کد خبر 1147997
تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۵
رولت سیب زمینی حرفه‌ای

رولت سیب‌زمینی یکی از انواع غذاهای مجلسی بین‌المللی است که می‌توانید از آن به عنوان پیش‌غذا هم استفاده کنید.

به گزارش مشرق، رولت سیب‌زمینی یکی از انواع غذاهای مجلسی بین‌المللی است که می‌توانید از آن به عنوان پیش‌غذا هم استفاده کنید.

مواد میانی رولت سیب‌زمینی:

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ عدد متوسط

پیاز: ۱ عدد درشت

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

زردچوبه و فلفل قرمز: به مقدار کافی

روغن مایع: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت مواد میانی:

۱. ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه می‌کنیم و بک دقیقه دیگر مخلوط پیاز و زردچوبه را تفت می‌دهیم.

۲. در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود، سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم.

۳. پس از اینکه فلفل دلمه‌ای را تفت دادیم وسط تابه را باز می‌کنیم و رب گوجه فرنگی را وسط تابه کمی تفت می‌دهیم تا کاملا سرخ شود و طعم خامی‌اش از بین برود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و با مواد مخلوط می‌کنیم.

۴. در این مرحله به اندازه یک لیوان دسته‌دار فرانسوی آب جوش به تابه اضافه می‌کنیم و در تابه را می‌گذاریم تا گوشت به خوبی بپزد. زمانی که آب داخل تابه کشیده شد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا مواد خنک شود.

مواد لازم برای رولت سیب‌زمینی:

سیب زمینی: ۳ عدد درشت

تخم مرغ: ۲ عدد درشت

پنیر پیتزا: ۱٫۵ لیوان

جعفری: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه و دستور پخت رولت سیب‌زمینی:

۱. ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس سیب‌زمینی‌ها را پوست می‌گیریم و به خوبی می‌شوییم، سپس با رنده درشت رنده می‌کنیم و با فشار دست آب اضافی سیب‌زمینی‌ها را می‌گیریم.

۲. سیب‌زمینی رنده شده را داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. در ادامه تخم مرغ‌ها را به همراه پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می‌کنیم، جعفری را هم به صورت ساطوری خرد می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم، حالا مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

۳. کف یک سینی فلزی با اندازه ۲۵ در ۳۵ سانتی متر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و کاغذ روغنی را هم کمی چرب می‌کنیم، سپس مواد را روی سینی می‌ریزیم و با قطر یکسان پخش می‌کنیم و روی آن را با پشت قاشق کاملا صاف می‌کنیم.

۴. سینی را به مدت حدودا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا مایه رولت بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه به صورت متداوم به مایه رولت سر بزنید تا بیش از حد خشک و برشته نشود. همین که سطح مایه رولت کمی طلایی شود کافیست.

۵. پس از اینکه مایه رولت را از فر خارج کردیم سریعا مایه گوشت چرخ کرده را روی آن می‌ریزیم و به صورت یکدست پخش می‌کنیم، سپس به آرامی رول می‌کنیم و مجددا سینی را داخل فر قرار می‌دهیم تا روی رولت طلایی شود.

۶. برای طلایی شدن روی رولت فقط چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی رولت طلایی شود. حالا مجددا رولت را بیرون می‌آوریم و کمی پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم و مجددا داخل فر قرار می‌دهیم و فقط گریل بالا را روشن می‌کنیم تا پنیر پیتزا طلایی شود.

۷. حالا رولت سیب‌زمینی را از فر خارج می‌کنیم و کمی صبر می‌کنیم تا کمی خنک شود سپس به صورت لایه‌ای برش می‌زنیم و به سیلقه خود تزیین می‌کنیم. در آخر رولت سیب‌زمینی را به همراه سس‌های دلخواه سرو می‌کنیم.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۱۸:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۶
    5 0
    با سلام . این کلمه ( متداوم) که شما استفاده می کنید کلمه درستی نیست بهتر است از کلمه ( مداوم) استفاده کنید با تشکر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس