کد خبر 1181759
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۵
لوبیا سفید نمایه

لوبیا سفید برای سلامتی مفید است. این ماده غذایی یک گزینه سالم برای بیماران مبتلا به آسم و دیابت محسوب می‌شود و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

به گزارش مشرق، لوبیا سفید یکی از انواع لوبیاها و از خانواده‌ی حبوبات است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد و به تقویت حافظه، درمان کم خونی، سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری و درمان سرطان کمک می‌کند.

خواص لوبیا سفید:

تقویت حافظه به علت سرشار بودن از فسفر

جلوگیری از کم‌خونی به خاطر آهن زیاد

سرشار از منیزیم است

تنظیم کننده سطح پتاسیم و کلسیم است

افزایش سرعت سوخت و ساز

از ابتلا به دیابت جلوگیری می‌کند

منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • قریشی IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
    0 0
    ضمن تشکر از مطلب خوب شما، همین خواص رو لوبیای چشم بلبلی با شدت بالاتری داره .
  • IR ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
    0 0
    بر اساس کدام تحقیق علمی ثابت شده این ادعای شما؟؟؟؟؟؟ چاپ در کدام نشریه علمی کدام آزمایش در کدام کشور چه وقت؟؟؟؟؟ توسط چه کسی؟؟؟؟؟
  • IR ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
    0 0
    اما برای کلیه بده
  • علی IR ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
    0 2
    فردا گران تر میشه
  • کاشانی IR ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
    3 0
    فقط گوشت لوبیاب کاشوووون دم کاشونی ها گررررم
    • قریشی IR ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
      1 0
      کاش روش پخت رو هم می فرمودید
  • DE ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
    3 0
    پروین اعتصامی » / نخودی گفت لوبیائی را - کز چه من گردم این چنین، تو دراز/ گفت، ما هر دو را بباید پخت - چاره‌ای نیست، با زمانه بساز/ رمز خلقت، بما نگفت کسی - این حقیقت، مپرس ز اهل مجاز / کس، بدین رزمگه ندارد راه - کس، درین پرده نیست محرم راز / بدرازی و گردی من و تو - ننهد قدر، چرخ شعبده‌باز / هر دو، روزی در اوفتیم بدیگ - هر دو گردیم جفت سوز و گداز / نتوان بود با فلک گستاخ - نتوان کرد بهر گیتی ناز/ سوی مخزن رویم زین مطبخ- سر این کیسه، گردد آخر باز / برویم از میان و دم نزنیم - بخروشیم، لیک بی آواز/ این چه خامی است، چون در آخر کار - آتش آمد من و تو را دمساز / گر چه در زحمتیم، باز خوشیم - که بما نیز، خلق راست نیاز/ دهر، بر کار کس نپردازد - هم تو، بر کار خویشتن پرداز / چون تن و پیرهن نخواهد ماند - چه پلاس و چه جامهٔ ممتاز / ما کز انجام کار بی‌خبریم - چه توانیم گفتن از آغاز
  • IR ۱۱:۲۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
    1 0
    عالیه
  • علی IR ۱۶:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
    0 0
    لوبیاسفیدنسبت‌به‌لوبیاهای‌دیگه‌خیلی‌نفخ‌کمی‌دارد
  • دایه مکفی IR ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
    0 0
    من لوبیا سفید رو میپزم و با برنج و شوید و دارچین دم میکنم، توی سالاد‌ هم میشه بپزید و بریزید. خواستید امتحان کنید...
  • شهین IR ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
    0 0
    لوبیا سفید را پخته پیاز نگینی را طلایی کرده ادویه و رب گوجه اضافه کنید و روی لوبیا پخته شده بریزید و برای تژیین نعناع داغ . بسیار بسیار خوشمزه است .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس