کد خبر 1153198
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۳
خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی اصلا کار سختی نیست. اگر روش کار را بلد باشید خیلی راحت می‌توانید با صرف زمانی اندک، خمیری خوشمزه درست کنید.

به گزارش مشرق، مهم‌ترین قسمت هر پیتزا، اما خمیر آن است. درست است که خمیرهای آماده در همه سوپر مارکت‌ها هست، اما نقدی که به آن‌ها وارد است این است که این خمیرهای آماده خشک است و لطافت کافی را ندارد.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

آرد سفید: یک پیمانه

روغن زیتون یا مایع: ۱ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ قاشق سوپ‌خوری

خمیر مایه فوری: ۱ قاشق مرباخوری

نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

آب ولرم: نصف پیمانه + یکی دو قاشق غذاخوری اضافه

طرز تهیه و دستور پخت خمیر پیتزا:

۱. پودر خمیر مایه فوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

۲. آرد الک شده را با خمیر مایه و نمک و روغن زیتون مخلوط می‌کنیم و وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، شروع به ورز دادن آن می‌کنیم تا خمیر نرم شود.

۳. سپس روی یک سطح صاف مقداری آرد می‌ریزیم و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم و دوباره ورز می‌دهیم. چندین بار این کار را تکرار کنید تا هیچ هوایی داخل خمیر نماند.

۴. سپس مقداری روغن را در یک ظرف می‌ریزیم و با قلمو همه قسمت‌های آن را چرب می‌کنیم و خمیر را داخلش می‌گذاریم. روی ظرف را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم بین یک تا دو ساعت خمیر استراحت کند.

۵. پس از دو ساعت خمیر شما حجیم می‌شود. حالا خمیر را به هر مقداری که می‌خواهید روی ظرفتان پهن کنید و مواد پیتزا را روی آن بریزید. زیر ظرف را حتما با مقداری روغن چرب کنید.

فوت و فن‌ها:

۱. خمیر مایه را حتما با آب ولرم مخلوط کنید.

۲. هرچه خمیر بیشتر ورز داده شود، لطفات بیشتری خواهد داشت.

۳. تمام ظرفی را که می‌خواهید خمیر در آن استراحت کند، خوب چرب کنید.

۴. شیر هم باعث تردتر شدن و مزه بهتر خمیر می‌شود.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    4 1
    باریکلا مشرق بخش اشپزی هم اضافه کردی خخخ
  • IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    2 0
    در مواد لازم نامی از شیر برده نشده !!!!؟؟؟
  • IR ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    2 0
    خمیر مایع فوری چیه ؟ اب ارد قاطی کنیم یعنی ؟ چه بد توضیح داده
    • IR ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
      5 0
      عطاریا و بعضی سوپر مارکتا میفروشن ، یه چیز آمادست
  • IR ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    3 0
    مشرق و آشپزی ؟؟!!!! آفتاب از کدوم ور دراومده آشپز شدی ؟؟؟
  • رضا IR ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    1 3
    درموردمشکلات استقلال هم بگید.تعریف پرسپولیس هم بیشتربدید
  • IR ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    3 1
    هیچکوم این کارها لازم نیست. از نانوایی محل چونه خمیر بخرید (بربری یا لواش یا تافتون یا نون فانتزی). هر مقدار که لازم بود استفاده کنید و بقیه ش رو بگذارین توی فریزر یا توی جایخی برای دفعه بعد. خلاص!
  • IR ۱۸:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۰
    1 0
    خوبه
  • IR ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
    0 0
    عالی خیلی خوب بود خیلی از تون ممنونم
  • ناشناس IR ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
    0 0
    ممنون از شما من توخونه خمیر با همین روش درست میکنم کمی زعفران آب شده هم درون خمیر میریزم رنگ و طعمش عالی میشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس