به گزارش مشرق، با گذشت یک هفته از افشاگری در خصوص دریافت تسهیلات ۲۲ میلیارد تومانی باشگاه پرسپولیس برای پرداخت طلب کالدرون و بهرغم سؤالات بیپاسخ بسیار در خصوص این قانونشکنی که پای مجلس را هم به میان کشیده، سکوت مسئولان وزارت ورزش و همچنین مدیران صندوق پرداختکننده پول همچنان ادامه دارد تا مشخص نشود این مبلغ کلان که در واقع باید دست کارآفرینان را میگرفت، چگونه و براساس چه مصوبهای به باشگاه پرسپولیس واگذار شده است.
اگرچه برخی نمایندههای مردم در خانه ملت به واسطه دریافت گزارشهای پرتعداد مردمی و همچنین سماجت رسانهها وعده پیگیری خارج از نوبت این مسئله و برخورد با متخلفان آن را دادهاند، اما روزه سکوت متهمان طراز اول این پرونده باعث شده باشگاه پرسپولیس با وجود دست داشتن در این تخلف که معنایی جز خوردن حق مردم مناطق محروم را ندارد با قیافهای حق به جانب رسانهها را متهم به حاشیهسازی کند.
حال آنکه پرداختن به اینگونه مسائل و برداشتن پرده از تخلفات اینچنینی وظیفه بیقید و شرط رسانههاست، اما با توجه به رویه نادرستی که مسئولان در پیش گرفتهاند و بدعتگذاریهای تأسفبار حالا جای شاکی و متخلف عوض شده و آقایانی که باید برای پاسخگویی بابت این بیقانونی پای میز محاکمه کشیده شوند با ژستهای جالب توجه خود را محق هم میدانند!
موضعگیری باشگاه پرسپولیس البته دور از انتظار نیست. دستدرازی به جیب مردم سالهاست که برای فوتبالیها به امری عادی تبدیل شده و حیف و میل بیتالمال را حق طبیعی خود میدانند، اما آنچه در این میان باعث رنجش اذهان عمومی شده مهر سکوتی است که آقایان مسئول در سازمانهای بازرسی و وزارت ورزش به لب زدهاند.
بیشک با توجه به اطلاعاتی که در این خصوص منتشر شده است، نمیتوان باور کرد وزارت ورزش اطلاعی از این جابهجایی هنگفت و پرداخت قرض سنگینی که مدیران قبلی با بیکفایتی تمام روی دست باشگاه گذاشتهاند، نداشته باشد و با این حساب علاوه بر ورود مسئولان نظارتی انتظار میرود که آقایان در وزارت ورزش نیز پاسخ در خور توجهی به این قانونشکنی بدهند، اما واکنش وزارت بعد از این همه روز تنها سکوت بود و سکوت!
وعده نمایندههای مجلس هم البته نمیتواند اتفاق دلگرمکنندهای باشد، چراکه از یکسو برخی از آنها با حمایتهای ضمنی از اتفاق رخ داده رسانهها را متهم به گیر دادن به این مقوله کردهاند که این نکته با توجه به آنکه این آقایان باید به دفاع از منافع مردم بپردازند، نه باشگاه پرسپولیس و چنین تخلفاتی، جای بسی تعجب دارد. هرچند برخی هم از پیگیری خارج از نوبت این پرونده خبر دادهاند، اما بینتیجه ماندن پروندههایی، چون فساد در فوتبال و حاشیههای پرتعداد فوتبال بیم این میرود که این داستان نیز مانند بسیاری از داستانهای دیگر مشمول زمان و به زودی به دست فراموشی سپرده شود و به هیچ سرانجام مثبتی نرسد، خصوصاً که بعد از برداشت ۲ میلیون یورویی فدراسیون از شستا بابت پرداخت طلب ویلموتس، داستان وام سنگین از صندوق اعتباری توسط پرسپولیس مورد دومی است که نشان از نوعی بدعت جدید فوتبالیها دارد که در صورت عدم برخورد جدی میتواند به معضلی تازه تبدیل شود.
اما آیا با سکوت مطلق آقایان مسئول و نهادهای نظارتی میتوان امیدوار بود که این بدعت به عادتی تکراری برای فوتبالیها تبدیل نشود و با کشیدن پای متخلفان به پای میز محاکمه این بدعت در نطفه خفه شود؟
منبع: روزنامه جوان