اسکاتلندی‌ها برای جدایی از بریتانیا دست به تظاهرات زدند

در گلاسکو، بزرگترین شهر اسکاتلند، استقلال طلبان اسکاتلندی برای حمایت از برگزاری همه پرسی جدایی از بریتانیا دست به تظاهرات زدند.

به گزارش مشرق به نقل از آناتولی، همزمان با برگزاری اجلاس آب و هوایی سازمان ملل در گلاسکو، بزرگترین شهر اسکاتلند، استقلال طلبان اسکاتلندی نیز دست به تظاهرات زدند.

در این تظاهرات به نسبت گسترده که در حاشیه اجلاس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد صورت گرفت، معترضان خواستار برگزاری دومین همه پرسی استقلال از بریتانیا شدند و از رهبران سیاسی کشورها خواستند تا در این ارتباط برای صدور مجوز برگزاری همه پرسی استقلال به دولت لندن فشار وارد کنند.

افراد حاضر در این حرکت اعتراضی که از قشرهای مختلف مردم، جنبش‌های جدایی طلب و ضد انگلیسی شرکت داشتند، شعارنوشته و پارچه‌نوشته‌هایی را در حمایت از استقلال اسکاتلند حمل می‌کردند.

ببینید:

فیلم/ تظاهرات بومیان گلاسکو

پیروزی احزاب جدایی طلب در انتخابات پارلمانی اسکاتلند دورنمای جدایی این منطقه از انگلیس را تقویت کرده است. نیکلا استرجن سروزیر اسکاتلند قصد دارد تا به رغم مخالفت لندن، همه‌پرسی جدایی این منطقه از انگلیس را دوباره برگزار کند.

نیکلا استرجِن، وزیر اول اسکاتلند پیشتر در سخنانی اعلام کرده بود که از دولت انگلیس می‌خواهد تا با برگزاری دومین همه‌پرسی استقلال این سرزمین موافقت کند. وزیر اول اسکاتلند در این خصوص اعلام کرد که به اطلاع لندن رسانده است که در صدد است تا همه‌پرسی استقلال را تا پیش از پایان سال ۲۰۲۳ برگزار کند.

نیکلا استرجِن در جمع هم‌حزبی‌های خود گفت: دموکراسی باید غالب باشد و خواهد بود. این همه‌پرسی باید تا سال ۲۰۲۳ و پس از آنکه شیوع ویروس کرونا تحت کنترل درآمد، برگزار شود.

اسکاتلند پیشتر در سپتامبر ۲۰۱۴، همه پرسی استقلال برگزار کرد که طی آن ۶۲ درصد از مردم این منطقه، به اینکه بخشی از بریتانیا باشند؛ رأی دادند.

اما در حال حاضر، آنچه که انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی را در بستر یک اقتصاد ۳ تریلیون دلاری به یکدیگر وابسته نگه می‌داشت؛ در پس لرزه‌های ناشی از برگزیت و ضعف دولت لندن برای مهار کرونا، سست شده است.

نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که در شرایط فعلی، اکثریت مردم اسکاتلند خواهان برگزاری همه پرسی استقلال برای خاتمه دادن به اتحاد ۳۱۴ ساله با انگلیس هستند.

جدیدترین تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که درصد بیشتری از مردم انگلیس بر خلاف ادوار گذشته و دیدگاه دولت مرکزی، با استقلال اسکاتلند مخالفتی ندارند. یافته‌های یک مؤسسه افکار سنجی نشان می‌دهد که فقط ۲۰ درصد مردم انگلیس شدیداً با خروج اسکاتلند مخالفند و این مساله پایه‌های مقاومت دولت مرکزی را سست و شکننده کرده است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سید IR ۰۹:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    0 0
    در همه پرسی سال 2014 استقلال اسکاتلند از سلطه انگلیس، 52 درصد اسکاتلندی ها به باقی ماندن در بریتانیا رأی مثبت دادند! نه 62 درصد!!!
  • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    1 0
    بریتانیای صغیر خونخوار هر روز صغیرتر از دیروز
  • نیما HK ۱۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    1 1
    بریتانیا تجزیه و نابود می کنیم
  • از شهرستان سراب IR ۱۴:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    0 0
    بی بخارتر و بی غیرت تر از اهالی اسکاتلند در دنیا وجود نداره همه کشورهای عقب مانده و جزایر کوچک تقریبا که در استعمار انگلیس بودند استقلال گرفتند در حالیکه اسکاتلند کشوری تاریخی با فولکورها و آداب و رسوم خاص خود قرنهاست زیر سلطه انگلیس هست و جالبه رفراندوم 7 سال قبل هم موجب استقلال این کشور از یوغ استعمار انگلیس نشد درحالیکه بهترین فرصت رقم خورده بود تا ازین ذلت تاریخی خلاص شوند
    • IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
      0 0
      بیشترش بخاطر اقتصاده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس