به گزارش مشرق به نقل از المسیره، منابع بهداشتی یمن گزارش دادند، سازمان جهانی بهداشت بدون ارائه توضیح دراین خصوص تنها به این گفته بسنده کرده است: از اینکه خبر خوبی به شما نمی دهیم، متأسفیم.
این در حالی است که سازمان جهانی بهداشت پیش تر برای نجات جان دوقلوی به هم چسبیده یمنی ابراز آمادگی کرده بود.
بیشتر بخوانید:
منابع بهداشتی یمن افزودند: صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) در پاسخ به کمک مسؤولان بهداشتی یمن اعلام آمادگی کردند و در حال تدارک مقدمات اعزام این دو قلوی یمنی به خارج هستند.
مقامهای بهداشتی - درمانی صنعاء پایتخت یمن پنجشنبه گذشته از سازمان ملل متحد و نهادهای بینالمللی برای نجات جان دو نوزاد دوقلوی بههم چسبیده درخواست کمک کردند.
«مطهر المرونی» مدیر دفتر بهداشت و درمان صنعاء گفته بود: تیم پزشکی در بیمارستان کودکان صنعاء روز پنجشنبه دو نوزاد دوقلویی که از ناحیه سینه و شکم به هم چسبیده بودند را به دنیا آوردند که حالشان وخیم گزارش شده است.
وی افزود: این دوقلوها نیاز به انجام عمل جراحی حساس و دقیقی برای جداسازی دارند؛ اما کادر پزشکی متخصص و تجهیزات کافی در بیمارستان برای انجام این عمل جراحی وجود ندارد.
این مقام پزشکی در صنعاء از سازمان ملل متحد، سازمان بهداشت جهانی و سازمانهای بین المللی و بشردوستانه خواست تا اقدامی فوری برای نجات جان این دو نوزاد دوقلو با انتقال آنها به خارج از کشور برای عمل جراحی یا اعزام یک تیم پزشکی تخصصی با تجهیزات لازم به صنعا اتخاذ کنند.
این درحالی است که ائتلاف سعودی با محاصره یمن و بستن فرودگاه بین المللی صنعاء اجازه اعزام بیماران صعب العلاج به خارج از خاک یمن یا ورود تجهیزات پزشکی و دارو به داخل خاک این کشور را نمی دهد.
همچنین سازمان حقوق بشر و آزادیهای «سام» پیش تر در گزارشی اعلام کرده بود که ۵ هزار و ۷۰۰ کودک در طی جنگ یمن کشته شدند.
عربستان همراه با امارات، بحرین، کویت، سودان و مصر از ششم فروردین ۹۴ اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرد.
کشورهای همپیمان عربستان در این جنگ به دنبال مشاهده بینتیجه بودن آن به تدریج خود را از ائتلاف عربی کنار کشیدند و فقط امارات به دلیل داشتن اهداف توسعهطلبانه و طمعورزیهای خاص خود در یمن، به حضور نظامیاش در این جنگ تا به امروز ادامه داده است.
این تجاوز نظامی تاکنون جز کشته و زخمی شدن دهها هزار یمنی و همچنین آواره شدن میلیونها تن از شهروندان محروم و ویرانی زیرساختها و قحطی و گرسنگی و بیماریهای واگیردار در این کشور، نتیجهای برای متجاوزین به همراه نداشته است.