به گزارش مشرق، محمدعلی آدینهلو اظهار کرد: مجرمان سایبری با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثبتنام الکترونیک قوه قضاییه و با ارسال پیامکی با محتواهایی نظیر ثبت شکوائیه، ابلاغ حکم و غیره کاربران را به آدرس جعلی هدایت و با درخواست کسر وجه، از حساب کاربران برداشت غیرمجاز میکنند.
وی با اشاره به اینکه شهروندان باید دقت کنند که پیامک ارسالی از سوی قوه قضاییه فاقد لینک است، اضافه کرد: به هیچ وجه برای مشاهده ابلاغ قضایی، نیاز به واریز وجه نبوده و پیامک مذکور، هرگز با شماره سیمکارت شخصی ارسال نمیشود.
آدینهلو ضمن تأکید بر توجه بیشتر شهروندان به نکات سایبری منتشر شده از سوی پلیس فتا بیان کرد: آگاهی داشتن از قوانین و همچنین نحوه فعالیت در فضای مجازی موجب کاهش کلاهبرداری میشود.
رئیس پلیس فتای استان زنجان همچنین ضمن تاکید بر آگاهسازی کودکان بیان کرد: در بررسیهای صورت گرفته بر پروندههای تشکیل شده در پلیس فتا، علت و علل وقوع جرائم سایبری، اعتماد بیش از حد کودکان و نوجوانان در فضای مجازی به افراد آنلاین و سوءاستفاده مجرمان سایبری از اعتماد آنان بوده است.
وی گفت: متاسفانه سهل انگاری در برقراری ارتباط در فضای مجازی و به خصوص شبکههای اجتماعی و اعتماد بیش از حد به غریبههای آنلاین نتیجهای جز نقض حریم خصوصی و امنیت برای کودکان نداشته است، به طوری که تبعات و مشکلات فراوانی برای خانوادهها به وجود آورده است.