کد خبر 118926
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۳

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هر سال با حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، همواره اهمیت بزرگترین رویداد فرهنگی را یادآور شده‌اند.

به گزارش مشرق به نقل از شبستان، مقام معظم رهبری پس از بازدید از وضعیت نشر و کتب ارائه شده در نمایشگاه‌های کتاب مواردی را برای بهبود در فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و همچنین تهیه و تولید کتب مناسب با فرهنگ اسلامی- ایرانی مطرح می‌کنند که همواره راهگشای صنعت نشر و سلامت حوزه ادبیات تا به امروز بوده است

حضرت آیت الله خامنه‌ای، امسال نیز همزمان با گذشت ربع قرن از فعالیت نمایشگاه کتاب تهران پس از بازدید از این رویداد فرهنگی به ذکر بیاناتی مبنی بر «تاکید بر توسعه کتابخوانی»، «برطرف کردن موانع تولید و نشر از جمله گرانی کاغذ»، «تاکید بر استفاده از ترجمه‌های خوب» و... برای مسئولان، ناشران و اهالی فرهنگ پرداختند.

تاکید مقام معظم رهبری بر ترجمه آثار مذهبی نمایشگاه کتاب
رهبر حکیم انقلاب اسلامی با حضور در نمایشگاه کتاب تهران ضمن ابراز رضایت از کتاب‌های دینی و مذهبی در این نمایشگاه، به ترجمه این آثار نیز اشاره کردند و فرمودند: دولت باید زمینه‌ای فراهم کند تا تولیدات خوب کتاب در کشور از جمله در بخش‌های مذهبی، تاریخی، ادبیات و علوم، به زبان‌های مختلف ترجمه و در معرض دید جهانیان قرار گیرند.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: باید با یک برنامه‌ریزی دقیق و تعیین اهداف مرحله‌ای، در هر سال همگام با برگزاری نمایشگاه کتاب و افزایش جمعیت بازدیدکننده، در فضای کتابخوانی کشور نیز پیشرفت چشمگیری به وجود آید.

ایشان همچنین با تاکید بر توسعه کتابخوانی، موارد زیر را بر شمردند: پژوهشگران فعالیت‌های یک ساله نمایشگاه کتاب را به منظور ارزیابی محتوا و پیشرفت نسبت به دوره قبل بررسی کنند. همچنین به برطرف کردن موانع تولید و نشر از جمله گرانی کاغذ، ارائه راهکارها برای ترجمه‌های خوب، پرداختن به موضوع ویراستاری صحیح متون و کتاب، بررسی دستور زبان و کتاب آرایی و شکل ظاهری، ساماندهی چرخه توزیع و ایجاد فروشگاه‌های زنجیره‌ای کتاب اشاره کردند.

ارزیابی مثبت علامه حسن‌زاده آملی از کتاب‌های دینی نمایشگاه کتاب
«آیت‌الله حسن‌زاده آملی» عارف و استاد اخلاق نیز با حضور در نمایشگاه کتاب بیست‌وپنجم، با همراهی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از این رویداد فرهنگی دیدن کرد. وی که کتاب‌های بسیاری در حوزه دین و مذهب در نمایشگاه کتاب تهران در انتشاراتی به نام خودش ارائه کرده است، از سالن کتاب‌های عربی بازدید و رشد کتاب‌های دینی در نمایشگاه امسال را مثبت ارزیابی کرد.
وی اظهار کرد: برگزاری این نمایشگاه برای همه کتاب دوستان خوب و مفید است. بر این اساس باید از زحمات مسئولان برپایی آن تقدیر کرد.

آیت‌الله خاتمی: عملکرد مسوولان نمایشگاه کتاب در «حجاب و عفاف» ستودنی است
«آیت الله سیداحمد خاتمی» امام جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری، برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را گامی ستودنی در ارتقای کمی و کیفی نشر فرهنگ کتابخوانی ارزیابی کرد و افزود: استقبال بازدیدکنندگان از این رویداد فرهنگی گویای موفقیت مسوولان نمایشگاه کتاب است و با توجه به فعالیت مسوولان، اطمینان دارم که این نمایشگاه می‌تواند کمک زیادی به اجرایی شدن اهداف فرهنگی کشور کند.


وی بیان کرد: مسئولان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به لطف خدا سال به سال تلاش بیشتری به ویژه در حوزه حجاب و عفاف دارند. یکی از مسایل مهم نمایشگاه کتاب از ابتدا تاکنون ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و مبارزه با بدحجابی بوده است که به شکر خدا مسئولان نمایشگاه به ویژه این دوره گام‌های ستودنی در بحث حجاب و عفاف برداشته‌اند که از آن جمله می‌توان به نصب بنرهای حجاب و عفاف در سطح نمایشگاه و همین طور حفظ نام و یاد شهدا در فضای نمایشگاه کتاب اشاره کرد.

رضایت خاطر آیت‌الله امامی‌کاشانی از اشاعه حجاب و عفاف در نمایشگاه کتاب
«آیت‌الله امامی کاشانی» امام جمعه موقت تهران در دیدار با رییس نمایشگاه کتاب، بر مباحثی از جمله توجه به اشاعه حجاب و عفاف در سایر رویدادهای فرهنگی و متوجه کردن اندیشه‌ها به اسلام تاکید و در این باره با بهمن درّی، به بحث و تبادل نظر پرداختند.
امام جمعه موقت تهران حرکت در راستای توسعه بیداری اسلامی و متوجه کردن اندیشه‌ها به اسلام را نیازمند یک پوشش فرهنگی دانسته و اقدامات نمایشگاه کتاب در این باره را مثبت ارزیابی کرد.
آیت الله امامی کاشانی همچنین نصب بنرهای حجاب در سطح نمایشگاه کتاب را تذکری برای دیگر رویدادهای فرهنگی کشور عنوان کرد و گفت: انشاءا... روزی در تمام مجامع و اماکن عمومی شاهد رعایت این موارد باشیم.
به اعتقاد وی، متداول شدن شعایر دینی به ارتقای عفت و طهارت باطنی و ظاهری مردم جامعه کمک بسیاری می‌کند.

آیت‌الله حیدری: نمایشگاه کتاب محل تلاقی علما و کتابخوان‌ها است
«آیت‌الله محسن حیدری» نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ضمن اینکه نامگذاری سالن‌ها به نام شهیدان را از ابتکارت نمایشگاه کتاب خواند، درباره نمایشگاه کتاب گفت: این نمایشگاه یک اتفاق بزرگ و ارزشمند در عرصه فرهنگ است که می‌توان آن را محلی برای تلاقی اندیشه‌ها و علمای دین با ناشران و کتابخوانان دانست.
امام جمعه خوزستان حجاب را یکی از معروف‌ها دانست که باید با تذکر و اقدامات فرهنگی آن را اشاعه داد.

تاکید آیت‌الله مقدایی بر اقدامات خوب نمایشگاه در ترویج و رعایت حجاب و عفاف
«آیت‌الله مقتدایی» عضو مجلس خبرگان رهبری و مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور در دیدار با رئیس نمایشگاه کتاب، از اقدام متولیان برگزاری این نمایشگاه در جهت ترویج و رعایت حجاب و عفاف در سطح نمایشگاه کتاب، نصب بنر و یادآوری ارزش‌ها به بازدیدکنندگان قدردانی کرد.
وی در این باره تصریح کرد: خوشبختانه مسوولان این دوره از نمایشگاه اقدامات خوبی در راستای ترویج و رعایت حجاب و عفاف در سطح نمایشگاه کتاب انجام داده‌اند که فعالیت‌های مثبتی چون نصب بنرهای ویژه حجاب و یاد شهدا از آن جمله است.

آیت‌الله قربانی: نمایشگاه کتاب بینش لازم را به فعالان دینی می‌دهد
«آیت‌الله زین‌العابدین قربانی» نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان گیلان نیز با حضور در نمایشگاه کتاب تهران، برپایی آن را امری مهم و ضروری ارزیابی کرد و گفت: نمایشگاه محفلی است برای افرادی که در جستجوی گمشده‌های علمی، دینی و فرهنگی خود هستند و به لطف خدا در جمهوری اسلامی ایران هر سال نمایشگاه کتاب برپا می‌شود. نمایشگاه کتاب در زمینه ارائه کتاب‌های ارزشی و دینی می‌تواند بینش لازم را به افرادی که در این راه فعالیت می‌کنند، بدهد.

اشاره حجت‌الاسلام صدیقی به اثر مثبت اجتماعی بنرهای ویژه حجاب
«حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ کاظم صدیقی» امام جمعه موقت تهران درباره نصب بنرهای ویژه حجاب و عفاف در نمایشگاه کتاب تهران گفت: اقدام مسوولان برای ترویج حجاب در سطح نمایشگاه کتاب تهران، قطعا تاثیر مثبت روانی و اجتماعی بر مردم و جامعه خواهد داشت.
به اعتقاد امام جمعه موقت تهران برجسته کردن شعائر و تابلوکردن ارزش‌های دینی جزو وظایف همه است که به لطف خدا مسوولان بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، به آن اهتمام ورزیده‌اند.


یاد آور می‌شود اندیشمندان و علمای دین ضمن بازدید از بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، همگی درباره مساله حجاب و عفاف و ترویج آن در نمایشگاه کتاب، تاکید کردند. این آیات عظام از اقدام جدید رییس نمایشگاه کتاب تهران درباره راه‌اندازی بخش‌ها و غرفه‌های ویژه ربع قرن، حجاب و عفاف، سالن یاس و حضرت زهرا (س) در نمایشگاه کتاب امسال و همچنین افزایش کتاب‌های دینی و ارزشی و جمع‌آوری کتاب‌های ضاله در نمایشگاه کتاب قدردانی کردند.
ضمناَ علمای دین، بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه‌های بین‌المللی کتاب تهران را مهر تاییدی بر عملکرد مطلوب این نمایشگاه دانستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس