کد خبر 1154609
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۲
کیک سیب نمایه کیک نمایه پای سیب

کیک سیب و دارچین یک کیک بسیار خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید در کمتر از یک ساعت آن را تهیه کنید.

به گزارش مشرق، یکی از کیک‌های مناسب برای فصل پاییز، کیک سیب و دارچین است. طرز تهیه کیک سیب و دارچین بسیار ساده است و در کمتر از یک ساعت حاضر می‌شود. در روزهای سرد پاییزی میل کردن این کیک در کنار چای و قهوه خیلی لذت‌بخش خواهد بود و شما می‌توانید آن را برای صبحانه یا عصرانه سرو کنید. کیک سیب و دارچین عطر و طعمی عالی دارد. وقتی شما این کیک را در خانه می‌پزید عطر خوش سیب و دارچین فضای آشپزخانه شما را پر می‌کند.

مواد لازم برای کیک سیب و دارچین

آرد: ۲ پیمانه

تخم مرغ: ۴ عدد

روغن مایع: نصف پیمانه

کره: ۵۰ گرم

ماست شیرین: ۱ پیمانه

شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه

شکر سفید: نصف پیمانه

سیب: ۴ عدد

دارچین: ۱ قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

۱. برای شروع شکر قهوه‌ای، شکر سفید، روغن و کره‌ای را که در دمای محیط نرم شده است، ۲ الی ۳ دقیقه در غذاساز یا با همزن برقی هم می‌زنیم. در صورتی که به شکر قهوه‌ای دسترسی ندارید می‌توانید به جای آن تنها از شکر سفید استفاده کنید؛ در این صورت به ۱ پیمانه شکر سفید احتیاج خواهید داشت.

۲. بعد از ۲ الی ۳ دقیقه هم زدن، ماست شیرین را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

۳. تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر کدام مخلوط را ۱ دقیقه هم بزنید. سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

۴. آرد، بکینگ پودر و نیمی از دارچین را در ظرفی دیگر با هم مخلوط و در چند مرحله روی مواد الک کنید. در این بین مواد را با استفاده از همزن دستی هم بزنید.

۵. پس از اضافه کردن تمام آرد، مواد را تا جایی که کاملا با هم مخلوط شوند با استفاده از همزن دستی هم بزنید.

۶. پوست ۲ عدد از سیب‌ها را بکنید و آن‌ها را به صورت نگینی ریز خرد و به مایه‌ی کیک اضافه کنید. پس از اضافه کردن سیب‌ها نیاز به هم زدن مواد نیست و فقط کافی است سیب‌ها کمی با دیگر مواد مخلوط شوند. سپس مواد را درون قالب کیک خود بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید.

۷. ۲ عدد سیب باقی مانده را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید. ۲ قاشق کره‌ی آب شده و مابقی دارچین را در یک ظرف مخلوط کنید و سیب‌های برش زده را داخل آن‌ها بغلطانید. سپس آن‌ها را به شکل دلخواه خود روی مایه‌ی کیک بچینید.

۸. طبق معمول فر را از ۱۵ دقیقه قبل داغ کنید و سپس قالب کیک را داخل فر قرار دهید. در صورتی که فر گازی دارید دمای فر را روی ۱۸۰ درجه و در صورتی که فر شما برقی است دمای آن را روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و به آن ۴۵ دققه زمان دهید.

منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • پارمین خانم IR ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
    3 0
    میشه از کیک پز برقی برا پخت این کیک استفاده کرد ؟؟
    • ایلا IR ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
      0 0
      عالی بود
  • IR ۱۹:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۷
    0 0
    خوب نشد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس