به گزارش مشرق؛ سید اسماعیل موسوی با اشاره به زمانبندی مراحل انتخابات ۱۴۰۰ اظهار کرد: ثبتنام انتخابات یک مرحله دارد و در وزارت کشور انجام میشود اما در این دوره از انتخابات به دلیل شیوع ویروس کرونا نامزدها مرحله نخست نامنویسی را خودشان انجام میدهند.
سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور ادامه داد: همه داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، میاندورهای مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری و ریاست جمهوری با استفاده از اپلیکیشن و از طریق گوشی تلفن همراه میتوانند فرم پرسشنامه داوطلبی را پر و مدارک خود را ارسال کنند. ارسال گواهی نداشتن سو پیشینه هم در کنار مدارک الزامی است.
موسوی، نامنویسی موبایلی نامزدهای انتخابات را به دلیل تسهیل کار داوطلبان و رعایت پروتکلهای بهداشتی دانست و خاطرنشان کرد: بخش از ثبتنام را به خود نامزدها واگذار کردیم و این میتواند مرحله پیش ثبت نام هم باشد و نامزدها پس از طی مراحل اولیه نامنویسی، برای تأیید نهایی باید در وزارت کشور، فرمانداریها و بخشداریها حاضر شوند.
وی افزود: داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به بخشداریها، داوطلبان انتخابات میان دورهای مجلس یازدهم و مجلس خبرگان رهبری باید به فرمانداریها و داوطلبان انتخابات ریاستجمهوری به وزارت کشور مراجعه کنند.
به گفته موسوی، نامنویسی داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا زودتر از بقیه داوطلبان انتخابات در اسفند امسال انجام میشود و تا یک هفته ادامه دارد.
سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در پاسخ به این سوال که آیا مصوبه مجلس درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در انتخابات ۱۴۰۰ مبنا خواهد بود، گفت: اگر این طرح تصویب و در شورای نگهبان تأیید شود، ستاد انتخابات آن را قطعاً اجرا میکند.
موسوی در پاسخ به این پرسش که آیا ستاد انتخابات در شرایط کرونایی برنامه ویژه برای روز برگزاری انتخابات دارد یا نه، گفت: با همکاری وزارت بهداشت در حال طراحی و تدوین پروتکلهای بهداشتی برای روز انتخابات هستیم و جلساتی هم روی این موضوع برگزار کردیم که این نشستها ادامه دارد.
وی یادآور شد: با نزدیکتر شدن به زمان انتخابات تمهیدات اندیشیده در این زمینه قطعی و اعلام میشود.