فرانسه، اتحادیه اروپا و هند به روز جهانی مبارزه با اسلام هراسی اعتراض کردند

فرانسه، اتحادیه اروپا و هند به تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل متحد مبنی بر اعلام ۲۴ اسفند به عنوان روز جهانی مبارزه با اسلام هراسی اعتراض کردند.

به گزارش مشرق از پایگاه خبری میدل ایست آی، اعضای مجمع عمومی روز سه شنبه قطعنامه پیشنهادی پاکستان را مبنی بر انتخاب روز ۲۴ اسفند (۱۵ مارس)، سالگرد حمله سال ۲۰۱۹ به دو مسجد در نیوزیلند که منجر به کشته شدن ۵۱ مسلمان شد، به عنوان روز جهانی مبارزه با اسلام هراسی تصویب کردند.

پنجاه و پنج کشور با اکثریت مسلمان از این قطعنامه در سازمان همکاری اسلامی (OIC) مستقر در ریاض حمایت کردند، از جمله عربستان سعودی، ایران، مصر، ترکیه، قطر، سوریه، الجزایر، مراکش و بسیاری از کشورهای دیگر در خلیج فارس و شمال آفریقا.     

میدل ایست آی انگلیس اعلام کرد: نمایندگان فرانسه و هند که از سوی جوامع مسلمان خود نیز با اتهامات اسلام هراسی مواجه شده اند، هر دو علیه این قطعنامه صحبت کردند، اگرچه هیچ یک با تصویب آن با اجماع مخالفت نکردند.

نیکلاس دو ریویر، نماینده دائم فرانسه در سازمان ملل، این قطعنامه را "نارضایت بخش" و "مشکل‌آمیز" توصیف کرد و به مجمع عمومی سازمان ملل گفت که کشورش از حمایت از همه ادیان و عقاید حمایت می کند.

این مقام فرانسوی افزود: «اصطلاح اسلام هراسی برخلاف آزادی مذهب یا عقیده، در حقوق بین‌الملل هیچ تعریف توافق‌شده‌ای ندارد، اما این آزادی است که فرانسه از آن دفاع می‌کند و از همه آزادی‌های عمومی دیگر مانند آزادی بیان دفاع می‌کند.

اتحادیه اروپا(EU)، متشکل از ۲۷ کشور اروپایی با وضعیت ناظر دائمی در سازمان ملل هم نگرانی های دو ریویر را تکرار کرد، اما حق رأی نداشت.

این اتحادیه در بیانیه‌ای به مجمع عمومی، نگرانی خود را در مورد انبوه روزهای بین‌المللی ابراز کرد و گفت: تمرکز بر اسلام‌هراسی یک «تکرار غیرضروری» است، زیرا در سال ۲۰۱۹ سازمان ملل روز ۲۲ اوت را به‌عنوان روز جهانی بزرگداشت قربانیان اعمال خشونت بر اساس دین یا عقیده به تصویب رساند.

در بیانیه اتحادیه اروپا آمده است: «ما نگران رویکرد پرداختن به یک مذهب از طریق مجمع عمومی سازمان ملل هستیم.»

در همین راستا، میدل ایست آی گزارش داد که رایان فرشی، محقق گروه حقوق بشری کیج، که حامی جوامع مسلمان آسیب دیده از سیاست‌های ضد تروریسم است، اظهار نظر کرد که اعتراض فرانسه به قطعنامه سازمان ملل «غافلگیرکننده» نبود.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • تندیس IR ۰۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
    3 0
    اینها در حمایت از تفکری تلاش میکنند که جنایاتشانرا تئوریزه کند . اینها خود در تولید اسلام هراسی ید طولایی دارند . چه بصورت تولید اسلامگرایان دروغین خشونتگرا چون داعش و چه بصورت حمایت از اسلام ستیزانی چون سلمان رشدی یا موسسه شارلی ابدو و امثالهم یا مبارزه با حرکتهای حقوقی چون ممانعت از قطعنامه های کشورهای مسلمان در مجامع بین المللی . اینها حتی با مبانی وحیانی دیگر ادیان چون مسیحیت نیز مشکل دارند و برای همین است که از رویکرد سکولاریسم در کشورها حمایت میکنند. حتی ترویج حکومتهای لاییک را در دستور کار دارند . اینها تحت لوای آزادی و حقوق بشر و دموکراسی و لیبرالیسم شریرانه ترین جنایات را علیه بشر و حقوق او روا میدارند و انرا تئوریزه میکنند . اینها میدانند اسلام انقدر غنی است و برای بشر جذاب و هدایتگر است که اگر کوتاه بیایند دلهای همه افراد آزاده در هر جامعه و ملتی را بسوی خود جذب میکند و در مبارزه با اسلام از هیچ اقدامی دست نخواهند کشید .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس