کد خبر 1341846
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸
خواص تخمه کدو از کاهش خطر سرطان تا بهبود خواب

تخم کدو، منبع خوبی از پروتئین گیاهی و سایر مواد مغذی است که می تواند به عنوان آنتی اکسیدان به محافظت از بدن در برابر برخی از بیماری ها کمک کند.

به گزارش مشرق، همچنین تخم کدو سرشار از چربی‌های سالم و یک پروتئین با کیفیت بسیار بالا و قابل مقایسه با پروتئین سویاست و دارای تمام اسیدهای آمینه ضروری است که می توان در مواد غذایی جدا از گوشت پیدا کرد.

در ادامه به برخی از خواص این ماده خوراکی برای سلامتی اشاره شده است:

- کاهش خطر ابتلا به سرطان: رژیم های غذایی غنی از تخم کدو با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده، پستان، ریه، پروستات و روده بزرگ مرتبط است. مطالعه انجام شده روی زنان یائسه نشان داد که خوردن تخم کدو با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان مرتبط است.

- سلامت روده و پروستات: تخم کدو منبع خوبی از فیبر خوراکی است. رژیم غذایی سرشار از فیبر می تواند سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند. همچنین تخم کدو سرشار از آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی است که می تواند به حفظ سطح تستوسترون و بهبود سلامت کلی بدن کمک کند.

- بهبود خواب: تخم کدو حاوی تریپتوفان است؛ اسید آمینه ای که به فرد کمک می کند به خواب برود. دو ماده روی و منیزیم نیز کمک کننده هستند. گفته می شود مصرف روزانه حدود یک گرم تریپتوفان به بهبود خواب کمک می کند.

- کنترل دیابت: مطالعه انجام شده روی موش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که مخلوط دانه کتان و تخم کدو همراه با رژیم غذایی ممکن است در پیشگیری از عوارض دیابت مفید باشد. همچنین نتایج چندین مطالعه حاکی از آن است که آب کدو یا پودر تخم آن باعث کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع  دو می شود.

- سلامت قلب و فشار خون: مصرف تخم کدو به دلیل وجود میزان بالای منیزیم، روی و اسیدهای چرب با کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا، بیماری قلبی و قند خون بالا مرتبط است.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس