کد خبر 1275620
تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷
پرتاب مواد محترقه در دربی 86

با این که مسئولان ستاد ملی مبارزه با کرونا و سازمان لیگ از احتمال بازگشایی ورزشگاه‌ها خبر دادند اما یک مشکل سخت‌افزاری مانع بزرگی مقابل هواداران برای بازگشت به ورزشگاه‌هاست.

به گزارش مشرق، دوری هواداران از ورزشگاه‌ها در دوران کرونا نشان داد که آن‌ها چه سرمایه‌ای برای فوتبال هستند. به همین دلیل دولت‌ها بلافاصله پس از واکسیناسیون و کاهش تعداد افراد کشته و مبتلا، درهای ورزشگاه‌ها را به روی هواداران باز کردند. در ایران اما پروسه واکسیناسیون با موانعی مواجه شد و هواداران هنوز به ورزشگاه‌ها برنگشته‌اند.

زمزمه بازگشت هواداران به ورزشگاه

در دو هفته اخیر، زمزمه‌هایی مبنی بر فراهم شدن شرایط برای بازگشت هواداران به ورزشگاه‌ها در لیگ بیست و یکم به گوش رسید. این زمزمه‌ها ابتدا از سوی وزیر بهداشت و مسئولان ستاد مبارزه با کرونا مطرح شد و در ادامه واکنش سازمان لیگ فوتبال را به همراه داشت. سهیل مهدی، مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال بازگشایی ورزشگاه‌ها را منوط به اجازه ستاد ملی مبارزه با کرونا و ساز و کاری که این ستاد برای حضور هواداران در نظر می‌گیرد، دانست. در نتیجه تاریخ نهایی بازگشایی ورزشگاه‌ها توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام خواهد شد.

شروط لازم برای حضور در ورزشگاه

مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ در صحبت‌هایی که راجع به شروط لازم برای حضور هواداران در ورزشگاه‌ داشت، گفت: "طبق دستورالعمل احتمال دارد افرادی که دو دوز واکسن تزریق کرده‌اند بتوانند روی سکوها حضور یابند اما اینکه کنترل به چه شکلی باید انجام شود مهم است. با توجه به بحث بلیت الکترونیک باید حضور هواداران در ورزشگاه را به سمت فروش بلیت الکترونیکی ببریم. یادمان نرفته در گذشته بلیت‌فروشی به شکل الکترونیکی انجام می‌شد نه دستی. نکاتی از این دست باید مورد توجه قرار بگیرد. افراد مرتبط باید درباره این موضوع بررسی‌های لازم را انجام بدهند و ما هم مجری اوامر و نظرات هستیم. البته صد درصد از حضور تماشاگران در ورزشگاه استقبال می‌کنیم."

با این اوصاف به نظر می‌رسد فقط هوادارانی که دو دوز واکسن‌شان را تزریق کرده‌اند اجازه حضور در ورزشگاه‌ها را پیدا خواهند کرد اما اجرای چنین دستورالعملی منوط به اجرای بدون نقص بلیت‌فروشی الکترونیکی است.

معضل بلیت‌فروشی الکترونیکی

هواداران در دوره پیش از کرونا هر هفته باید با بلیت فروشی الکترونیکی کلنجار می‌رفتند تا بتوانند بلیت مسابقه را تهیه کنند. امکان ورود چند نفر با یک کارت ملی، عدم برقراری ارتباط با ثبت احوال و عدم وجود گیت‌های لازم در برخی ورزشگاه‌ها از مشکلات مهمی بود که آن زمان پیش روی بلیت فروشی الکترونیکی قرار داشت. البته این مشکلات برای بازی‌های معمولی لیگ برتر بود و در بازی‌های بزرگی مثل داربی، سامانه بلیت‌فروشی گنجایش پذیرش افراد زیادی را نداشت.

همه این مشکلات در کنار هم نشان می‌دهد که بزرگ‌ترین مانع برای بازگشت هواداران به ورزشگاه‌ها، بلیت‌فروشی الکترونیکی است نه واکسیوناسیون. به همین دلیل مدیران سازمان لیگ و باشگاه‌ها باید هر چه زودتر فکری به حال این موضوع بکنند تا بازگشایی ورزشگاه‌ها باعث شیوع دوباره کرونا در کشور نشود.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۱
    1 1
    طوری میگن ورزشگاه انگار چی هست.بابا بهترین ورزشگاه ما آزادیه که اونم دوره شاه ساخته شده یعنی تو این 40 سال ما عرضه نداشتیم چها تا ورزشگاه مدرن بسازیم.همین بغل دستمون قطر میزبان جام جهانیه و امارات و عربستان و عراق جنگ زده ورزشگاه های مدرن دارن.مگه ما چیمون کمتره دیگه نمیشه گفت وضع ما از عراق جنگ زده بدتره بعدشم با 3 ملیارد دلار راحت میتونیم 7 الی 8 تا ورزشگاه با ظرفیت بالای 50 بسازیم یا میتونیم 15 تا ورزشگاه 40 هزارنفره بسازیم با 100 ملیون دلار عراق ورزشگاه 30 هزارنفره فوق مدرن میسازه.یعنی با سوع مدیریت هم کشورو عقب مونده کردن و هم انقلاب و نظام رو بدنام کردن.واقعا زشته ما تو آسیا بهترینیم هم تو بوتبال و هم سایر رشته های گروهی مثل والیبال و بسکتبال و فوتسال و ....ولی از لحاظ زیر ساخت خیلی فقیریم.
    • سعید IR ۱۳:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۱
      0 0
      ورزشگاه امام رضا مشهد. ورزشگاه فولاد آرنا اهواز. نقش جهان اصفهان. شهدای مس کرمان. فارس شیراز. کوری؟؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس