کد خبر 1356592
تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶
کیف‌ها را ببندید؛ مدارس دوباره حضوری می‌شوند/ امکان ادامه کلاس‌ها تا تیرماه

براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا همه کلاس‌های درس مدارس و دانشگاه‌ها از چهاردهم فروردین‌ماه حضوری خواهد بود که در این رابطه تمهیدات لازم برای آموزش حضوری در مدارس استان کرمانشاه اندیشیده شده و برای جبران افت تحصیلی دانش‌آموزان، سال تحصیلی امکان دارد تا تیرماه ادامه یابد.

به گزارش مشرق، براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا همه کلاس‌های درس مدارس و دانشگاه‌ها از چهادهم فروردین ماه حضوری خواهد بود که در این راستا براساس آیین‌نامه بهداشتی جدید بازگشایی مدارس، زدن ماسک برای دانش‌آموزان و تهویه کلاس‌ها الزامی شد.

براساس این آیین‌نامه حضور ساعتی و نوبتی دانش‌آموزان و معلمان در مدارس غیرقانونی خواهد بود و زنگ‌های کلاسی، تفریح و ورزشی به شرایط قبل از کرونا برمی‌گردد، اما برای دانش‌آموزانی که علائمی از کرونا دارند کلاس‌های مجازی همچنان برگزار خواهد شد.

همچنین براساس این آیین‌نامه که وزارت آموزش و پرورش آن را ابلاغ کرده از چهاردهم فروردین ماه برای دانش‌آموزانی که نیمسال اول آن‌ها نیاز به تلاش بیشتر داشته کلاس‌های جبرانی در نظر گرفته خواهد شد و به زمان نیمسال تحصیلی دبیرستان‌ها یک‌ماه اضافه خواهد شد.

مجید یزدان‌پناه مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این خصوص به خبرنگار فارس، گفت: با تلاش مسؤولان بسترهای مناسب برای بازگشایی حضوری مدارس فراهم‌ شده؛ پیروی مجوز ستاد ملی مقابله‌ با کرونا پس از دو سال، شرایط برای حضور همکاران و دانش‌آموزان در کلاس‌های درس به‌صورت حضوری فراهم شده و از روز یکشنبه، چهاردهم فروردین‌ماه مدارس استان با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی پذیرای دانش‌آموزان و همکاران است.

وی ادامه داد: کلاس‌های درس دانش‌آموزان با شیوع ویروس کرونا بیشتر در فضایی شاد برگزار شده، اما تداوم این روند برای والدین، معلمان و مسؤولان نگرانی‌هایی را ایجاد کرده، تاثیر حضوری مدارس برکسی پوشیده نیست و مطمئنا بار علمی و خروجی آن خیلی بیشتر از آموزش غیرحضوری است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: تمهیدات لازم برای آموزش حضوری در مدارس کرمانشاه اندیشیده شده است، و برای جبران این افت با برنامه‌ریزی درستی آموزش مناسبی را در همین زمان باقی‌مانده از سال تحصیلی ارائه خواهیم داد. البته امکان دارد با موافقت وزارتخانه، برای جبران افت تحصیلی دانش‌آموزان، سال تحصیلی تا تیرماه ادامه یابد و امتحانات پایان ترم کمی دیرتر برگزار شود.

*لزوم تکمیل واکسیناسیون دانش‌آموزان قبل از بازگشایی حضوری مدارس

در این بین پدر و مادرهایی هستند که حضور همه دانش‌آموزان در یک زمان مشخص در مدارس را تهدیدی برای سلامت فرزندانشان می‌دانند.

مادری به خبرنگار فارس گفت، که پسر مقطع دوم دبستانی وی دچار بیماری تنفسی است و از اینکه مدارس به صورت حضوری باشد با توجه به اینکه هنوز چرخش ویروس کرونا را در جامعه داریم برای حفظ سلامتی فرزندش بسیار نگران کننده می‌داند.

در این رابطه سارا شاه‌آبادی معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه در پاسخ به نگرانی والدین از بازگشایی مدارس به صورت حضوری، توصیه کرد؛ هر چه سریع‌تر اقدام به واکسیناسیون فرزندان ۵ سال به بالای خود کنند.

وی در ادامه این گفت‌وگو گفت: براساس دستور ستاد ملی کرونا، از چهادهم فروردین ماه تمامی مدارس به صورت حضوری برگزار خواهد شد، اما با توجه به اینکه هنوز بیماری کرونا کاملا کنترل نشده و موارد از مرگ و میر را در استان و کشور داریم و حتی موارد ابتلا در برخی از استان‌ها روبه افزایش است، بنابراین والدین باید حتما کودکان ۵ سال به بالا را واکسینه و نسبت به تکمیل برنامه واکسیناسیون آن‌ها اقدام کنند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه یکی از راه‌های مهم برای کنترل بیماری را واکسیناسیون دانست و گفت: در پیک ششم با توجه به گستردگی انجام واکسیناسیون در گروه سنی بالای ۱۲ سال خوشبختانه موارد ابتلا و مرگ‌ومیر به شدت کاهش یافته بود.

وی افزود: والدین بدون هیچ تردیدی بر سلامت واکسن‌ها حتما نسبت به تزریق واکسن برای فرزندان بالای ۵ سال خود اقدام کننند، دو نوع واکسن سینوفارم و پاستوکووک مجوز تزریق برای این گروه سنی را دارند.

شاه‌آبادی در پاسخ به باور غلط برخی از والدین در خصوص عوارض واکسن، گفت: واکسن کرونا هیچ تفاوتی با بقیه واکسن‌ها ندارد، همانگونه که فرزندان خود را از بدر تولد بر علیه بیماری‌های مانند سرخک، فلج اطفال و... واکسیناسیون می‌کنیم این واکسن هم دقیقا شبیه آن‌ها است و عوارضی ندارد. با انجام آزمایش‌های بالینی لازم مجوز تزریق واکسن کرونا اخذ شده است.

وی خاطرنشان کرد: در گروه سنی زیر ۱۸ سال مواردی که دچار عوارض بودند نسبت به گروه سنی بالای ۱۸ سال بسیار بسیار نادر است، یعنی عوارض در کودکان خیلی کمتر از بزرگسالان است.

حالا باید منتظر ماند که آیا واقعا این بار مدارس پس از دو سال از شیوع ویروس منحوس کرونا به صورت جدی حضوری برگزار خواهند شد یا نه. بعد از مدتی به روال قبل و آموزش از طریق شبکه شاد برمی‌گردد، افت تحصیلی دانش‌آموزان با آموزش غیرحضوری به خصوص در مقطع ابتدایی کاملا مشهود است، البته این بار در ستاد ملی کرونا بیان شده «مدارس و دانشگاه‌ها از روز ۱۴ فروردین حضوری خواهند بود. هیچ عذر و بهانه‌ای پذیرفتنی نیست؛ همچنین عادی‌انگاری نشود؛ کرونا تمام نشده است، اما کار، آموزش، تحصیل و زندگی پرشورتر و با نشاط‌تر از گذشته دنبال می‌شود».

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 10
  • IR ۱۲:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    24 0
    برابر دانستن عوارض واکسنهایی که بدون طی مراحل علمی و حداقل دهسال تست بالینی، به طور اضطراری تجویز شده اند با واکس سرخک که هفتاد سال نست شده نشانه خیلی حرفها است...
  • نگران IR ۱۲:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    6 1
    در این شرایط شکننده واحتمال ابتلای کودکان به دیابت پس از کرونا به نظر می رسد مافیای مدارس غیر دولتی اصرار بر بازگشایی دارند
  • DE ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    0 2
    کیف و کفش و شال و کلاه کنید باید برید مدرسه. والا بسکه تو خونه موندین اعصاب ما را هم آشپال کردین. والا.
  • IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    3 1
    منکه بعید میدونم. غیر حضوری بودن مدرسه ها و دانشگاه یه حال اساسی و عمیق به یه سری مسئولای عزیز زحمتکش داده که به سختی حاضر میشن حضوریش کنن. خیلی بعید میدونم ولی باید دید
  • DE ۱۳:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    4 1
    شوخی میکنن غیرحضوری بودن انقد هزینه هاشونو کم کرده که گور بابای سواد دانش آموزا
    • IR ۱۶:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
      1 1
      دقیقا!!! مدارس که سرانه صفر دارند دو سال است نه هزینه کاغذ و تکثیر برگه دارند و نه هزینه اب و برق خلاصه مدیران بسیار از این وضعیت راضی هستند و احتمالا مسئولان رده بالاتر
  • IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    0 1
    همه ی نرم افزار هایی که تا حال با اینترنت کار میکنند در فضای دو بعدی قابلیت اجرا دارند. یعنی مثلا برای کار با نرم افزار اینستاگرام ما با کمک صفحه ی موبایلمان که دو بُعد دارد ارتباط برقرار میکنیم. ولی در متاورِس که درحال توسعه میباشد. با محیط و فضای سه بُعدی کار داریم. خوب سوالی که ذهن ما درگیرش میشود اینه که سه بُعدی دیگه چیه؟؟؟  پاسخ  این پرسش رو با یک مثال میگم. تا حالا اکثر ما گیم بازی کرده ایم. در گیم ما با محیط دو بُعدی سرکار داریم. همه چیز در  همان صفحه ی گوشیمان قرار دارد  یعنی طول و عرض گوشی. ولی در سه بعدی میخواهند شما را وارد خود گیم کنند. وقتی شما گیم بازی می کنید شما واقعا داخل گیم قرار میگیرید. شخصیتهای گیم را واقعا حس میکنید. متاورس قابلیت خرید زمین(با خرید و فروش زمین مجازی متاورس رشد خواهد کرد و این پولها لازمه ی پیشرفت متاورس هست ، بدون سرمایه گذاری مردم چیزی پیشرفت نمی کند ) وجود دارد . ارز یا پول رایجی در آن برای خرید و فروش کالای مجازی رایج خواهد شد همان ارزهای دیجیتالی  مانند بیتکوین ، دوچکوین ، لایت کویت،  اتریم، تتر و صدها ارز دیجیتالی ساخته شده  دیگر. فروشگاه هایی خواهد بود که کالاهایی عرضه خواهند کرد،  مثل پوشاک ، موبایل،  اتومبیل،  کفش ، لوازم ورزشی ، غذا و نوشیدنی ها و تنقلات و هر چیزی که به ذهن خطور کند.شما غذاها را مزه خواهید کرد نه اینکه آن را بخورید .بعد از خرید کالا برایتان ارسال خواهد شد. کنفرانس و کنسرت و کلاسهای درس و آموزشگاه های مختلف دایر خواهد شد. یعنی هر کار و هر چیزی که ما در دنیای واقعی انجام می دهیم در دنیای واقعیت مجازی هم میتوانیم انجام داد. البته این فناوری کاملا آماده نشده است و در حال رشد و توسعه هست و اگر به آن مرحله برسد همه‌ی مردم کره ی زمین زیر بمباران تبلیغاتی این فناوری گرفتار خواهند شد. پس باید هوشیارانه قدرت خارق العاده و جادویی این فناوری نوظهور را درک کنیم. تکنولوژی است که  دنیای واقعی ما را تحت تأثیر قرار خواهد داد. نتیجه ای که می گیریم این است که در داخل محیط و فضای متاورس انگار رزق و روزی هست و مثل زندگی واقعیمان،  زندگی و حیات در جریان است.( عجب جادوی هولناکی هست)
  • IR ۱۴:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    2 2
    دجال هم طبق روایات دروغگو و حیله گر و جادویی هست. همچنین دجالهای زیادی در آخرالزمان وارد عرصه خواهدشد. طبق تعاریفِ هر یک از واژگان «  دجال و متاورس و جادو» رابطه ی تنگاتنگی  میان آنها مشاهده میشود. لاجرم این تکنولوژی جدید دیر یا زود وارد زندگی تک تک ماها خواهد شد. نگارنده وظیفه ی خود می داند که تلنگری برای آشنایی و آگاهی دوستان عزیز فراهم کند و قصدی برای مصداق سازی نمی باشد که حتما متاورس همان دجال موعود هست یا نیست. فقط باید هوشیار بود. با کمی دقت میشود ارتباط میان متاورس و کرونا کوید-۱۹ را هم حدس زد.با ورود کرونا و محدودیتهای اجتماعی زمینه ی رشد و توسعه این فناوری ایجاد شد. البته باید اینگونه گفت که کرونا را ساختند تا با ایجاد محدودیت اجتماعی بتوانند مردم را مجبور کنند تا از این فناوری استفاده و سرمایه گذاری  کنند. چنانچه بیل گیتس مدیر شرکت مایکروسافت گفته که ویروسهای کشنده تر و ادامه داری در پیش هست!!!!! 《ما یک بیماری همه‌گیر دیگر (جدید) خواهیم داشت و دفعه بعد یک "پاتوژن" ـ عامل بیماری‌زا ـ متفاوت خواهد بود؛ ما ابزاری برای ریشه‌کنی این پاتوژن نداریم و می‌خواهیم نسل جدیدی از واکسن‌های مناسب داشته باشیم؛ در حالت ایده‌آل، ما از شر خانواده‌ ویروس‌های تنفسی از جمله خانواده آنفلوآنزا و خانواده کرونا خلاص می‌شویم.》 همه ی پروژه های تعریف شده ی شیاطین  با برنامه‌ریزی دقیق پیش می رود. حقير متن حاضر را تقدیم میکند به محضر مبارک قطب عالم آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف.  امید است حقیر را دستی گیرند و بیعتی و دعای خیری نمایند و الطاف الهی را بر حقیر ذلیل از درگاه احدیت مطالبه نمایند. کارشناس مهندسی نرم افزار و پژوهش گر مسائل دینی
  • IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    0 0
    کات :اکشن
  • IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    3 0
    حضوری برای چی؟ دانش آموزان خونه اشون نزدیک محل تحصیل هستش ولی دانشجو چی؟!!!! اون که خوابگاه زندگی میکنه و مجرد مشکلی نداره ولی اونیکه متاهل هستش و یک ساعت باید سرکلاس بشینه چی؟ چند ساعت میاد دانشگاه و چند ساعت هم باید برگرده به خاطر اون یک ساعت تازه اگه استاد بیاد. تردد شدید افزایش پیدا میکنه. اینها بکنار,تو ماه مبارک رمضان چرا شروع کردید؟ همه از مسافرت برگشتن.نتیجه مسافرت مشخص نیستش.ماه رمضان هم هستش. نصف ترم رفته,همه از جمله اساتید با دید مجازی به ترم نگاه کردن. برخی رشته ها رو کاری نمیشه کرد. مثلا کسی که متالوژی میخونه نمیشه مجازی برگزار کرد. ولی رشته هایی مثل حسابداری,کامپیوتر,ادبیات و ..... رو که میشه مجازی پیش برد تو ماه رمضان که همه میخوان برن افطار,تردد با با وسایل نقلیه به مشکل میخوره ,چون ترافیک منتقل میشه به قبل افطار. همه اینها به کنار, معمولا اعلام میکنن که از یک ماه اینده همه چی حضوری میشه,نه اینکه وسط تعطیلات ملت,همه چی رو خراب میکنید. الان برای اینکه همه به خونه هاشون برگردن ترافیک شدیدتر میشه یا بعضی ها مسافرت رو گذاشته بودن برای بعد تعطیلات الان همه چی رو خراب کردن کج سلیقگی بیداد میکنه.
  • IR ۰۰:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    1 0
    اکثر این دانش آموزان ودانشجویان...سفر بوده اند وحالا اگر به محض پایان تعطیلات،مدارس و...بازگشایی کنید-بنظرتون خطر تجمیع وانتشار کرونا را افزایش نمیدید!؟
  • سیف IR ۰۰:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    1 0
    از این خبرا نیست عزیز برادر! سلامتی فرزندم از صدها مقطع تحصیلی‌اش برام مهمتره. دو سه هفته صبر می‌کنم تا تبعات سفرهای بی‌سابقه‌ی نوروزی‌رو ببینم بعــد...
  • IR ۰۹:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    1 0
    متأسفانه این دولت محترم در این زمینه ناهماهنگ و مشغول آزمون و خطاست. ای کاش یه مقدار تدبیر داشتند...
  • IR ۱۳:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    17 0
    و استفاده از ماسک اجباری آخه کدوم بچه ابتدایی تحمل استفاده 5ساعت ماسک داره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس