اخبار ویژه روزنامه‌ها نمایه

رهبر دموکرات‌ها در سنای آمریکا، در یک گزافه‌گویی آشکار که ماهیت دموکرات‌ها را نشان می‌دهد، گفت: توافق احتمالی جدید با ایران باید مسائل مربوط به برنامه موشکی، تروریسم منطقه‌ای و حقوق بشر راهم شامل شود.

سرویس سیاست مشرق- روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

**********

اولین انتظار مردم از رئیس‌جمهور جدید/ تداوم دعوای کارمزدی مسئولان اقتصادی!

کیهان

غلط زیادی شبکه سعودی درباره شرط روابط با ایران

تارنمای شبکه العربیه به نقل از منابع خود اعلام کرد که «ایران و عربستان در مذاکرات خود بسیار جدی هستند اما از نظر سعودی‌ها شرط موفقیت این مذاکرات منوط به تغییر رفتار جمهوری اسلامی است.»

العربیه می‌نویسد: پس از انتشار گزارش‌های ضد ونقیض درباره مذاکرات ایران و سعودی در بغداد، یک منبع آگاه ضمن تایید این مذاکرات، به العربیه گفت: طرف سعودی تأکید کرده شرط موفقیت مذاکرات تهران و ریاض تغییر رفتار جمهوری اسلامی است. منابع آگاه به روند مذاکرات گفتند: دو طرف مذاکره بسیار جدی هستند و خواهان تسریع روند مذاکرات برای رسیدن به راهکارهای حل اختلافات به نفع دو کشور و کل منطقه هستند؛ اما شرط طرف سعودی تغییر کلی رفتار جمهوری اسلامی است. یک دیپلمات خلیجی سابق نیز به العربیه گفت: پس از اظهارات ولیعهد سعودی محمد بن‌سلمان اکنون توپ در زمین ایران است که باید انتخاب کند آیا می‌خواهد کشوری باشد که به ثبات منطقه کمک می‌کند، یا کشوری منزوی باش؟

محمد بن‌سلمان، ولی‌عهد سعودی، درباره روابط با ایران و چالش‌های آن، در گفت‌وگو با شبکه «العربیه» درباره بازگشت این روابط ابراز امیدواری کرده‌اما در عین حال مدعی شده بود مشکل روابط، رفتار رژیم تهران است. مانند برنامه هسته‌ای یا حمایت از شبه‌نظامیان قانون‌شکن در برخی کشورهای منطقه و همچنین برنامه موشک‌های بالستیک.

 محمد بن‌سلمان همچنین درباره حمایت جمهوری اسلامی از مقاومت یمن در برابر اشغالگران سعودی گفت:«کودتای حوثی‌ها علیه دولت یمن نامشروع است. حوثی‌ها رابطه محکمی ‌با رژیم ایران دارند.

العربیه گفت: شرط موفقیت مذاکرات، تغییر رفتار ایران در یمن و سایر کشورهای منطقه مخصوصاًً عراق است.

یادآور می‌شود، مقامات آمریکایی و صهیونیستی به رژیم عربستان به چشم گاو شیرده که استقلالی از خود ندارد نگاه می‌کند. به همین دلیل هم رژیم سعودی به‌ویژه در دهه گذشته، به‌عنوان تامین‌کننده اصلی منابع مورد نیاز گروه‌های ‌تروریستی در منطقه عمل کرده و نقش تامین‌کننده آتش‌افروزی‌های آمریکا و اسرائیل را برعهده داشته است.

اولین انتظار مردم از رئیس‌جمهور جدید

آنچه این روزها سؤالی برای افکارعمومی شده این است که «فرمان اول رئیس‌جمهور آینده چه باید باشد؟» خبرگزاری دولتی خبرآنلاین، ضمن طرح این مطلب نوشت: فاصله تا ثبت‌نام انتخابات ریاست‌جمهوری کوتاه است و صف کاندیداهای ریاست‌جمهوری بلند. اما فارغ از اینکه چه کسی رئیس‌جمهور می‌شود و کدام جریان سیاسی پیروز رقابت می‌شود، آنچه این روزها سؤالی برای افکار عمومی شده این است که «فرمان اول رئیس‌جمهور آینده چه باید باشد؟» فرمان اقتصادی؟ فرمان سیاسی؟ فرمان اجتماعی یا ...

این خبرگزاری دولتی، از مخاطبان خواست تا نظر خود را درباره این سؤال به ‌اشتراک بگذارند. بخشی از نظرات را می‌خوانید:

- بورس و حذف قیمت‌های دستوری.

- فرمان نده کار کنه.

- هیچی اگه بخواد واقعاً کشور درست بشه باید از نو شروع کرد.

- اقتصاد رو درست کنه.

- اخراج تمام مسئولین دوتابعیتی.

- صداقت. مردم را سر کار نگذاشتن. وعده بیخودی و پوچ ندادن.

- دستگیری آقازاده‌های مختلس.

- اصلاح برجام ننگین.

- تو صف معطل نمونیم.

- پراید رو ارزون کنند. میخام تو اسنپ کار کنم. متشکرم.

- فرمان اقتصادی: رونق اقتصادی و حمایت عملی از بورس.

- بورس و حذف قیمت‌های دستوری.

- فقط اقتصاد رو درست کنه.

- درخواست رفراندوم.

- فرمان نده عمل کنه.

- گرفتن مالیات خیلی سنگین از محتکران مسکن و ممنوع کردن داشتن بیش از ۲ خانه برای هر ایرانی مگر اینکه در قالب شرکت‌های حرفه‌ای اجاره‌داری، کار کنند.

- حاکمیت قانون در کشور.

- حمایت از تولید ملی، ثبات بازار.

- فرمان نده، بره پای کار.

- برگشت پولی که از دست سهامداران بورس رفته.

- دستور دهد که دولت در بورس دخالت نکند و اجازه دهد بازار سرمایه منطبق بر سازوکارهای اقتصادی مسیر خود را طی کند.

- نجات بورس و مجازات محتکران مسکن.

- یه دستوری صادر کنه که دیگه تو صف وانستیم.

- رسیدگی بسیار جدی و سریع به وضع معیشتی همه کسانی که از صدقه سر دولت تدبیر و امید زیر خط فقر قرار دارند.

چاک شومر: برجام باید برنامه موشکی تروریسم و حقوق بشر را هم شامل شود(!)

رهبر دموکرات‌ها در سنای آمریکا، در یک گزافه‌گویی آشکار که ماهیت دموکرات‌ها را نشان می‌دهد، گفت: توافق احتمالی جدید با ایران باید مسائل مربوط به برنامه موشکی، تروریسم منطقه‌ای و حقوق بشر را هم شامل شود(!)

به گزارش دویچه‌وله، مخالفت‌ها با بازگشت آمریکا به توافق 2015 (برجام) گسترده است که از آن جمله می‌توان به اظهارات چاک شومر رهبر اکثریت دموکرات‌ها در سنای آمریکا اشاره کرد.

چاک شومر در نشست اخیر شورای یهودیان نیوریورک خواستار گسترش محورهای مورد مذاکره با ایران شده است. به باور او، توافق با ایران نمی‌تواند محدود به توافق هسته‌ای باشد و باید دیگر مسائل را نیز دربر گیرد.

اظهارات چاک شومر در نشست شورای یهودیان نیویورک در شرایطی صورت می‌گیرد که شماری از سناتورهای جمهوریخواه نیز با رفع تحریم‌ها و رفع انسداد از دارایی‌های بلوکه شده ایران مخالفت ورزیده‌اند.

به گزارش دویچه‌وله اهمیت اظهارات چاک شومر برخاسته از موقعیت سیاسی او است. شومر رهبر اکثریت دموکرات مجلس سنا است. سایت «جویش ‌اینسایدر» با انتشار گزارشی به بخش‌هایی از اظهارات شومر در نشست یاد شده پرداخته است.

شومر گفته است؛ اگر قرار بر نشستن پشت میز مذاکره باشد، آنگاه باید بدانیم که مسائل متعددی برای گفت‌وگو در دستور کار قرار دارد.

رهبر فراکسیون دموکرات‌ها در سنای آمریکا گفته در سال ۲۰۱۵ نیز یکی از مخالفان امضای توافق هسته‌ای با ایران بوده و سه سال پس از آن هم یکی از کسانی بوده که مخالف خروج آمریکا از آن توافق توسط دولت ترامپ بوده است.

چاک شومر تاکید کرده است که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای به جای منزوی کردن ایران منجر به انزوای آمریکا شد. او گفت: «اکنون ایران از توان و ظرفیت هسته‌ای بیشتری برخوردار است و به ساخت جنگ‌افزار هسته‌ای نزدیک‌تر از آن روزی است که ترامپ از توافق هسته‌ای خارج شد یا از آن روزی که اوباما آن توافق هسته‌ای را امضا کرد.»

چاک شومر تاکید کرد، او مخالفتی با مذاکره با مقامات جمهوری اسلامی ندارد. حتی بر این باور است که این مذاکرات الزامی است. وی می‌گوید: منظور من این نیست که باید از گفت‌وگو و مذاکره با ایران اجتناب ورزید و من هیچ مشکلی با نشستن پشت میز مذاکره و گفت‌وگو با مقامات ایران ندارم.  عدم مذاکره با ایران می‌تواند منجر به آن شود که جمهوری اسلامی فعالیت‌های هسته‌ای خود را تا ساخت بمب اتمی ادامه دهد.

اما هرگاه مذاکره بر سر فعالیت‌های هسته‌ای ایران را پذیرفته‌ایم، باید به مسائل دیگر نیز توجه کنیم.

این مسائل نقض حقوق بشر، برنامه تولید موشک‌های بالستیکی، حمایت از تروریسم و گروگان‌گیری را نیز شامل می‌شود.

همراهی عجیب شهرداری تهران با اراذل و اوباش آبان 98

شهرداری تهران با زمینه‌سازی یک روزنامه‌نگار ضدانقلاب از حقوق بیت‌المال در اغتشاشات سال ۹۸ اعلام گذشت کرد.

مشرق نوشت: شهردار تهران در یک نمایش انتخاباتی به سود اصلاح‌طلبان در شبکه اجتماعی کلاب هاوس حاضرشده و در بخشی از سخنان خود در پاسخ به یک خبرنگار ضدانقلاب اعلام کرد که برخی از اغتشاش‌گران سال ۹۸ با شکایت شهرداری روبه‌رو بوده و تا زمانی که خسارات وارده را جبران نکنند؛ احتمال آزادی آنها وجود ندارد.

پیروز حناچی در آن گفت‌وگوی چندساعته اعلام کرد؛ در انتخابات ریاست‌جمهوری وارد نشده و بهشت را با جهنم عوض نمی‌کند. فردای انتشار این خبر در رسانه‌ها؛ معاون ارتباطات شهرداری تهران در اقدامی عجیب در توییتر نوشت: «با درخواست تعدادی از شهروندان؛ حناچی به مدیرکل حقوقی خود دستور داده نسبت به متهمان اعلام رضایت کند.» این تغییر نظر ۱۸۰ درجه‌ای در عرض کمتر از ۲۴ ساعت قابل توجه است و مشاوران شهردار تهران خطای او را به سرعت پاک کرده‌اند.

به نظر می‌رسد این اقدام شهرداری تهران در اعلام رضایت از چند عنصر اغتشاش‌گر در ماجرای سال ۹۸ بیش از آنکه قدمی خیرخواهانه برای آزادی چند زندانی باشد؛ نمایشی در جهت به دست آوردن دل اصلاح‌طلبان و امضاءکنندگان بیانیه ۷۷ نفره در شب انتخابات است.

شهرداری تهران باید پاسخ دهد که بر اساس کدام منطق قانونی اعلام گذشت کرده و چرا باید پرداخت خسارت‌های وارده از جیب بیت‌المال باشد؟!

البته این [رفتار] ضدامنیتی در شهرداری تهران عمق دارد! روزنامه همشهری در روزهایی که عملیات تروریستی در کف خیابان در حال اجرا بود؛ در مقاله‌ای نوشته بود: «باید اعتراض در قانون و ساختار کشور به رسمیت شناخته‌شده و فکر می‌کنیم موقع آن رسیده که این حق را علناً به رسمیت بشناسیم و حتی آنها را هدایت کنیم.»

گفتنی است، مسئولان شهرداری تهران باید توضیح دهند که این مردمی که درخواست بخشیدن شکایت و مطالبه خسارت وارده از سوی اغتشاشگران به شهر و بیت‌المال را دارند دقیقاً چه کسانی هستند؟ آیا این مردم همان خبرنگار ضد انقلاب یا برخی افراد بی‌دغدغه حاضر در کلاب هاوس هستند یا مردمی که چهار سال است منتظر اقدامات عملی شهرداری در رفع مشکلات شهری و پایان یافتن کم کاری‌های مشهود در دوره مدیریت فعلی هستند؟ چطور هر موقع مردم مطالبه اقداماتی همچون گسترش حمل‌ونقل عمومی را از مدیران شهرداری می‌کنند بهانه کمبود منابع مالی مطرح می‌شود اما با ‌اشاره یک خبرنگار ضد انقلاب خسارت وارده به امکانات شهری که از جیب همین مردم تهیه شده با حاتم‌بخشی جناب شهردار بخشیده می‌شود؟!

115 درصد تورم ظرف 3 سال دولت مواجهه واقعی نداشت

شکستن تورم، شجاعت می‌خواست اما دولت، این شجاعت را نداشت.

این تحلیل را وحید شقاقی شهری، اقتصاددان و استاد دانشگاه خوارزمی تصریح کرده و به روزنامه آرمان گفته است: میانگین تورم دهه 90 همانند دهه 70 (دولت هاشمی) جزو بالاترین دهه‌های تورمی ‌بوده است. همچنین در سه ساله گذشته وضعیت تورم بسیار وخیم بوده‌؛ به شکلی که تورم سال 97 به میزان 38 درصد، تورم سال 98 به میزان 41 درصد و تورم سال 99 به میزان 36.5 درصد بوده است. در مجموع در 3 سال گذشته بیش از 115 درصد تورم داشته‌ایم.

علت این است که در تمام این سال‌ها با تورم مواجهه علمی ‌و اصلاح ساختاری نداشته‌ایم؛ برخورد ما با تورم بیشتر شعارگونه و غیراصیل بوده است. نکته مهم این است که هرگز شجاعت، جرات و قدرت اجرایی برای حل ریشه‌های تورم را نداشته‌ایم. حال اگر به بحث علت‌ها برگردیم؛ می‌بینیم چهار عامل اصلی منجر به بروز چنین تورم‌هایی در کشور شده است. عامل نخست مربوط به «سیاست‌های پولی و برگرفته از نظریه پولی»، عامل دوم مربوط به «تورم حاصل از بی‌انضباطی‌های مالی و کسری‌های بودجه دولت بوده که آن هم ناشی از انتشار پول و دست‌درازی به منابع بانکی و پولی برای تامین کسری بودجه است»، عامل سوم «تورم وارداتی و حاصل از کسری‌های تجاری غیرنفتی و ناشی از نظام تولیدی و وارداتی اقتصاد» و عامل چهارم که معروف به هسته سخت تورم است مربوط به «ضعف نظام بهره‌وری و نظام مدیریتی در اقتصاد» می‌شود.

این کارشناس اقتصادی همچنین گفته است: یکی از راه‌های کنترل تورم هدف‌گذاری برای مدیریت رشد نقدینگی است. برای این کار نیاز به اصلاحات نظام بانکی و اصلاح ساختار بانک مرکزی داریم؛ زیرا از حیث نظریه پولی ریشه‌های رشد نقدینگی ناشی از خلق نقدینگی سیستم بانکی، بی‌انضباطی‌های حاکم در نظام بانکی، ناترازی‌های بالا در سیستم بانکی کشور و رشد پایه پولی به واسطه بانک مرکزی است. در حال حاضر سیستم بانکی بیش از هزارهزار میلیارد تومان ناترازی واقعی دارد که این هم به دلیل ضعف ساختار و مطالبات معوق و وام‌های تمدیدی مکرر است که در دهه‌های گذشته انباشت شده است.

شقاقی شهری گفت: در سال 99 رشد پایه پولی بیش از 29 درصد شده که طبق گزارش بانک مرکزی بخش عمده این رشد به واسطه دست‌درازی دولت به منابع صندوق توسعه ملی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: شکستن هسته سخت تورم نیاز به اصلاحات ساختاری دارد. به‌عنوان نمونه برای بهبود فضای کسب و ‌کار، تقویت بخش خصوصی، رقابت‌پذیر کردن اقتصاد و کاهش دخالت دولت و نهادهای عمومی ‌غیردولتی در اقتصاد باید برنامه‌ریزی کرد و گام‌های بنیادی برداشت. برای رد شدن از پدیده تورم نیاز به اصلاحات ساختاری عمیق به‌ویژه در نظام بانکی، بودجه‌ریزی، تولیدی، ارزی و ساختارهای غیررقابتی و دخالت‌های دولت داریم و با نگاه شعارگونه و عوام‌فریبانه نمی‌توان گامی ‌برداشت.

وی در پایان گفت: در دولت آقای روحانی با بحث تورم مواجهه واقعی صورت نگرفته که البته دولت فرصت هم نکرده است؛ همین که دو سه سال اول درگیر مذاکرات بود و تا قرار شد برجام به‌ثمر بنشیند، مجدد با تحریم مواجه شد، بنابراین فرصتی برای دولت نماند. لذا دولت درگیر روزمرگی و حل مسائل روز اقتصاد شد و توان و فرصت اصلاح اقتصاد را نداشت.

اولین انتظار مردم از رئیس‌جمهور جدید/ تداوم دعوای کارمزدی مسئولان اقتصادی!

ایران

درخواست حقوق بشری ایران از آلمان

   خبر اول اینکه، علی باقری‌ کنی دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران و معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه در دیدار «هانس اودو موتسل» سفیر آلمان در تهران، از دولت آلمان خواست با نماینده ویژه ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران برای بررسی وضعیت زندانیان ایرانی در آلمان و نیز نماینده ویژه این ستاد برای بررسی میزان نقش اشخاص حقیقی و حقوقی آلمانی در وضع و اجرای تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران بویژه تحریم‌های مربوط به امور بشردوستانه از جمله دارو، تجهیزات پزشکی و غذا همکاری نماید. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد حقوق بشر، باقری‌ کنی با تأکید بر خسارت‌ها و صدمه‌های تحریم‌های ظالمانه بر مردم ایران که توسط امریکا وضع شده و توسط اروپایی‌ها اجرا می‌شود، گفت: استیفای حقوق زنان و دختران ایرانی که به واسطه تحریم‌های ظالمانه امریکا و اروپا زیر پا گذاشته شده است، مأموریت مهم ایران به عنوان عضو جدید کمیسیون مقام زن سازمان ملل است.

یک ایرانی در امریکا متهم به نقض تحریم‌ها شد

  خبر دیگر اینکه، وزارت دادگستری امریکا اعلام کرده یک شهروند ایرانی را به نقض قوانین تحریم‌ها علیه ایران متهم کرده است.
به گزارش فارس، هیأت منصفه یک دادگاه فدرال، یک شهروند ایران به همراه دو نفر دیگر را به نقض قانون «ممنوعیت تجارت با ایران» متهم کرده و مدعی شده آنها تلاش کرده‌اند قطعات دارای کاربری‌های دوگانه به ایران ارسال کنند. طبق ادعای وزارت دادگستری امریکا این شهروند ۳۹ ساله ایرانی به نام «مهرداد انصاری» با کمک یک ایرانی دیگر و یک شهروند تایوان بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ با انجام بیش از ۱۲۵۰ معامله برای اکتساب بیش از ۱۰۵۰۰۰ قطعه به ارزش ۲۶۳۰۸۰۰ دلار تلاش کرده‌اند. قوانین امریکا صادرات، بازصادرات، فروش یا عرضه مستقیم یا غیرمستقیم فناوری‌ها یا کالاهای امریکایی به ایران را ممنوع می‌کند. دادگستری امریکا مدعی شده متهمان بدون کسب مجوز از دولت امریکا ۵۹۹ معامله با ۶۳ شرکت امریکایی انجام داده‌اند.

امریکا از تحریم ایران چیزی به‌دست نیاورد

  شنیدیم که، یک سناتور دموکرات امریکایی تأکید کرد که کشورش از تحریم‌های دوران ترامپ علیه ایران هیچ چیزی به دست نیاورده است. به گزارش ایسنا، کریس مورفی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: جنگ‌طلبان علیه ایران می‌گویند که اگر ما برای پیوستن مجدد به توافق هسته‌ای هر یک از تحریم‌های غیراقتصادی ترامپ علیه ایران را برداریم، آسمان به زمین می‌آید.
وی ادامه داد: اما به یاد داشته باشید که ما از تحریم‌های ترامپ هیچ چیزی به دست نیاوردیم. تنها رفتار ایران بدتر شد. تحریم‌ها هیچ‌گونه تأثیر عملی نداشتند. این سناتور دموکرات در توئیتی دیگر نوشت: اوباما این گونه دولت را تحویل آنها (ترامپ) داد؛ امریکا- اروپا- روسیه- چین در برابر ایران و آنها، آن را به امریکا در برابر ایران- اروپا- روسیه- چین تبدیل کردند.

درخواست عفو زندانیان زن

  دست آخر اینکه،   سارا فلاحی سخنگوی فراکسیون زنان مجلس در گفت‌وگو با ایسنا گفت که این فراکسیون نامه‌ای به آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضائیه نوشته و در آن خواستار شده که در درخواست از مقام معظم رهبری، نسبت به عفو زندانیان زن و به‌طور ویژه زندانیان زن سرپرست خانوار و یا زنان دارای فرزند بذل توجه ویژه صورت گیرد.

اولین انتظار مردم از رئیس‌جمهور جدید/ تداوم دعوای کارمزدی مسئولان اقتصادی!

خراسان

تلاش برای ثبت خاطره خوش با هم ترازی !
گزارش هفته های اخیر یک مقام مسئول به تعدادی از مدیران نهاد ریاست جمهوری نشان می دهد برخی دستگاه ها و مدیران اجرایی در ماه های پایانی فعالیت دولت فعلی، در تلاش هستند راجع به ارائه پیشنهاد و تصویب هم ترازی پست سازمانی برخی مدیران خود با مقامات مهم وزارتخانه ها همچون معاون وزیر، اقدام کنند یا فوق العاده و افزایش حقوق جدیدی را برای کارکنان زیرمجموعه خود فراهم کنند تا خاطره خوشی از خود به یادگار بگذارند.
تداوم دعوای کارمزدی مسئولان اقتصادی!
در حالی که یک نهاد مهم اقتصادی در دولت با ارسال نامه ای در اواخر سال گذشته، از دریافت کارمزد غیرقانونی از حساب های دولتی توسط یکی از بانک های مهم متعلق به دولت انتقاد کرده و خواستار توقف فوری آن شده بود، برخی مدیران این بانک با ارسال پاسخ به نهادهای مربوط، بروز این اشکال را ناشی از بی دقتی بانک مرکزی در ابلاغ شفاف این موضوع به سیستم بانکی دانسته و تاکید کرده اند حاضر به توقف دریافتِ این کارمزد تا ابلاغ نهادهای مربوط در دولت نیستند.

اولین انتظار مردم از رئیس‌جمهور جدید/ تداوم دعوای کارمزدی مسئولان اقتصادی!

آرمان ملی

جزییات شهادت ۲ نیروی بسیجی
۲ نفر از نیروهای پایگاه مقاومت بسیج روستای هیچان نیکشهر در درگیری با اشرار مسلح به شهادت رسیدند. علی اکبر صفوی افزود: این درگیری در محدوده روستای «هیچان» از توابع شهرستان نیکشهر در جنوب استان سیستان و بلوچستان رخ داد. وی افزود: در این درگیری «خدابخش غریب» فرمانده پایگاه مقاومت بسیج هیچان و «مسلم درزاده» از بسیجیان این پایگاه به شهادت رسیدند.

نامه به رئیسی برای عفو زندانیان زن
سخنگوی فراکسیون زنان مجلس از درخواست این فراکسیون به رئیس قوه قضائیه برای عفو زندانیان زن و به طور ویژه زندانیان زن سرپرست خانوار و یا زنان دارای فرزند خبر داد. سارا فلاحی گفت که این فراکسیون نامه‌ای به آیت‌ا... رئیسی رئیس قوه قضائیه نوشته و در آن خواستار شده که در درخواست از مقام معظم رهبری، نسبت به عفو زندانیان زن و به طور ویژه زندانیان زن سرپرست خانوار و یا زنان دارای فرزند بذل توجه ویژه صورت گیرد.

حکم عاملان تیراندازی به ترانس برق
سرپرست مجتمع قضائی قدس اهواز گفت: عاملان تیراندازی به ترانس برق در اهواز به تحمل زندان محکوم شدند. پیمان چعباوی اظهار کرد: دادگاه پس از رسیدگی به اتهام متهمان، برای شش نفر از افرادی که اقدام به تیراندازی به سمت ترانس برق کرده بودند، مجازات شش سال و نیم حبس صادر کرد.

تجمع اهالی ۶ روستای بخش غیزانیه
اهالی روستاهای روزنه، هوره سید یوسف، شریفیه، ابوکبیریه، غدیر حبسه و مدینات از بخش غیزانیه و دهستان مشرحات دیروز در پی کمبود آب شرب مقابل ساختمان شرکت آب و فاضلاب استان در کیانپارس اهواز تجمع کردند. مدیرعامل آبفا پیشین گفت که خط آب شرب این ۶ روستا نیازمند نصب ۴ پمپ جدید است که قول دادند ظرف ۱۰ روز آینده این کار انجام خواهد شد، ولی هنوز خبری نشده است.

خروج 15 میلیارد دلار ظرف سه سال
عباس آخوندی گفت: در کشوری که همه برای به دست آوردن یک دلار تلاش می‌کنند 15 میلیارد دلار ظرف سه سال از کشور خارج شده‌ است. نتیجه حرکت‌های تند این است که ظرف 50 سال گذشته سه و یک دهم میلیون نفر از ایران بیرون رفته‌اند یعنی 3.8درصد جمعیت ما مهاجرت کرده‌اند. جامعه ما به شدت در حال فقیر شدن است. امروز بیش از شش دهک جامعه وضعیت حداقلی را ندارند ولی در این جامعه با این تورم بالا عده‌ای به شکل عجیبی پولدار می‌شوند و نابرابری گسترده‌ای در حال شکل‌گیری است.

عطش برای خرید ملک در ترکیه
در حالی ایرانی‌ها در سال گذشته میلادی ۷ هزار و ۱۸۹ ملک در ترکیه خریداری کردند که طبق آمارای ارائه شده در سال ۲۰۱۷ حجم خرید ملک در محدوده ۷۰۰ واحد بوده است. رضا کامی، دبیر و عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تبریز معتقد است ایرانی‌ها با هدف داشتن خانه ای در ترکیه دست به خرید نزده‌اند بلکه هدف اصلی‌شان از این اقدام، دریافت پاسپورت ترکیه و حق شهروندی در این کشور است.

هفت تپه به دولت برگشت
پس از ابطال واگذاری‌های شائبه دار و فسادآمیز بنگاه‌ها و واحدهای تولیدی نظیر«هپکو»، «ایران ترانسفو»، «ماشین سازی تبریز»،«شرکت تولید نیروی برق شاهرود»، «شرکت آب و خاک پارس»، «شرکت کشت و صنعت دامپروری مغان»، «سیلوی سنقر»، «شرکت تراورس البرز» ، «شرکت فولاد میبد» و... حالا با ورود دستگاه قضائی، شرکت هفت تپه نیز از واگذاری معیوب رهایی یافت و به بیت المال بازگشت.  

نظر احمدی‌نژاد درباره «فایل صوتی»
محمود احمدی نژاد در واکنش به افشای فایل صوتی محمدجواد ظریف که در آن فایل به دوره ریاست جمهوری نهم هم اشاره شده بود گفت: راجع به من همه صحبت می‌کنند. تنها کسی که همه آزادند راجع به آن صحبت کنند من هستم. نیازی هم به سند ندارند. اشکالی ندارد. اجازه دهید وارد بحث‌های آقای ظریف نشوم.

علی مطهری: روحانی نبود جنگ می‌شد
علی مطهری با اشاره به اینکه اگر روحانی در سال 92 انتخاب نمی‌شد، احتمال این که کشور به سمت جنگ پیش برود، وجود داشت، گفت: ایران در ذیل بند هفتم منشور ملل متحد قرار داشت و همین مساله می‌توانست منجر به صدور مجوز سازمان ملل برای حمله به ایران شود. وی با بیان این که تنها خط قرمز برای برخورد با اعتراضات باید اقدام عملی و ایجاد آشوب باشد عنوان کرد: اگر ما رفتارهای مسالمت‌آمیز در مواجهه با اعتراضات را تمرین می‌کردیم، اتفاقاتی مانند آبان 98 در کشورمان کمتر رخ می داد.

کیمیا علیزاده به المپیک نرسید
در جریان رقابت های تکواندوی گزینشی المپیک در قاره اروپا، کیمیا علیزاده ملی پوش سابق ایران و دارنده مدال برنز المپیک که در قالب تیم پناهندگان برای کسب سهمیه المپیک عازم این رقابت‌ها شده است، در دور نخست وزن ۵۷- کیلوگرم، مقابل جوآنا کانها از پرتغال با نتیجه ۱۷ بر صفر به برتری رسید. وی سپس در دومین مبارزه مقابل ماریا استتیچ از بوسنی و هرزگوین با نتیجه ۱۵ بر ۱۲ به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد اما در این مرحله مقابل فانی تزلی از یونان با نتیجه ۳ بر یک شکست خورد و از رسیدن به فینال و کسب سهمیه المپیک بازماند.

کمپین «دست از حجابم بردار»
مصوبه سنای فرانسه در ممنوعیت استفاده دختران مسلمان زیر ۱۸ سال و مادران آن‌ها از حجاب در مکان‌هایی مانند مدرسه با اعتراض زنان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مواجه شد. زنان مسلمان در فرانسه با راه اندازی کمپینی در شبکه‌های اجتماعی به ممنوعیت حجاب در این کشور اعتراض کردند. مجلس سنای فرانسه لایحه‌ای را به تصویب رسانده است که بر اساس آن دختران زیر ۱۸ سال و مادران مسلمان را موظف می‌کند که حجاب خود را در مکان‌هایی مانند مدارس بردارند.

110 گوسفند نذر انتخابات
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسلامشهر تهران با اشاره به پویش مردمی اکرام گفت: این پویش مردمی با هدف کمک به نیازمندان با ذبح ۱۱۰ قربانی در این شهر باهدف سربلندی مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ برگزار می‌شود. سیدحسین موسوی اظهار داشت: به یاد حاج قاسم سلیمانی و برای سلامتی امام زمان (عج)، رفع بلا از مسلمانان جهان و سربلندی مردم ایران در انتخابات ۲۸ خرداد، نذر قربانی کردند تا ۱۱۰ رأس دام زنده به نفع نیازمندان در اسلامشهر ذبح کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • DE ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
    2 0
    اولین انتظار مردم از رئیس‌جمهور جدید- اون هزاران لودر و کمپرسی و ماشین های سنگین راهسازی و وسایل نقلیه ایکه جهانگیجی 8 سال با خودش برده بود برای خاکبرداریهای خرابیهای سلسله محمودیه را از عمق چندین کیلومتری زمین بیرون بیارن باش میشه دهها اتوبان زد و چند میلیون مسکن ساخت 8ساله ولی فقط دارن خاکبازی میکنند.راستی هنوز کره زمین را سوراخ نکردند از اونورش سانفراندیسکو بیان بیرون؟؟ یا بعد از انتخابات هوای میرن هاوایی .بیچاره ها به استراحت نیاز دارن 8 سال پوست و استخون شدند مَردم از غصه منظور 8 سال پوست و استخون شدم مُردم از غصه شون .
  • سید روح اله US ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
    1 0
    مسئولان شهرداری ....خوردند که حقوق بیت المال را دارن میبخشن. اینا واقعا ادعای مالکیت شخصی بر اموال بیت المال را دارند. این اموال از مالیات و سرمایه های ملت تهیه شدن یکی میزنه خراب میکنه اون یکی دوستش تو شهرداری میبخشه. شما مردم ایران را چی فرض کردید؟ هم شریک دزدن و هم محافظ قافله
  • REZA IR ۱۷:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
    2 0
    عربستان سعودی (حکومت وهابی) قدم به قدم در حال چانه زنی برای آماده شده به الحاق خودش به عنوان کشور جدید در مذاکرات آینده (موشکی و...) با ایران. اما زهی خیال باطل

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس