کد خبر 1300214
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
این سرطان را جدی بگیرید!

متخصص رادیوانکولوژی گفت:‌ به افراد توصیه می‌کنیم در صورت بروز ناراحتی گوارشی درد مبهم و طولانی در شکم و یا زردی که در سنین بالا ایجاد شود حتماً در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنند.

به گزارش مشرق، حمیدرضا دهقان منشادی، متخصص رادیوانکولوژی درباره سرطان پانکراس، اظهار داشت: سرطان لوزالمعده یکی از سرطان‌های نسبتاً نادر دستگاه گوارش محسوب می‌شود و تشخیص به موقع این بیماری در کمک به درمان بیماران و به عبارتی درمان موفقیت‌آمیز این بیماری بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه پانکراس محلی جهت ترشح انسولین در بدن است و به هضم و جذب غذا در دستگاه گوارش کمک می‌کند، گفت: این عضو نقش بسزایی در بدن انسان دارد؛ لذا اختلال در کارکرد آن می‌تواند سبب گرفتاری افراد مبتلا شود. 

بیشتر بخوانید

علائم سرطان پانکراس را بشناسیم

این متخصص رادیوانکولوژی درباره علائم ابتلا به کنسر پانکراس گفت: معمولاً علائم ابتلا به سرطان پانکراس دیر بروز می‌یابند و به نوعی بیماری خاموش محسوب می‌شود و اکثر مواقع زمانی که بیماری به مرحله پیشرفته می‌رسد علایم در فرد بروز می یابد. 

وی با اشاره به اینکه سرطان لوزالمعده یا پانکراس معمولاً در افراد ۵۰ تا ۷۰ سال بروز می‌یابد، گفت: درد مبهم شکمی و زردی می‌تواند از علایم شایع ابتلا به سرطان پانکراس باشد؛ چراکه زمانی که توده پانکراس مجاری صفراوی را مسدود کند صفرا به خون بازگشته و زردی ایجاد خواهد کرد؛ همچنین آمبولی و اختلالات خونی می تواند از علائم دیگر ابتلا به این سرطان باشد؛ بنابراین تشخیص این بیماری گاهی برای متخصصین هم ممکن است سخت باشد.

منشادی خاطرنشان کرد: بنابراین به افراد توصیه می‌کنیم در صورت بروز ناراحتی گوارشی و درد مبهم و طولانی در شکم و یا زردی که در سنین بالا ایجاد شود حتماً در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنند تا با انجام سونوگرافی و آندوسکوپی تشخیص اولیه صورت گیرد و در صورت لزوم نیز بیوپسی انجام شود. 

وی با اشاره به اینکه تومورهای پانکراس قبلاً بیوپسی نمی‌گرفتند چراکه پزشکان تصور داشتند که این تومورها خطرناک هستند و بیوپسی ممکن است سبب آسیب بیشتر به بیماران شود، گفت: در حال حاضر روش‌های درمانی برای این بیماری مشخص است و در صورتی که بیماری در مراحل اولیه باشد بیمار کاندیدای جراحی خواهد شد و درمان‌های تکمیلی به صورت رادیوتراپی و شیمی‌درمانی برای آن انجام می‌شود. 

وی بیان داشت: ولی اگر بیماری پیشرفته تر باشد ابتدا رادیوتراپی و شیمی درمانی صورت گرفته تا اندازه تومور کوچک و سپس بیمار آماده جراحی شود. 

 منشادی گفت: متاسفانه آمار مرگ و میر بیماران مبتلا به سرطان پانکراس بالاست و تا چند سال پیش این بیماران حتی تا بیشتر از دو سال زنده نمی‌ماند ولی اکنون وضعیت بهتر شده و اگر بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود و بیماری متاستاژ نشده باشند فرد می تواند تا سالها به زندگی خود ادامه دهد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • علی خان IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
    0 0
    قدیم ها مردم پاهاشونو می‌کردن تو کرسی و پاها تا صبح گرم میموند و هی اون زیر کرسی انواع واکنش های شیمیایی رخ می‌داد و کسی جرات نداشت سرشو بکنه زیر پتو که رو کرسی کشیده بودن و هوای بالای پتو و کرسی ای خوب بود ولی پایین چیزی دیگه بود .و برا همین مشکلات گوارشی خود بخو اون زیر رفع رجو میشد و شاید موادی که بدن شما توانایی درست کردن را نداشت بدن برادر یا خواهر یا هرکسی که دور کرسی بود می‌توانست درست کنه و از طریق گرده افشانی زیر کرسی با هم ردو بدل میشدن و این باعث می‌شد مقاوت بدن ها در برابر هر نوع سرطان و سکته به اوج خود برسه . البته خانواده های پر جمعیت بهترین عملکرد را داشتن. با تشکر از اون وزین .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس