به گزارش مشرق به نقل از سی ان ان، "کوین رابرتس" رییس پلیس کلیتون کانتی روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد در این تیراندازی، دو زن، یک افسر پلیس و یک مظنون کشته شدند.
به گفته وی، افسران پلیس هنگامی که در محل تیراندازی حاضر شده و سعی در کمک به قربانیان داشتند، از سوی مظنون مورد حمله قرار گرفته اند و در این درگیری، مظنون و یک افسر پلیس کشته شدند. همچنین یک افسر دیگر از ناحیه دست مجروح شده است.
این درحالی است که روز گذشته پلیس آمریکا اعلام کرد بر اثر تیراندازی در یک مدرسه متوسطه در نزدیکی شهر دترویت در ایالت میشیگان چهار نفر کشته و ۶ نفر دیگر مجروح شدند.
به گزارش مشرق، با روی کار آمدن جو بایدن رئیس جمهوری کنونی آمریکا، این کشور شاهد افزایش هرچه بیشتر و بدون وقفه خرید سلاح از سوی شهروندان آمریکایی بوده که کارشناسان آن را از علل شدت گرفتن تیراندازی های وسیع در آمریکا دانسته اند.
تیراندازی منجر به کشتار جمعی در آمریکا بخصوص در اواخر قرن بیستم میلادی به یک پدیده رایج در این کشور بدل شد. پیش از آن، هنگامی که یک واقعه تیراندازی منجر به کشتار جمعی در آمریکا رخ می داد، فاصله زمانی تا حادثه مشابه بعدی بطور میانگین شش ماه بود اما در دهه ها و به ویژه سال های اخیر، میزان خشونت در آمریکا افزایش یافته بطوری که شاید هر هفته، اخبار مربوط به تیراندازی های مرگبار در گوشه و کنار این کشور منتشر می شود.
به گزارش سی ان ان، نیمی از کشورهای توسعه یافته جهان حداقل یک مورد تیراندازی کشتار جمعی بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۹ داشته اند و دیگر کشورهای جهان نیز طی ۲۲ سال گذشته بیش از هشت مورد را شاهد بوده اند، اما آمریکا طی این مدت شاهد ۱۰۰ مورد کشتار جمعی با سلاح گرم بوده که دوهزار کشته و مجروح برجای گذاشته است.
آمریکا تنها کشور درجهان است که شمار اسلحه در آن از شمار افراد بیشتر است. بنابر داده های موسسه سوئیسی «اسمال آرمز سُروی» (Small Arms Survey (SAS) در ازای هر یکصد شهروند آمریکایی ۱۲۰ قبضه سلاح وجود دارد.
این گزارش می افزاید: این آمار در قیاس با دیگر کشورهای جهان رقم بسیار بالایی است، چنانچه در منطقه ای همچون جزایر فالکند، در ازای هر ۱۰۰ نفر ۶۲ قبضه اسلحه وجود دارد و به این ترتیب در رتبه دوم پس از آمریکا قرار می گیرد. در یمن نیز در ازای هر ۱۰۰ نفر ۵۳ قبضه اسلحه وجود دارد که این کشور را در رتبه سوم مالکیت سلاح در میان کشورهای جهان قرار می دهد.