دیدار رئیس‌جمهور و اعضاء هیئت دولت با رهبرانقلاب

رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت در نخستین روزهای فعالیت دولت سیزدهم صبح امروز (شنبه) با حضور در حسینیه‌ی امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند.

به گزارش مشرق، همزمان با ایام شهادت محمّدعلی رجایی و محمدرضا باهنر، رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر شهید جمهوری اسلامی ایران و هفته دولت، رئیس جمهور و اعضای دولت سیزدهم، صبح امروز (شنبه ۶ شهریور) با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

این نخستین دیدار دولت سیزدهم با مقام معظم رهبری است.

انقلابی بودن باید با عقلانیت همراه باشد/ برای بازسازی انقلابی و عقلانی همه عرصه‌های مدیریتی همت کنید

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای دولت جدید، با تأکید بر لزوم استفاده کامل دولت از هر ساعت فرصت گذران خدمت به مردم، تمرکز دولت بر بازسازی «انقلابی، عقلانی و خردمندانه» در همه عرصه‌های مدیریتی کشور را ضروری خواندند و با اشاره به اولویت مسائل اقتصادی، نکات و توصیه‌های مهمی را درباره «مردمی بودن»، «عدالت‌ورزی»‌، «فسادستیزی»، «احیای امید و اعتماد مردم» و «انسجام و اقتدار و اشراف دولت» بیان کردند.

 در افغانستان ما طرفدار "مردم" هستیم

ایشان همچنین آمریکا را در صحنه دیپلماسی، گرگی درنده و وحشی خواندند و با اشاره به اوضاع به شدت متأثرکننده افغانستان گفتند: جمهوری اسلامی در همه احوال طرفدار ملت مظلوم و مسلمان افغانستان است و روابط ما با دولت‌ها، به روابط و رفتار آنها با ایران بستگی دارد.

لزوم بازسازی انقلابی در بخش‌های مدیریتی/ اعتماد مردم با عمل به وعده‌ها ترمیم شود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آغاز سخنانشان همه اعضای دولت را به قدردانی عمیق از توفیق خدمت توصیه کردند و با تشکر از اقدام سریع و به‌موقع مجلس در بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی ابراز امیدواری کردند تشکیل دولت جدید، سرآغاز مبارکی برای ملت و کشور باشد.

 اخلاص و مجاهدت شهیدان رجایی و باهنر درسی برای همه مسئولین است

ایشان با گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر گفتند: مدت خدمت آن دو بزرگوار کم بود اما در همین مدت نشان دادند که با اخلاص و قصد خدمت به میدان آمده‌اند و از روش‌های مردمی و مجاهدت‌آمیز استفاده می‌کنند که این برای همه مسئولان درس بزرگی است.

رهبر انقلاب شرایط کشور را دشوار خواندند اما تأکید کردند: اگر تلاش شبانه‌روزی، مجاهدانه و خستگی‌ناپذیر را همراه توکل و توسل به پروردگار سرمایه خود قرار دهید، قطعاً بر مشکلات فائق خواهید آمد.

لزوم بازسازی انقلابی در بخش‌های مدیریتی/ اعتماد مردم با عمل به وعده‌ها ترمیم شود

رهبر انقلاب افزودند: همان‌گونه که به همه مسئولان گذشته گفته‌ام فرصت چهار سال خدمت به سرعت تمام می‌شود و نباید گذاشت حتی یک ساعت از این فرصت که متعلق به مردم و اسلام است، هدر برود. البته ضمن پرکاری و پشتکار مدام، نباید به خانواده بی‌توجهی شود.

ایشان، حرکت بر ریل انقلاب و ایجاد تحرک انقلابی در همه بخش‌های «مدیریت اقتصادی، سازندگی، خدمت‌رسانی، سیاست خارجی، فرهنگ، آموزش و دیگر بخش‌ها» را ضروری خواندند و در عین حال تأکید کردند: انقلابی بودن حتماً باید با عقلانیت و اندیشه‌ورزی و خردمندی همراه باشد و این شیوه جمهوری اسلامی از آغاز بوده است.

 تقدیر رهبر انقلاب از سفر روز جمعه آقای رئیسی به استان خوزستان و حضور بی‌واسطه بین مردم: این کار یک جلوه‌ای از مردمی‌بودن است

رهبر انقلاب در تبیین نخستین توصیه مهم خود به دولتمردان، به جلوه‌های مختلف «مردمی بودن» اشاره کردند و افزودند: رفتن به میان مردم و گفت‌وگوی بی واسطه با آنها از ابعاد بسیار خوب مردمی بودن است که آقای رئیسی دیروز با سفر به خوزستان آن را نشان داد.

 توصیه‌های رهبر انقلاب به دولت جدید درباره مردمی بودن: از اشرافیگری و نگاه بالا به مردم اجتناب کنید

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اتخاذ سبک زندگی مردمی، رفتار بی‌تکلف، دوری از اشرافی‌گری و پرهیز از نگاه از بالا به مردم را از دیگر جلوه های مردمی بودن برشمردند و گفتند: باید مشکلات و راه‌حل‌ها را با مردم در میان گذاشت و ضمن پرهیز از بیان حرف‌های غیر واقعی و ناامید کردن مردم، از آنها کمک فکری و عملی خواست.

لزوم بازسازی انقلابی در بخش‌های مدیریتی/ اعتماد مردم با عمل به وعده‌ها ترمیم شود

«عذرخواهی سریع از مردم در مواقع بروز اشتباه» و بیان گزارش صادقانه و بدون مبالغه از فعالیت ها به مردم ، از دیگر روش‌هایی بود که رهبر انقلاب در بیان جلوه‌های مختلف مردمی بودن به آن اشاره کردند.

ایشان با توصیه به رئیس جمهور و اعضای دولت برای مطالعه دقیق فرمان بسیار مهم امیرمؤمنان به مالک اشتر افزودند: در این فرمان تاریخی، ابعاد مختلف بیان شده چرا که براساس اسلام، رابطه حاکمیت با مردم باید برادرانه و دوستانه باشد.

 در زمینه عدالت عقبیم

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تبیین «عدالت‌ورزی» به عنوان دومین توصیه اساسی خود به دولتمردان، اساس ادیان الهی و مبنای تشکیل حکومت را اقامه عدل خواندند و افزودند: ما در این زمینه عقبیم و باید خیلی تلاش کنیم.

 بخشنامه‌ها و مصوبات دولت باید پیوست عدالت داشته باشد

ایشان تأکید کردند: هر مصوبه، لایحه و تصمیم دولت باید «پیوست عدالت» داشته باشد و کاملاً مراقبت شود که این دستور یا تصمیم و مصوبه، به طبقات محروم و به عدالت ضربه نزند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برخی روش‌های رایج مدیریتی را نافی عدالت دانستند و افزودند: در توزیع یارانه‌ها و هر مسئله دیگر باید به گونه‌ای عمل کرد که فاصله طبقات محروم با طبقات برخوردار کم شود و هر چه ممکن است امکانات عادلانه توزیع شود.

«فسادستیزی و مقابله دقیق و جدی با فساد» توصیه مهم دیگر رهبر انقلاب به رئیس‌جمهور و دولت جدید بود.

ایشان گفتند: فسادستیزی مکمّل عدالت‌ورزی است زیرا فساد و مظاهر آن از جمله ویژه‌خواری، برخورداری های بیجا و عزیزشدگان بی جهت، جزو بلاهای مهم ضد عدالت هستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به مقابله آقای رئیسی با فساد در منصب ریاست دستگاه قضا گفتند: این کار خوب، امید مردم و محبوبیت ایشان را افزایش داد اما باید توجه داشت که جای اصلی مقابله با فساد و فسادستیزی قوه مجریه است تا زمینه‌های فساد از بین برود و اگر با وجود این مراقبت‌ها، مواردی اتفاق افتاد آن‌گاه دستگاه قضا حتماً باید ورود و برخورد کند.

ایشان دولت را به حل موضوع تعارض منافع شخصی و عمومی در همه دستگاهها فراخواندند و افزودند: از جمله مظاهر فساد، تخلفات در اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ است که اجرای صحیح آن می‌توانست اقتصاد کشور را حقیقتاً شکوفا کند اما متأسفانه به طور صحیح اجرا نشد و فسادهایی در اجرای آن به وجود آمد.

رهبر انقلاب، سامانه‌های نظارتی و خدماتی را ابزارهای خوبی برای اشراف و هوشمندی دولت در مقوله نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها و مبارزه با فساد برشمردند و گفتند: مکرر توصیه کرده‌ایم که این سامانه ها را تهیه و به هم متصل کنند اما این کار جلو نرفته است.

اعتماد و امید مردم به دولت آسیب دیده و باید ترمیم شود

توصیه بعدی رهبر انقلاب، موضوع بسیار مهم «احیای اعتماد و امید مردم» بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: اعتماد مردم بزرگترین سرمایه دولت است که متاسفانه تا حدی آسیب دیده است و راه ترمیم آن، «یکی شدن حرف و عمل مسئولان» است.

برای وعده‌ها روزشمار معین کنید

ایشان افزودند: باید در وعده‌ها و صحبت‌ها بسیار مراقب بود و اگر وعده‌ای داده شد، حتماً به آن عمل شود زیرا دادن وعده و عمل نکردن به آن موجب سلب اعتماد مردم خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به قولها و دستورهای روز گذشته رئیس‌جمهور در سفر به اهواز، خاطرنشان کردند: باید دقت شود که این قول‌ها حتماً محقق شود.

با مردم حرف بزنید، مشکلات را در میان بگذارید و از آنها کمک بخواهید

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: اگر وعده‌ای دادید و بواسطه برخی مشکلات، امکان تحقق آن میسر نشد این موضوع را به مردم توضیح دهید و از آنان عذرخواهی کنید تا اعتماد مردم خدشه‌دار نشود.

ایشان با اشاره به کثرت قانون و طرح و برنامه گفتند: یکی از مشکلات کشور، نبود پیگیری جدی است، بنابراین برای وعده‌ها، روز شمار تعیین شود تا پیگیری و در موعد محقق شوند.

 اقتدار دولت را در عمل نشان دهید

رهبر انقلاب، «انسجام، اقتدار و اشراف دولت» را از دیگر مسائل مهم برشمردند و افزودند: انسجام دولت یعنی از درون دولت حرفهای مختلف بیرون نیاید و در عمل نیز همه دستگاهها با انسجام اقدام کنند، زیرا هرگونه نبود انسجام و اقتدار در دولت حالت رها شدگی امور را در مردم القاء می‌کند و مانع پیشرفت برنامه‌ها و سیاستهای دولت خواهد شد.

حضرت آیت‌الله خامنه ای، اشراف را به معنای اطلاع دقیق از بخش‌های مختلف دولت دانستند و با اشاره به برنامه های آقای رئیسی برای ایجاد تحول در قوه مجریه خاطرنشان کردند: لازمه تحول و حرکت به سمت پیشرفت، قانون‌گرایی، شفافیت، انضباط مالی، جلوگیری از تعارض منافع و جدیت در انجام تصمیم‌ها و مصوبات است.

 استفاده از جوانان در بدنه دولت هم احساس انسداد را از بین میبرد و هم ذخیره ارزشمندی برای آینده مدیران کارکشته فراهم میشود

ایشان «جوان سازی دولت» را یکی دیگر از الزامات تحول برشمردند و افزودند: جوان‌گرایی در بدنه و بخش‌های میانی دولت موجب خواهد شد احساس انسداد در کشور از بین برود و همچنین ذخیره ارزشمندی برای مدیران ارشد و مجرب آینده فراهم خواهد کرد.

رهبر انقلاب یکی از نکات مهم در مقوله تحول را «استفاده از خرد جمعی و عقلانیت» دانستند و گفتند: در باب تحول باید از دیدگاههای نخبگان خارج از دولت بدون در نظر گرفتن بحث‌های سیاسی و جناحی استفاده شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: این توصیه‌ها باید تبدیل به برنامه عملیاتی شود تا تحول امکان‌پذیر شود و گرنه صرف نصیحت و اکتفاء به یادداشت کردن فایده‌ای ندارد.

رهبر انقلاب سپس به بیان سرفصل اولویت‌های کاری کشور پرداختند و گفتند: مهمترین اولویت کشور ابتدا اقتصاد و بعد از آن، فرهنگ و رسانه و علم است. البته یک موضوع فوری هم وجود دارد که عبارت است از کرونا و سلامت مردم.

لزوم بازسازی انقلابی در بخش‌های مدیریتی/ اعتماد مردم با عمل به وعده‌ها ترمیم شود

ایشان با اشاره به تلاش‌های خوبی که در دولت گذشته در موضوع سلامت از جمله واکسن و واردات آن انجام شد، موضوعات مربوط به درمان، پیشگیری، مراقبت و غربالگری و واکسیناسیون عمومی را بسیار مهم برشمردند و گفتند: یکی از موارد ضروری، قرنطینه هوشمند و مراقبت جدی در بخش مربوط به مرزها و جلوگیری از ورود گونه‌های جدید بیماری است.

رهبر انقلاب اسلامی به وظایف مردم برای مقابله با بیماری کرونا نیز اشاره و خاطرنشان کردند: مردم باید چهار مسئولیت یعنی «ماسک زدن»، «رعایت فاصله»، «اهمیت به تهویه و گردش هوا» و «شستشوی دستها با صابون» را قبول کنند و قطعاً رعایت این موارد در کاهش تلفات سنگین کنونی مؤثر خواهد بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخصوص موضوع اقتصاد به عنوان یکی از اولویت های اصلی کشور، «تورم بالا، کسری بودجه، مسائل معیشتی مردم، کاهش ارزش پول ملی، کاهش قدرت خرید مردم، مسائل فضای کسب و کار و نظام بانکی» را از مشکلات مهم اقتصادی برشمردند و افزودند: باید برای حل هر یک از این مشکلات برنامه‌ریزی شود و در مرحله بعد، مسئولان اقتصادی دولت هماهنگ عمل کنند که این هماهنگی یکی از مصادیق انسجام دولت

است.ایشان گفتند: اینکه آقای رئیس‌جمهور، معاون اول را مسئول هماهنگی بخش اقتصادی دولت کرده‌اند، کار بسیار مهمی است و امید می‌رود به خوبی محقق شود اما اگر اختلاف نظری هم پیش آمد نباید آن را به میان مردم کشاند زیرا تأثیر خود را بر محیط اقتصادی خواهد گذاشت.

رهبر انقلاب اسلامی توجه به پیشران‌های اقتصادی و به حرکت درآوردن آنها همچون بخش مسکن، صنایع فولاد، خودروسازی و بخش های انرژی و پتروشیمی را بسیار ضروری خواندند و بر لزوم هماهنگی متولیان این بخشها تأکید کردند.حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخصوص کنترل نظام بانکی به موضوع خلق پول و تولید نقدینگی اشاره کردند و گفتند: صاحب‌نظران اقتصادی معتقدند خلق پول باید در نسبت با تولید انجام شود و اگر این نسبت وجود نداشت، جلوی

خلق پول گرفته شود که اگر در این زمینه درست اقدام شود، نتیجه آن جلوگیری از تورم، رونق تولید و اشتغال و تقویت قدرت پول ملی خواهد بود.

ایشان در زمینه اقتصاد با تأکید بر همت، تدبیر و کار جهادی، دو نکته مهم را گوشزد کردند: ۱- برای حل مشکلات اقتصادی به دنبال راه‌حل‌های موقتی و مُسکّن نروید و پیگیر راه‌حل‌های اساسی باشید. ۲- حل مشکلات اقتصادی را موکول به رفع تحریم‌ها نکنید و برنامه‌ریزی‌ها برای رفع مشکلات با فرض وجود تحریم‌ها انجام شود.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با تأکید بر اهمیت مسئله «فرهنگ و رسانه»، ساختار فرهنگی کشور را دارای اشکال و نیازمند بازسازی انقلابی خواندند و افزودند: حرکت انقلابی یعنی حرکتی بنیانی، خردمندانه، عاقلانه و برخاسته از اندیشه و حکمت، نه حرکت بی‌هوا و بی‌حساب.

حضرت آیت‌الله با اشاره به نقش زیربنایی و نرام‌افزاری فرهنگ، بسیاری از خطاها مانند اسراف، تقلید کورکورانه و سبک زندگی تجملاتی را ناشی از ریشه‌های فرهنگی دانستند و با تأکید بر ضرورت اصلاح این انحرافها با استفاده از ابزارهای فرهنگی، گفتند: ابزارهای فرهنگی و هنری مانند سینما، رسانه‌های صوتی و تصویری، مطبوعات و کتاب را واقعاً شکوفا کنید.

ایشان با ابراز خرسندی از رویش لشکر عظیمی از جوانان علاقه‌مند در حوزه فرهنگ، بخش‌های فرهنگی دولت را موظف به حمایت هوشمند از این جوانان و طرح‌های ابتکاری آنان خواندند و خاطرنشان کردند: استعدادهای جوان را کشف، و آزادی آنها را در چارچوب قانون تضمین کنید، البته با فساد اخلاقی و فساد در زمینه فرهنگ نیز بدون رودربایستی مقابله کنید.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: راه اصلی مواجهه با جنگ نرم دشمن، حمایت از حرکت‌های صحیح در زمینه فرهنگ و تشویق آنها، و ایستادن در مقابل حرکت‌های غلط است، چرا عرصه فرهنگ و رسانه آوردگاهِ «صلاح و فساد، و حق و باطل»، و عرصه‌ی جنگ فرهنگی با گسترش‌دهندگان فساد در دنیا است.

 تحرک و جنبه اقتصادی در دیپلماسی را تقویت کنید

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنانشان، مسئله مهم و پر تأثیر سیاست خارجی را مورد توجه قرار دادند و با تأکید بر لزوم تحرک مضاعف در سیاست خارجی، گفتند: جنبه اقتصادی در دیپلماسی باید تقویت شود و همچنان‌که در بسیاری از کشورها شخص رئیس‌جمهور دیپلماسی اقتصادی را دنبال می‌کند، باید دیپلماسی اقتصادیِ کشور با این نگاه تقویت شود.

دیپلماسی را به مسئله هسته‌ای متصل نکنید

ایشان گسترش تجارت خارجی با ۱۵ کشور همسایه و همچنین بسیاری دیگر از کشورهای جهان به جز یکی دو مورد را ضروری و امکان‌پذیر دانستند و تأکید کردند: دیپلماسی را تحت تأثیر و متصل به مسئله هسته‌ای نباید قرار دارد زیرا هسته‌ای موضوع جداگانه‌ای است که باید به شکل مناسب و شایسته کشور حل شود.

رهبر انقلاب در همین زمینه افزودند: آمریکایی‌ها در قضیه هسته‌ای واقعاً وقاحت را از حد گذرانده‌اند و با وجود آنکه جلوی چشم همه از برجام خارج شدند، اکنون جوری صحبت و طلبکاری می‌کنند که گویا جمهوری اسلامی از برجام و تعهداتش خارج شده است، در حالی‌که تا مدتها پس از خروج آمریکا، کاری از طرف ایران انجام نشد و پس از مدتی و با اعلام و با توجه دادن، برخی از تعهدات و نه همه آنها کنار گذاشته شد.

ایشان سهم کشورهای اروپایی همراه آمریکا در کارشکنی و بداخلاقی را کمتر از آمریکایی‌ها ندانستند و خاطرنشان کردند: آنها هم مانند آمریکا هستند اما در مقام زبان‌بازی و حرف زدن همیشه طلبکارند، گویا این ایران بوده است که مدتها مذاکره را مسخره کرد و زیر پا گذاشت.

 دولت کنونی آمریکا هیچ فرقی با دولت ترامپ ندارد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: دولت کنونی آمریکا هیچ فرقی با دولت قبل ندارد زیرا چیزی که در هسته‌ای از ایران مطالبه می‌کند، با یک زبان دیگر همان چیزی است که ترامپ مطالبه می‌کرد و آن روز مسئولان دولتی با تأکید بر عاقلانه نبودن، پذیرش آن را ممکن نمی‌دانستند.

رهبر انقلاب، آمریکایی‌ها را در پشت صحنه دیپلماسی و در پس لبخند و حرف‌های حق به جانب، گرگ‌های وحشی و درنده خواندند و افزودند: البته گاهی نیز مانند روباه حیله‌گر هستند که مظهر آن وضعیت امروز افغانستان است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، افغانستان را کشور برادر، هم‌زبان، هم‌دین و هم‌فرهنگ ایران خواندند و با ابراز تأسف عمیق از مشکلات مردم از جمله حادثه روز پنج‌شنبه فرودگاه کابل، گفتند: این مشکلات و سختی‌ها کار آمریکایی‌ها است که ۲۰ سال کشور را اشغال و انواع ظلم را به مردم آن تحمیل کردند.

بمباران مجالس عروسی و عزا، کشتار جوانان، زندانی کردن بی‌دلیل بسیاری از مردم و افزایش دهها برابری تولید مواد مخدر، بخشی از آثار منفی حضور آمریکایی‌ها در افغانستان بود که رهبر انقلاب به آنها اشاره و گفتند: آمریکا یک قدم هم برای پیشرفت افغانستان برنداشت و افغانستانِ امروز اگر از لحاظ پیشرفت‌های مدنی و عمرانی از ۲۰ سال قبل عقب‌تر نباشد، جلوتر نیست.

ایشان با اشاره به خروج فضاحت‌بار آمریکایی‌ها و انتقال همکاران افغانستانی آنها به مناطق دارای وضعیتی بدتر از افغانستان، در خصوص موضع جمهوری اسلامی ایران، تأکید کردند: ما طرفدار ملت افغانستان هستیم چرا که دولتها همچون گذشته می‌آیند و می‌روند اما ملت افغانستان است که باقی می‌ماند و نوع رابطه ایران با دولتها نیز بستگی به نوع رابطه آنها با ایران دارد. از خداوند خیر و نجات از این وضع را برای مردم افغانستان مسألت می‌کنیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان سخنانشان با دعا برای توفیق ملت ایران و دولت جدید گفتند: امیدواریم با عمل به آنچه گفته‌اید، مردم را از مشکلات‌شان خلاص و آنها را از خود راضی کنید.

 پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، رئیس‌جمهور در سخنانی با تشکر از مجلس شورای اسلامی در همکاری با دولت در مرحله بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی، رسیدگی به مسئله «کرونا» و «حل مشکلات اقتصادی و معیشتی» را اولویت‌های اصلی دولت سیزدهم برشمرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی، تسریع در واکسیناسیون عمومی و تأمین داروهای مورد نیاز مردم را برنامه مهم دولت خواند و با اشاره به چالش‌های اقتصادی فراروی دولت از جمله کسری بودجه بسیار بالا گفت: حل مشکل تورم و تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز، دو اولویت دیگر دولت در زمینه مسائل اقتصادی است.

رئیس جمهور با اشاره به تجربه دولتهای گذشته، بر ضرورت شناخت ضعفهای دولتهای قبل و عبرت گرفتن از آنها از جمله لزوم پرهیز از دل‌بستن به بیگانگان و همچنین استفاده از تجارب مثبت و مفید دولتهای قبل تأکید کرد.

منبع: دفتر مقام معظم رهبری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 42
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 9
  • IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    45 29
    باوحود آقای رئیس واژه ای یک قوت قلبی دردل مردم بوجود آمده که ممکنه بتوانند با فساد مبارزه کنند
    • IR ۱۶:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      16 24
      لبیک یا امام خامنه ای.
    • IR ۱۶:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      11 8
      دقیقا
    • ایرانی IR ۲۰:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      5 8
      همه حرف قشنگ میزنند شما راست میگید
    • علیرضا IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      9 4
      دقیقاً همینطوره آقای رئیسی واژه ای اهل عمل به وعده ها هستند.
    • صالح IR ۲۱:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      6 3
      آن دو بزرگوار هم قشنگ حرف می‌زنند هم قشنگ به وعده هایشان عمل می کنند. موفق باشند.
    • IR ۲۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      5 0
      چرا آقای محمد اسلامی وزیر سابق راه و شهرسازی دولت تدبیر و امید ، در میان یاران واقعی ولایت فقیه دیده میشود؟!
    • RU ۲۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      3 0
      اگر احساس تعهد به علم، انسان و انسانيت نبود، بلاشك امروز پيشرفتهايى كه شما در پزشكى ملاحظه مى‏كنيد، كشف و حاصل نشده بود؛ اين را قدر بدانيد. اين احساس تعهد، خيلى ارزشمند است.‏ پزشكان ما در بخشى از كشور متراكمند؛ خيلى از جاها حقيقتاً دچار كمبود پزشك يا لااقل پزشك متخصص هستند؛ براى اين بايد فكرى كرد. نظام پزشكى بايد مأمن پزشكان باشد؛ ليكن بيش از آن بايد مأمن آبروى پزشكى باشد. ..............................................احترام به استاد، احترام به علم است. امروز همه بايد تكريم به معلمان را، در فضاى فرهنگى جامعه و در ذهن مردم بيش از پيش تشديد كنند. اين معلمان چه ‏قدر عزيزند! اين شغل معلمى چه‏ قدر ارزشمند است! اين مرتبه ‏ى تعليم چه قدر والا و بلند است، كه همه‏ ى انسانهاى فرزانه، انسانهاى بزرگ و برجسته، هرجايى كه باشند، خود را پرورده ‏ى دست معلم مى‏دانند و سايه ‏ى معلم را بر سر خودشان حس مى‏كنند! تكريم نسبت به معلم و بزرگداشت او به معناى واقعى كلمه، آثار بسيار مثبتى را در فرهنگ جامعه و تعليم و تربيت باقى مى‏گذارد. شما معلمان و مربيان و نسل جوان هستيد كه فردا را مى‏سازيد و استكبار جهانى را مأيوس مى‏كنيد و نقطه‏ ى اميد روشن را ... در دل مستضعفان عالم زنده نگه مى‏داريد. شما معلمان هستيد كه فردا را مى‏سازيد. معلم با آموختن به يك انسان كليد بهره ‏بردارى از گنجينه‏ يى تمام نشدنى را به او مى‏دهد. معلم متحول كننده ‏ى جان لايعلم انسانها به روان عالم است. نقش معلم و مربى در جامعه ‏ى ما، نقش تراز اول است. ......
    • RU ۲۳:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      3 0
      صراط مستقیم
    • IR ۰۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      0 3
      مشرق لطفا پیگیری کن ببین چرا حدود یک سال هست ازمون استخدامی فراگیر برگزار نشده. فکر ما بیکارها هم باشید
  • IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    35 27
    جانم چه دیدار قشنگی
  • IR ۱۴:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    24 12
    مگر چندین ساله نمیگویید مبارزه با فساد...!؟پس چرا ما هنوز کارکنان ومسئولین قدین وجدید وخاندانشان را در ادارات وشرکتها و....میبینیم ویا حداکثر حابجاوبازنشسته شده اند وحالا فرزندان نوه وخودیهاشون هست!؟
    • علی IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      16 5
      چون دولت قبلی خودش فاسد بوده وقتی دولت فاسد باشد چطوری بافساد مبارزه کند.؟!
    • مهدی IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      16 4
      ایندفعه ومن بعد مبارزه با فساد جدی وحتمی.
    • احمد IR ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      8 1
      منتظرقهرمان داستان نباش
    • صالح IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      14 11
      جانم فدای رهبر. درود بر دولت مردمی. سلام بر رئیسی.
    • IR ۲۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      7 0
      با سلام و احترام ، چرا آقای محمد اسلامی وزیر سابق راه و شهرسازی در بین نیروهای متعهد و دلسوز حضرت آیت الله دکتر رئیسی ، چکار می کند ؟ به امید نابودی کامل دشمنان جمهوری اسلامی ایران.
    • علیرضا IR ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      5 0
      اتفاقا منتظر قهرمان داستان هستیم.
  • IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    14 7
    هزاران مرتبه خدا را شکر و سپاس بی پایان بر این رهبر حکیم و فرزانه و سلاله پاک حضرت زهرا ی اطهر سلام الله علیها و شکر و سپاس بر رئیس جمهور عزیز و دولتمردان انقلابی و جهادی
  • IR ۱۴:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    4 7
    عکس آقای رضایی توی عکس ها نیست؟
  • مهدی IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    15 14
    پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. امام خمینی(ره)
  • مهدی IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    20 9
    باید با تمام توان به دولت رئیسی کمک کرد
  • ابراهیم RO ۱۶:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    7 5
    به نام حق تعالی .مردم آمریکا و کشورهای طرف توافقنامه برجام بدانند کشورهایی که خود را ابرقدرت میدانند از پایبندی به قول و قرار عاجزند و در دروغگویی ابرند.
  • ابراهیم RO ۱۶:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    8 0
    به نام حق تعالی ناکارآمدی و نبود تجربه در مسولان بالادستی موجب بروز فساد در مجموعه زیر دستشان میشود.ایجاد شفافیت مالی و همچنین شفافیت در عزل و نصبها میتواند مانع فسادشود.مطالبه گری نقطه مقابل سهم خواهی و منفعت طلبی.
  • IR ۱۷:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    9 10
    دروووووووووووووووووووود بر مبارز قهرمان
  • IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    15 9
    جانم بفدای سیدعلی
    • RO ۱۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      8 7
      جانم فدای رهبر
  • IR ۱۸:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    13 11
    پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. امام خمینی(ره)
  • DE ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    10 0
    بانک، بانک، بانک. اولین جایی که بایست اصلاح بشه تولید نقدینگی توسط بانکهاست. چرا که با تزریق نقدینگی بانکهاست که ارزش پول ملی کم و کمتر میشه.
    • حیدر IR ۲۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      4 1
      به قول یه بنده خدایی البانک البانک وماادراک ماالبانک
  • دلسوز IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    4 1
    سالی که نکوست از بهارش پیداست.
  • شهروند IR ۲۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    8 1
    سلام علیکم ، آقای محمد اسلامی وزیر سابق منفور راه و شهرسازی در این دیدار چه می کن ؟!
    • کارمند وزارت راه و شهرسازی IR ۲۱:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      5 0
      سلام علیکم ، وزارت راه و شهرسازی سالها با سوءمدیریت های زمان آقای محمد اسلامی وزیر سابق و مدیران اتوبوسی مازندرانی ایشان ، درگیر خواهد بود .
    • IR ۰۱:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      6 0
      نمیدانم ! شاید گزینه خاصی هستند خودمم متعجبم
    • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      7 0
      سلام ، اگر آقای محمد اسلامی هم دانشگاهی آمریکای آقای محمود واعظی نبودند ، حتی در حده یک مدیر کل هم ایشان نیستند .
  • دلسوز IR ۲۱:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    9 0
    سلام علیکم ، حضرت آیت الله دکتر رئیسی رئیس جمهور محبوب و منتخب جمهوری اسلامی ایران ، لطفن از آوردن چهره های منفور دولت تدبیر و امید ، در جلساتتان مانند آقای محمد اسلامی ، حذر کنید.
  • IR ۲۲:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    5 0
    ان شالله روزهای خوبی در پیش خواهیم داشت
  • RU ۲۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    5 0
    درس اخلاق
  • RU ۲۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    5 0
    صراط مستقیم
  • NZ ۰۷:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
    4 0
    اين ديدار و رهنمودهای رهبری در شرايط کنونی بسيار با اهميت بود.
  • IR ۰۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
    5 0
    اسلامی وزیر سابق راه روحانی یک عنصر ناپاک و دارای پرونده قضایی با هزاران شاکیه . علت حضور چنین مفسدی در این جمع چیه ؟!!!!!
    • IR ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      6 0
      وجود این عناصر ناپاک ، شروع انحرافاتی مثل آقای رحیم مشایی خواهد بود ، ویرانی های آقای محمد اسلامی و آقای عیسی حسینی(هاشمی) سالها گریبانگیر وزارت راه و شهرسازی خواهد بود .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس