کد خبر 1332306
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۱
علی اکبر کریمی

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: ایران در مذاکرات وین توافق موقت را نمی‌پذیرد و حتماً باید از طرف مقابل تضامین لازم گرفته شود.

به گزارش مشرق، علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی درباره روند مذاکرات وین، اظهار داشت: مهم‌ترین نکته‌ای که در مذاکرات باید مورد توجه قرار گیرد، آن است که ما باید از تجارب گذشته عبرت بگیریم.

وی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین مسائلی که در گذشته وجود داشت و باید از آن درس بگیریم، آن است که غربی‌ها به وعده‌های خود عمل نکردند و خلف وعده‌های زیادی داشتند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در عین حال نیاز است که هر توافقی که انجام می‌شود، قطعی و با ضامنت ها کافی باشد و حتماً باید راستی آزمایی لازم انجام شود.

کریمی تاکید کرد: به هیچ وجه نباید مرعوب فضای رسانه‌ای و حاشیه‌سازی هایی که حول و حوش مذاکرات انجام می‌شود، قرار گیریم و باید در مذاکرات حقوق ملت ایران را مورد توجه قرار دهیم.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در عین حال که عزم و اراده جدی خود را برای حصول توافق در این مذاکرات به دنیا اعلام می‌کنیم، اما باید برای رسیدن به توافقی که دربرگیرنده منافع ملی مان باشد، جدیت و قاطعیت لازم را داشته باشیم و حتماً لازم است ضامنت ها کافی را هم از طرف مقابل بگیریم تا آنان تعهدات خود را اجرایی کنند.

کریمی با بیان اینکه توافقی که جنبه گذرا و موقتی داشته باشد به نفع ما نیست و آن را نمی‌پذیریم، گفت: در گذشته طرف غربی به توافق‌های دائمی پایبند نبود و ما هم از آن توافقات نتیجه‌ای نگرفتیم. بنابراین اگر توافق با غربی‌ها موقت باشد، قطعاً سودی برای ما ندارد.

وی اظهار داشت: باید توافق در مذاکرات وین شفاف، روشن و با تضمین کافی باشد تا بتواند منافع ملی ما را حاصل کند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • علی IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۸
    0 0
    توافق موقت نیرنگ است
  • IR ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۸
    0 0
    امام خامنه‌ای فرمودند: «سیاست کشور را ما اعلام کردیم و به مسئولین هم گفته‌ایم؛ هم از نزدیک گفتیم، هم با نوشته گفتیم، هم در جلسات گفتیم، هم در صحبت عمومی گفتیم؛ سیاست کشور معلوم است که چه کار باید بکنند. خب حالا تشخیص‌ مسئولین ما این است که برویم مذاکره کنیم تا همین سیاست را اِعمال کنیم؛ ما بحثی در این زمینه نداریم، منتها باید مراقبت بشود که مذاکره فرسایشی نباید بشود؛ نباید جوری باشد که طرف‌ها بخواهند همین طور مدام این مذاکره را کش بدهند که این برای کشور ضرر دارد. این را هم توجّه داشته باشید اینکه آمریکایی‌ها دائم اسم مذاکره را می‌آورند و مذاکره‌ی مستقیم با ایران را ما حاضریم و مانند این حرف‌ها، این جور نیست که آمریکا بخواهد مذاکره کند تا اینکه یک حرف حقّی را قبول کند؛ نه، می‌خواهد مذاکره کند تا یک حرف باطلی را تحمیل کند! اصلاً کار او این جوری است، وَالّا اینکه حالا یک حرف حقّی را بشنوند، تصدیق کنند، قبول کنند، این جوری نیست؛ کما اینکه همین آقایان اروپایی‌ها هم در بعضی از جلسات خصوصی که گزارشش را مسئولین ما، مأمورینِ ما به ما می‌دهند، اقرار می‌کنند که حق با ایران است. ما گفتیم که باید اوّل تحریم‌ها برداشته بشود، چون ما خاطرجمع نیستیم به اینکه آن‌ها وعده بدهند که تا حالا ده‌ها بار به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند و ضدّ وعده عمل کرده‌اند، و حالا هم همین کار را خواهند کرد، لذا بایستی آن‌ها کاری را که ما می‌گوییم اوّل انجام بدهند تا ما خاطرجمع بشویم که انجام گرفت، بعد ما آنچه تکلیفمان است انجام خواهیم داد. این مذاکره‌کنندگان اروپایی گاهی در جلسات خصوصی تصدیق می‌کنند که همین سیاست، درست است و حق با ایران است امّا در مقام تصمیم‌گیری خب تابع آن‌ها هستند و خودشان واقعاً هیچ استقلالی ندارند. آمریکا هم زورگو و تحمیل‌کننده است و مسئله‌اش این است؛ بنابراین پیشنهادهایی هم که میکنند، غالباً پیشنهادهای متکبّرانه و تحقیرآمیزی است که حتّی قابل نگاه کردن نیست.» 1- مذاکره بعد از اعلام سیاست قطعی، به‌ویژه به‌صورت فرسایشی غلط بوده و هست. 2- آمریکا شیطان بزرگ، زورگو و تحمیل‌کننده‌ی حرف باطل است، و حرف حق را نمی‌پذیرد. لذا مذاکره‌ی مستقیم با آمریکا غلط اندر غلط بوده و هست. 3- از تمام مسئولین می‌خواهیم به جد به خطوط قرمز رهبری در اجرای سیاست قطعی و عدم مذاکره‌ی مستقیم با آمریکا پایبند باشند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس