به گزارش مشرق، «محمد کاظم انبارلویی» طی یادداشتی نوشت:
خصومتورزی آمریکا و سه کشور اروپایی تمامی ندارد. آنچهکه بهعنوان مذاکرات وین در جریان است تتمّه چه داستانی است؟ ملت ایران با این جماعت شرور چه باید بکند؟
ایامی که ریگان اجارهنشین کاخ سفید بود یک وقتی رئیس سرویس اطلاعات فرانسه به او گفته بود: «آقای رئیسجمهور برای مبارزه و جنگ با ایران چند راه وجود دارد . پیشنهاد میکنم آنچه را من عملیات پشه مالاریا نامیدهام شروع کنیم. پشه مالاریا اگرچه نمیتواند حریف خود را بکشد اما میتواند خواب و خوراک را از او بگیرد و او را ناآرام کند ما باید کاری کنیم که فقط حریف به خودش مشغول باشد.»
در ذهن آلکساندر دومرانش رئیس سرویس وقت اطلاعات فرانسه از ارزیابی قدرت ملت ایران چه گذشته است که کل توطئه غرب علیه ایران را در اندازه یک پشهای که فقط میتواند آزار دهد مورد سنجش قرار داده بود و ایران را حریفی در اندازه قدرت یک انسان!
آن زمان که این راهبرد در دستور کار استکبار جهانی بود ملت ایران توانسته بود توطئه دخالت نظامی آمریکا در جریان آزادسازی گروگانها و شکست مفتضحانه در طبس ، گروهک بازیهای کودکانه و جنگ داخلی و ترورهای وحشتناک هفتم تیر ، هشتم شهریور و قتل عام ۱۷ هزار شهید ترور را پشت سر گذارد. جوانان سلحشور ایران در دفاع مقدس خوش درخشیدند و نگذاشتند حتی یک وجب از خاک ایران زیر چکمه دشمن باقی بماند.
مأموریت استکبار جهانی آن است که خواب و خوراک را از ما بگیرد و ما را ناآرام نگه دارند! این کل دسیسه ، نیرنگ و توطئه دشمنی است که خود را در اندازه یک پشه تعریف کرده است!
به قول مولوی:
پشه کی داند که از کی است
در بهاران زاد و مرگش در دی است!
اجارهنشینهای کاخ سفید یکی پس از دیگری آمدند و فقط نیش زدند و رفتند. اکنون نوبت یک پیرمرد رسیده است که اگر بتواند خودش را سرپا نگه دارد، واقعا هنر کرده است.
تیم عریض و طویل آمریکاییها پشت درهای مذاکرات وین مشغول عملیاتیکردن راهبرد «پشه مالاریا» هستند. سه کشور شرور اروپایی بهویژه فرانسه که روی این راهبرد پوسیده و قدیمی متمرکز است . اما هردو این جماعت پشت درهای بسته و باز مذاکرات گرفتار حماقت ترامپ در خروج بیمحاسبه از برجام و بلاهت بایدن در ماندن یا نماندن این خروج هستند.
تکلیف ما در این ضلع از میز مذاکرات روشن است.
۱- لغو همه تحریم ها
۲- راستیآزمایی
۳- تضمین تعهدات
ایران قرار نیست روی دانش هستهای معاملهای صورت دهد. چراکه مولایش علی (ع) ، فرموده است : «دانش سلطنت و قدرت است ، هر که آن را بیابد با آن یورش برد و پیروز شود و هرکه آن را نیابد بر او یورش برند و مغلوب گردد»(۱)
ایران در چارچوب ان پی تی به فعالیتهای هستهای خود ادامه می دهد و حد یقفی برای آن متصور نیست اما هرگز به سمت تولید سلاح هستهای نمیرود این چیزی که در گفتوگوهای هستهای بر آن تضمین میدهد به شرطی که آمریکا و سه کشور شرور اروپایی هم از شرارت تحریم و نیشزدن پشهوار دست بردارند.
رئیسی هوشمندانه طی ۱۰۰ روز گذشته با پرهیز از حاشیهپردازیها و حاشیهسازیهای اغیار در متن حل مسایل رئوسی کشور قرار گرفت. او از توان و اقتدار ملی غافل نیست و نشان داده است از وادی حیرت در عرصه عزم، اراده و تصمیم عبور کرده است تصمیم درست و بهنگام میگیرد. او به سرعت جایگاه منطقهای و بینالمللی ایران را در اجلاس «شانگهای» و «اکو» ارتقاء داد و با اصلاحات در درون دولت و بیرون از آن به خنثی کردن تحریم ها می اندیشد. او خنثی کردن تحریمهای خودساخته نفوذیها در درون دولت را مهمتر از تحریمهای بیرونی میداند.
دال مرکزی گفتمان غرب علیه انقلاب اسلامی نشانهگیری اصل نظام است.
لذا هر مشکلی در درون و بیرون اتفاق میافتد پیادهنظام آنها در خیابان راه میافتد و یک شعار واحد را تکرار میکند؛
- انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است.
- گرانی و تورم بهانه است اصل نظام نشانه است.
- بحران آب بهانه است اصل نظام نشانه است.
- کشف حجاب بهانه است اصل نظام نشانه است.
- بههمریختگی بورس بهانه است اصل نظام نشانه است.
- قیمت بنزین بهانه است اصل نظام نشانه است.
- و...
بیش از ۴۰ سال است سرویسهای سیا و موساد و ام آی ۶ دستاندرکار تجهیز وآموزش و تدارک آشوبسازی در ایران هستند در هر آشوبی بخشی از کادرهای اصلی خود را از دست میدهند اما همچنان عملیات پشه مالاریا را دنبال می کنند.
آنها مدتهاست متوجه این حقیقت شدهاند که با جان گرفتن محور مقاومت در منطقه و لورفتن جریان رسانه پایه و اغواگر آنها در داخل و خارج، این پشه درست زیر ضربه «پشهکش» ملت ایران قرار گرفته دیگر نیشی ندارد که به اذیت و آزار بپردازد. هیچ حرفی در وین وجود ندارد که قبلا شنیده نشده است اما حرفهای زیادی وجود دارد که طرف ایرانی باید به صراحت به آنها بگوید آنها باید فقط گوش دهند و به آن عمل کنند .دست آنها زیر ساطور انقلاب اسلامی است اگر هزینه فایده نکنند این دست به زودی قطع خواهد شد.
پی نوشت: شرح نهجالبلاغه ابن ابی الحدید ج ۲۰ ص۳۱۹