یک نماینده جمهوریخواه مجلس سنای آمریکا گفته چنانچه حماس بخواهد اسرائیل را نابود کند، واشنگتن کمکرسانی به تلآویو را افزایش خواهد داد.
«لیندسی گراهام»، سناتور جمهوریخواه که به فلسطین اشغالی سفر کرده خاطرنشان کرد کابینه اسرائیل این هفته از پنتاگون درخواست کمک ۱ میلیارد دلاری برای تقویت سامانه گنبد آهنین خواهد کرد.
لیندسی گراهام گفت: «اگر حماس بخواهد اسرائیل را نابود کند و ایران موجودیت این کشور یهودی را تهدید کند باز هم به اینجا سفر میکنم و بیشتر از اسرائیل خواهم گفت.»
او در ادامه گفت: «هرگاه کسی بخواهد اسرائیل را نابود کند پاسخ ما کمک بیشتر خواهد بود. کارمان را با تقویت گنبد آهنین شروع میکنیم. سرمایهگذاری یک میلیارد دلاری، سرمایهگذاری خوبی برای مردم آمریکا خواهد بود.»
لیندسی گراهام در ادامه از اقدامات دولت «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا در جریان درگیری اخیر میان رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت فلسطین تمجید کرد. او خاطرنشان کرد فکر نمیکند علیرغم مشکلات سیاسی «بنیامین نتانیاهو» تغییری در روابط میان آمریکا و اسرائیل ایجاد شود.
وی گفت: «اگر سیاست را دوست دارید به اسرائیل بیایید. هر ۶۰ روز یک انتخابات برگزار میکنند. دولت ممکن است ظرف دو روز آینده تغییر کند اما یک چیزی که هرگز تغییر نمیکند روابط میان اسرائیل و ایالات متحده است. ایالات متحده هیچ دوستی بهتراز اسرائیل نداشته است.»
«جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا از زمان آغاز موج جدید درگیریها میان رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت فلسطینی، تمامقد از حملات وحشیانه آن رژیم به غزه دفاع کرد و آن را «حق اسرائیل برای دفاع از خود» توصیف کرد.
حمایتهای او از رژیم صهیونیستی موجی از انتقادات حتی در داخل کشور آمریکا را به همراه داشت تا جایی که طبق گزارش آکسیوس او در یکی از تماسهای تلفنیاش با «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه توان مقاومت بیشتر در برابر فشارها را ندارد خواستار برقراری هر چه سریعتر آتشبس شده بود.
تحلیلگران معتقدند رژیم صهیونیستی در برابر قدرت گروههای مقاومت فلسطین غافلگیر شده و انتظار مواجهه با شلیک متعدد راکت از غزه به فلسطین اشغالی را نداشته است.
چند روز پیش یک خلبان اسرائیلی با اذعان به شکست رژیم صهیونیستی در حمله به غزه تصریح کرد که بمباران برجها تنها راهی برای «تخلیه ناامیدی» در برابر گروههای مقاومت بوده است.
وی در مصاحبه با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: «نمیخواهم از شدت حملاتی که من و دوستانم انجام دادیم بکاهم، ما چند تُن مهمات و آتش (روی ساکنان نوار غزه) ریختیم و هیچ کس در آن شکی ندارد اما زمانی که برای اجرای حملات خارج شدیم این احساس را داشتم که بمباران برجها تنها راهی برای تخلیه ناامیدی ما از آن چیزی است که در حال رخ دادن است و گروههای (فلسطینی) در غزه همچنان به لگدمال کردن ما ادامه میدادند.»
درگیری رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضربالاجل مقاومت به تلآویو مبنی بر لزوم پایان تعرضها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.
در این درگیری که تا بامداد ۳۱ اردیبهشتماه ادامه داشت رژیم صهیونیستی با حملات خشن به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به شهادت رساند. گروههای مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایتها مواضع این رژیم را هدف حملات گسترده راکتی قرار دادند، به گونهای که سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از راکتها ناکام ماند.
شامگاه ۳۰ اردیبهشت پس از گزارش برخی منابع خبری درباره احتمال آتشبس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی رسما با توقف درگیریها و آتشبس با میانجیگری مصر موافقت کرد.
گروههای مقاومت فلسطین نیز ساعتی بعد در بیانیههایی جداگانه تأکید کردند که تا زمان پایبندی تلآویو به آتشبس به آن متعهد خواهند بود.
وزارت بهداشت غزه شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه را ۲۴۸ نفر اعلام کرد. از این تعداد ۶۶ نفر کودک و ۳۹ نفر زن بودند. مطابق این اعلانیه، شمار مجروحان این جنگ نیز به حدود ۲ هزار نفر رسیده است.
با اعلام آتشبس در حالی که رسانههای صهیونیستی به شکست تلآویو در این ماجراجویی جدید علیه مقاومت فلسطین و هزینههای هنگفت رژیم صهیونیستی در این مدت اذعان کردند، مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری از جمله شهر قدس به خیابانها آمدند و پیروزی مقاومت را جشن گرفتند.