افزایش عمر گوشی‌های هوشمند قدیمی

اگر چه دیدن تلفن‌های هوشمند با عمر بیش از چند سال در زندگی عادی نسبتاً نادر است و بسیاری از افراد مایلند گوشی خود را جهت استفاده از امکانات جدید تغییر دهند.

به گزارش مشرق، بسیاری از ما عادت داریم به محض این که گوشی هوشمندمان قدیمی می‌شود، آن را کنار گذاشته و گوشی جدید بخریم، اما به نظر می‌رسد راه‌هایی برای افزایش عمر گوشی‌های هوشمند وجود دارد. با ما همراه باشید تا راهکارهای استفاده بهینه از گوشی‌های قدیمی را بیاموزید:

بیشتر بخوانید

موبایل خود را در ماشین شارژ نکنید

مواردی را که نیازی ندارید حذف کنید

راهکارهایی برای افزایش عمر گوشی‌های هوشمند قدیمی

یکی از بزرگترین مشکلات تلفن‌های قدیمی، کمبود فضای ذخیره‌سازی است. تا همین اواخر، بسیاری از تلفن‌های هوشمند فقط دارای ۸ یا ۱۶ گیگابایت حافظه بودند؛ بنابراین به محض این که چند برنامه مفید، چند فایل موسیقی‌ها یا پادکست‌، چند عکس‌ و یا ویدئوی مختلف و... در آن میریزید، حافظه گوشی تمام می‌شود.

هنگامی که کمبود فضا به یک مشکل واقعی تبدیل می‌شود، تلفن شما کندتر کار می‌کند و قادر به بروزرسانی گوشی یا برنامه‌های خود نخواهید بود. ذخیره عکس‌ها متوقف می‌شود و مجبورید نقشه‌های آفلاین را بررسی کنید. بنابراین بهتر است هر چه سریعتر، مواردی را که نیاز ندارید، حذف کنید.

فضای ذخیره سازی بیشتری اضافه کنید

راهکارهایی برای افزایش عمر گوشی‌های هوشمند قدیمی

اگرچه می‌توانید مقداری از اطلاعات را حذف کنید، اما می‌توانید فضای ذخیره‌سازی را نیز افزایش دهید. خوشبختانه روش‌هایی برای افزودن فضای ذخیره‌سازی اضافی برا هر دو گروه گوشی‌های اندرویدی و آیفون وجود دارد. اگر تلفن اندرویدی دارید، بررسی کنید که دارای اسلات microSD است. این گزینه می‌تواند در کناره تلفن یا پشت قاب پشتی باشد. در تلفن‌های دو سیمکارته، یکی از اسلات‌های سیم کارت، اغلب به عنوان اسلات microSD نیز کار می‌کند.

اگر خوش شانس باشید، می‌توانید یک کارت microSD ارزان قیمت خریداری کنید و در کمتر از یک دقیقه آن را نصب کنید. اگر قصد خرید سایز بزرگتر (۱۲۸ گیگابایت یا بیشتر) را دارید، فقط قبل از خرید بررسی کنید که تلفن قدیمی شما از آن پشتیبانی می‌کند یا خیر؟

اگر تلفن اندرویدی شما دارای اسلات microSD نیست، ببینید در عوض آن از تکنولوژی On-The-Go (OTG) پشتیبانی می‌کند؟ در صورت پشتیبانی، می‌توانید یک حافظه USB-C یا micro-USB را مستقیماً به آن متصل کنید تا فضای ذخیره‌سازی بیشتری داشته باشد. تا زمانی که از iOS ۱۳+ استفاده می‌کنید، دارندگان آیفون می‌توانند آداپتور Apple’s Lightning to USB ۳ را برای دستیابی به همان هدف خریداری کنند.

سریع‌تر شارژ کنید

راهکارهایی برای افزایش عمر گوشی‌های هوشمند قدیمی

اگر فکر می‌کردید که تلفن هوشمند شما کندتر از گذشته شارژ می‌شود، شاید دلیلی دارد که تصور آن را نمی‌کنید. با توجه به اینکه پیدا کردن پریزهای برق در حین مسافرت یا در مکان‌های شلوغ می‌تواند سخت باشد، بهتر است فکری به حال شارژ گوشی خود کنید.

با تمیز کردن درگاه شارژ و هر دو انتهای کابل، شروع کنید. با گذشت زمان، گرد و غبار و اکسیداسیون روی پایه‌های شارژر جمع می‌شود که این امر باعث اتصال ضعیف و شارژ کندتر گوشی می‌شود. با استفاده از یک خلال دندان چوبی یا پلاستیکی، پرزها و سایر آلودگی‌ها را از درگاه شارژ تلفن خارج کنید.

یک گوش پاک‌کن پنبه‌ای و اندکی الکل طبی، باعث پاک شدن درگاه و کابل می‌شود. کابل شارژ ارزان قیمت یا تقلبی نیز می‌تواند بخشی از مشکل باشد. کابل‌های شارژ ارزان، به راحتی آسیب می‌بینند. این به نوبه خود منجر به شارژ کُند گوشی می‌شود.

عمر باتری خود را بهبود ببخشید

راهکارهایی برای افزایش عمر گوشی‌های هوشمند قدیمی

عمر کم باتری، یکی از رایج‌ترین شکایت‌های صاحبان گوشی‌های قدیمی است. بعد از چند سال استفاده، به سختی نصف شارژ دستگاه‌های جدید را دریافت می‌کنید. سیستم عامل‌های بروز شده، برنامه‌های اضافی و تخریب فیزیکی نیز، همه نقش خود را در این مشکل بازی می‌کنند.

برای به دست آوردن پیشرفت‌های بزرگ در باتری، هیچ "جواب جادویی" وجود ندارد، اما روش‌های مختلفی برای کمتر کردن مشکلات وجود دارد. بزرگترین علت تخلیه باتری در اکثر تلفن‌ها، وضعیت صفحه نمایش، GPS و داده‌های تلفن همراه است. روشنایی صفحه را تا جایی که می‌توانید کم کنید. هرچه صفحه کم نور شود، هر بار شارژ طولانی‌تر حفظ می‌شود.

همانند حافظه ذخیره‌سازی، با حذف برنامه‌هایی که به ندرت یا هرگز استفاده نمی‌شوند؛ شروع کنید. حتی برنامه‌هایی که فقط در پس زمینه قرار می‌گیرند می‌توانند عمر باتری را کم کنند. توجه ویژه‌ای به برنامه‌هایی که از خدمات موقعیت مکانی استفاده می‌کنند، داشته باشید. این فقط شامل نقشه نیست، بلکه بسیاری از برنامه‌های عکاسی، شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌های دیگر می‌خواهند بدانند که کجا هستید. اگر بخواهید می‌توانید استفاده از GPS را کاملاً مسدود کنید. داده تلفن همراه را هنگامی که از آن استفاده نمی‌کنید یا در مناطقی که آنتن ضعیفی دارند، خاموش کنید.

باتری را تعویض کنید

راهکارهایی برای افزایش عمر گوشی‌های هوشمند قدیمی

اگر از عمر تلفن شما بیش از ۲۴ ماه گذشته است و هر چیزی را امتحان می‌کنید، عمر باتری را بهبود نمی‌بخشد؛ تعویض کامل باتری را در نظر بگیرید.

برخی از دستگاه‌های اندرویدی به شما امکان می‌دهند فقط با برداشتن قاب پشتی این کار را انجام دهید. اما باتری برخی از گوشی‌ها باید توسط متخصص این امر عوض شود. در این صورت باید آن را به یک فروشگاه تلفن همراه ببرید یا خودتان سعی کنید این کار را با اطلاعات کامل و ترکیب صحیح قطعات، انجام دهید. تعویض باتری می‌تواند به طور چشمگیری عمر تلفن شما را بهبود بخشد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد US ۰۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۵
    0 0
    micro sd همان کارت حافظه است؟ من یک کارت حافظه 20 گیگا بایتی خریدم اما فایده ای نداشت، چون حافظه خود گوشی کم بود نمی توانست پشتیبانی کند. هرچه برنامه ها را حذف کردم، باز بعضی برنامه های لازم مثل واتساپ قابل بروز رسانی نبود. از طرفی قدرت خرید گوشی جدید را هم ندارم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس