهد و به دنبال آن در ماه ژوئیه، رتبه وی به مدیریت وزارت امنیت داخلی آمریکا تنزل یافت.

آمریکا در حالی کشورهای دیگر را به دخالت در انتخابات متهم می‌کند که از سوی نهادهای مستقل حقوق بشری به تخریب روند دموکراسی در دیگر کشورها از طریق توسل به ابزارهای مختلف از جمله کودتا متهم است.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
    3 0
    بوی باروت و جنگ داخلی میاد........ از بدو بنیاد کشورتون هرچی جنگ و کشت کشتار راه انداختید، حالا موقشه باید پس بدید!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • رضا IR ۰۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
    0 0
    مشرق اين بود قدرت سايبرى تون ؟!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس