به گزارش مشرق، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا صبح امروز در حاشیه جلسه «ترخیص موتورسیکلتهای رسوبی» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مشکلات و معضلاتی که در بحث توقیف وسایط نقلیه بود، بحث موتورسیکلتهای رسوبی بود که بیش از ۸ تا ۹ سال در پارکینگها متوقف شده بودند.
بیشتر بخوانید:
حذف قبض جریمه با هوشمندسازی پلیس
وی ادامه داد: عمده دلیل توقف این موتورسیکلتها هم تخلفات راهنمایی و رانندگی بود یا اینکه با دستور قضائی و تشخیص مأموران در پلیس آگاهی، این موتورسیکلتها توقیف شده بودند.
به گفته رئیس پلیس راهور ناجا، در ۳۲ استان کشور بالغ بر ۸۳۷ هزار موتورسیکلت رسوبی وجود دارد.
بیشتر بخوانید:
روزانه چند تماس با پلیس ۱۱۰ گرفته میشود؟
هادیانفر بیان کرد: افرادی که از سال ۹۰ تا ۹۸ موتورسیکلتهایشان در پارکینگ توقیف شده است، به پلیس ۱۰+ مراجعه کرده و مراحل ترخیص را انجام دهند. هر ترخیص کمتر از یک ساعت زمان میبرد البته اگر تمامی مدارک مانند کارت ملی، برگ سبز موتورسیکلت و … همراه مالک یا متصرف باشد. (مدارک لازم در ورودی دفاتر پلیس ۱۰+ نصب میشود).
وی تأکید کرد: این طرح از فردا آغاز و طی دو ماه انجام میشود. نرخهای مصوب پارکینگ، همان نرخ پارکینگی است که هیئت وزیران در سال ۹۴ تصویب کرده است و بیشترین نرخ ۷۲۴ تومان در تهران و کمترین نرخ ۱۸۰ تومان است.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: ساعت کار پارکینگها و دفاتر پلیس ۱۰+ تا ساعت ۱۶ افزایش یافته و طرح تقسیط برای ترخیص موتورسیکلتهای رسوبی هم اجرا میشود.
هادیانفر در پایان گفت: در پایان این دو ماه، اگر موتورسیکلتی در پارکینگها مانده باشد که مالک یا متصرف این وسایط مراجعه نکرده باشند، با دستور قضائی موتورسیکلتها فروخته و مبلغ آن تا ۶ ماه نگهداری میشود. مجدد اگر مالک یا متصرف در این ۶ ماه هم مراجعه نکند، مبلغ فروخته شده به دولت واگذار میشود.