کد خبر 135221
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۸

مکانیسم بیولوژیک آفتاب سوختگی به عنوان واکنش دفاعی بدن در برابر اشعه فرابنفش خورشید در نتیجه آسیب دیدن RNA سلول‌های پوستی است.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه سن دیه گو در کالیفرنیا امیدوارند با این کشف از بروز علائم آفتاب سوختگی چون تورم بکاهند.

ریچارد ال گالو- استاد دانشکده پزشکی سن دیه گو و سرپرست این تیم تحقیقاتی گفت: بیماری‌های پوستی زیادی هستند که از طریق تابش اشعه فرابنفش قابل درمان هستند اما از آنجا که این اشعه می‌تواند باعث سرطان پوست شود محتاط‌تر عمل می‌کنیم. نتایج این تحقیق به ما کمک خواهد کرد تا از تابش فرابنفش استفاده مفیدتری داشته باشیم.

تابش اشعه فرابنفش باعث شکسته شدن اجزای نوع خاصی از RNA ها می‌شود که در فرآیند ساخت پروتئین اثر مستقیم ندارند.سلول‌هایی که فرابنفش دریافت کرده‌اند RNA هایی می‌سازند که باعث می‌شود سلول‌های همجوار سلول‌های آسیب دیده توسط نور خورشید ورم کنند.ما این مکانیسم دفاعی بدن را به عنوان آفتاب سوختگی می‌شناسیم.

گالو در گفتگو با نیوزمدیکال گفت: این فرآیند تورم برای ترمیم پوست بسیار حائز اهمیت است. علم ژنتیک می‌تواند کمکمان کند تا با سرطان پوست مقابله کنیم.

گالو افزود: ما با بررسی عملکرد ژن‌های موش به این نتایج رسیدیم. سیستم ژنتیکی موش و انسان بسیار شبیه به هم است اما نمی‌دانیم جهش‌های ژنتیکی در انسان می‌تواند در واکنش آنها به نور خورشید تغییری ایجاد کند یا نه.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس