کد خبر 13254
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۲

رسانه ملي ديروز اقدام به پخش فيلم سينمايي آمريکايي "اتاق کشتار" با درجه بندي "خشونت بالا" و سن مجاز براي تماشاي بالاي 15 سال کرد که در کمال تعجب، با زيرنويس مجاز براي بالاي 13 سال از شبکه تهران به نمايش درآمد.

به گزارش مشرق، فيلم سينمايي "اتاق کشتار" (The killing room) به کارگرداني "جاناتان ليبسمن" با طبقه بندي "درام – وحشتناک" که از فيلم هاي خشن توليدشده ظرف سال هاي اخير به شمار مي آيد که محور آن، توهم، سوء ظن به ديگران، تهمت، شک، دروغ، بدبيني، خونريزي، شکنجه و قتل است.
داستان فيلم، ماجراي محبوس شدن چهار جوان جوياي کار است که پس از مشاهده آگهي مشارکت در يک آزمايش پزشکي در روزنامه، به مرکزي مراجعه مي کنند که بعد متوجه مي شوند وابسته به مراکز جاسوسي آمريکاست و هدف از آن بررسي فعل و انفعالات مغزي و ژنتيک آزمايش شدگان براي بهره گيري در مورد توليد يک جانور وحشي و خونخوار و بررسي اهداف عاملان عمليات هاي تروريستي انتحاري (شهادت طلبانه) عليه اهدافي مانند اسرائيل است که نتايج آن در اختيار سازمان هاي جاسوسي مثل موساد قرار مي گيرد که اين موضوع از کدها، اعداد و اصطلاحات علمي - سياسي که بين مدير پروژه که به نظر مي آيد پيرو کابالا و عرفان هاي موهوم صهيونيستي و مسلط به علوم غريبه اي طي الارض و ناپديد شدن و طي الزمان است و دستيار وي که يک زن است به دست مي آيد اما اين چهار تن خيال مي کردند که اين پروژه مخوف دو دهه پيش متوقف شده است در حالي که همچنان در يک فضاي دربسته مرموز و زيرزميني ادامه يافته است.
فيلم همچنين گريزي دارد به موطن يهوديان اروپاي شرقي با معماري ها و موزه هاي خاص و عجيب و محل نسل کشي مسلمانان در قلب اروپا اما در نهايت توجيه بهره کشي خشن از انسان در قبال دستاوردهايي است که به حفظ موجوديت آمريکا يا رژيم صهيونيستي کمک مي کند.
يک تحليلگر سينمايي سايتي آمريکايي درباره  اين فيلم مي نويسد: براي کساني که قلب ضعيف دارند پيشنهاد نمي کنم که اين فيلم را ببينند مگر اينکه دل شان بخواهد شاهد شکنجه عريان و کشتار در شرايط خونين و خشن باشند.? ?شرايط خونين و خشونت فوق العاده باشند?.
جالب اينجاست که صدا و سيما با تغيير نام اصلي فيلم (اتاق کشتار) به "اتاق مرگ" و پايين آوردن سن مجاز تماشا از 15 سال به 13 سال، تلاش کرده تا نوجوانان را نيز به تماشاي اين فيلم خشن ترغيب کند.
فيلم در برخي سکانس ها مانند محبوس شدن دو مرد با يک زن در اتاق کاملاً سفيد و خوني و تداعي عشق مثلثي و نيز تنها شدن يک مرد با يک زن در اين اتاق و نگاه ها و حرکات معنادار، علاوه بر خشونت، داراي اروتيک پنهان است.
جداي از علت پخش چنين فيلمي از رسانه ملي، تغيير دادن نام و سن بينندگان، جاي سؤال دارد که متأسفانه اين سازمان طي مدت اخير، هيچ پاسخي به اين قبيل ابهامات نداده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس