به گزارش مشرق، طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دستکم یکهزار و ۶۸ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۲۸۲ هزار و ۲۵۴ نفر افزایش یافت.
این آمار و ارقام همچنین نشان میدهد که در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دستکم ۱۷۳ هزار و ۳۸۲ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۱۴ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۷۱۹ نفر رسید.
مقایسه جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان میدهد که شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا در آمریکا تاحدودی کاهش داشته است.
از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را ۱۵ میلیون و ۱۵۹ هزار و ۵۲۹ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۲۸۸ هزار و ۹۰۶ نفر گزارش کرده است.
پایگاه اطلاعرسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل میکند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۲۳ میلیون ۱۲۳ هزار و ۶۶۳ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۳۷۸ هزار و ۱۴۴ نفر میرسد.
این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد، ایالت کالیفرنیا که در هفتههای اخیر از نظر تعداد مبتلایان به کرونا بعد از رده دوم قرار گرفته بود، بار دیگر با یک میلیون و ۳۶۶ هزار و ۳۰۱ مورد ابتلا و ۱۹ هزار و ۹۲۸ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هماکنون با یک میلیون و ۳۲۲ هزار و ۷۳۸ مورد ابتلا و ۲۳ هزار و ۱۳۷ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هماکنون با ۷۰۵ هزار و ۸۲۷ مورد ابتلا در رده پنجم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.
نیویورک نیز با ۳۴ هزار و ۹۵۸ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.
با تشدید شیوع کرونا در آمریکا، کارگروه مقابله با این ویروس ناشناخته اخیراً در گزارش هفتگی خود هشدارهایی جدی درباره شیوع کرونا داده و از مسئولان امور سلامت خواسته با توجه به شیوع بالای بیماری و موارد بالای بستری و مرگ سیاست های جدیدی در پیش بگیرند.
در این گزارش که برای ایالتها ارسال شده، آمده است: «خطر ابتلای همه مردم آمریکا به کووید-۱۹ در سطح بیسابقهای قرار دارد.»
در این گزارش تصریح شده میزان ابتلا قبل از شیوع موج همهگیری در تابستان نزدیک به ۲۵ هزار نفر در روز بوده اما این رقم اکنون به ۱۸۰ هزار نفر رسیده است.
کارگروه کرونای کاخ سفید تصریح کرده شمار بیماران بستری در آن زمان کمتر از ۳۰ هزار نفر بوده و اکنون به بیش از ۹۰ هزار نفر رسیده است. نرخ مرگ و میر بیش از دو برابر شده است.
از طرف دیگر، «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه آلرژی و بیماریهای عفونی روز شنبه گفت، روند شیوع ویروس کرونا در آمریکا تا پایان بهار سال آینده تغییر چندانی نخواهد کرد.
طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۶۷ میلیون و ۲۷ هزار و ۷۸۰ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شدهاند و از آن میان یک میلیون و ۵۳۵ هزار و ۴۹۲ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند و دستکم ۴۳ میلیون و ۶۲ هزار و ۶ نفر بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۹ میلیون و ۶۷۷ هزار و ۲۰۳ مورد ابتلا و ۱۴۰ هزار و ۵۹۰ مورد فوتی و برزیل با ۶ میلیون و ۶۰۳ هزار و ۵۴۰ مورد ابتلا و ۱۷۶ هزار و ۹۶۲ مورد فوتی در ردههای دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.