اسرائیلی‌ها

منابع عبری‌زبان با مقایسه آمارهای مربوط به جنگ سال 2014 با نبرد اخیر گروه‌های مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی از افزایش چشمگیر میزان مراجعه‌کنندگان به مراکز حمایت‌های روانی خبر دادند.

به گزارش مشرق، روزنامه عبری‌زبان «هاآرتص»، امروز (چهارشنبه)، گزارشی درباره تأثیرات روانی موشک‌های گروه‌های مقاومت فلسطین بر ساکنان فلسطین اشغالی منتشر کرد.

خبرگزاری فلسطینی «شهاب» به نقل از هاآرتص در این خصوص گزارش داد تعداد ساکنان شهرک‌های اطراف‌های نوار غزه که در جنگ اخیر با گروه‌های فلسطینی به مراکز حمایت‌های روانی مراجعه کرده‌اند، ۵۴ درصد بیشتر از جنگ سال ۲۰۱۴ بوده است.

در گزارش هاآرتص در این خصوص اشاره شده است، این نسبت در حالی است که جنگ اخیر به مدت دوازده روز به طول انجامیده و جنگ سال ۲۰۱۴، ۵۱ روز طول کشیده است.

روزنامه عبری‌زبان «کلکلیست» نیز اخیرا با افشای خسارات اولیه ناشی از حملات موشک‌ های مقاومت، خبر داد که هزینه خسارت مستقیم وارده به رژیم صهیونیستی در این ۱۲ روز، حدود ۹۲ میلیون دلار است که در مقایسه با حدود ۶۱ میلیون دلار جنگ ۵۱ روزه در سال ۲۰۱۴ بیشتر است.

طبق آمار کلکلیست، ۵۳۰۰ گزارش خسارت مالی (ساختمان‌ها، وسایل نقلیه، زمین های کشاورزی و غیره) از سوی ساکنان شهرک‌های اطراف نوار غزه و سرزمین های مرکزی اشغالی فلسطین گزارش شده است و انتظار می‌رود، به دنبال آتش بس، در روزهای آتی پس از بازگشت باقی ساکنان به خانه‌های و زمین های کشاورزی، این رقم افزایش یابد.

در حالی که در سال ۲۰۱۴، تعداد گزارش خسارات مستقیم  تنها ۴۰۰۰ گزارش بوده است.

روزنامه مذکور گزارش داده بود که افزایش چشمگیر خسارات به «جبهه داخلی اسرائیل» به این دلیل است که تعداد حملات موشکی  جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس افزایش یافته است.

تعداد موشک های شلیک شده از سوی نواز غزه طی این ۱۲ روز به حدود ۳۸۰۰ موشک رسیده است، در حالی که تعداد موشک‌های شلیک شده طی جنگ ۵۱ روزه در سال ۲۰۱۴ حدود ۴۶۰۰ موشک بوده است.

درگیری گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا بامداد روز جمعه (۳۱ اردیبهشت) در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

پس از گزارش برخی منابع خبری درباره احتمال آتش‌بس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی رسما با توقف درگیری‌ها و آتش‌بس با میانجیگری مصر موافقت کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین نیز ساعتی بعد در بیانیه‌هایی جداگانه تأکید کردند که تا زمان پایبندی تل‌آویو به آتش‌بس به آن متعهد خواهند بود.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    0 2
    مراکز حمایت روانی؟! اینجا اصلا چنین چیزایی نداریم. ملت مستقیم خودکشی می کنن
    • IR ۲۲:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۵
      0 0
      حتما لازم نیست دیگه کشوری که حق مظلوم رو پایمال نکنه،نیازی به این کارا نداره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس