کد خبر 1358264
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
خطوط قرمز در مذاکرات رعایت شود

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: بیانات مقام معظم رهبری و قانون لغو تحریم‌ها دو خط قرمز در مذاکرات است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش مشرق، علیرضا سلیمی در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۱۵ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی اظهار داشت: باید حدود و ثغور ورود مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیئت عالی نظارت به مصوبات مجلس مشخص شود و ما باید بدانیم تا چه حد آنان می‌توانند به مصوبات مجلس ورود کنند.

وی بیان کرد: باید مشخص شود که آیا هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌تواند به صورت مستقیم مصوبات مجلس را رفع کند یا باید مانند شورای عالی امنیت ملی به رهبر انقلاب نامه دهند و با اذن ایشان مصوبات آنان نافذ شود و یا اینکه نامه خود را به شورای نگهبان ارائه دهند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مصوبات مجلس شورای اسلامی باید توسط دستگاه‌ها به صورت دقیق اجرا شود. مجلس به هیچ عنوان اجازه افزایش قیمت دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی را نداده است. اختیار کار را به دولت دادیم تا خود تشخیص دهد که ارز ۴۲۰۰ تومانی را حفظ کند یا نکند.

نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: برخی از احکام بودجه که در مجلس به تصویب رسید، نیاز به شفاف سازی دارد و باید جداول و ردیف‌های آن شفاف شود. چرا که برخی از دستگاه‌ها ابهاماتی در این باره دارند.

سلیمی متذکر شد: از دولت به جهت اقدامات خوبی که در عرصه‌های مختلف داشته قدردانی می‌کنیم. خوشبختانه دیگر شاهد ایجاد صف برای تهیه مرغ و کالاهای اساسی نبودیم که امیدواریم این موضوع در ماه مبارک رمضان هم ادامه داشته باشد.

وی در مورد مذاکرات وین گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری و قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها دو خط قرمز در مذاکرات است و حتماً باید این دو مؤلفه در مذاکرات مورد توجه قرار گیرد. تقاضا می‌شود وزارت امور خارجه و تیم مذاکره کننده کشورمان در این باره گزارش شفافی را به مجلس و افکار عمومی ارائه دهند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۵
    3 0
    واقعاً چرا باید با وعده‌های دروغ لغو تحریم‌هایی که به بهانه‌های مختلف بر علیه ما وضع شده و مطمئناً هرگز لغو نخواهد شد، صنعت هسته‌ای خود را هم، به دست خودمان محدود و تخریب، و جاسوسان آژانس صهیونیست‌ها را پشتیبانی کنیم و اقتصاد کشور را هم شرطی نماییم؟! توافق نکردن از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود، توافق نکردن بر یک چنین توافق کردنی شرف دارد. مطمئناً برجام چکی نیست که قابلیت نقد شدن داشته باشد، بلکه تجربه‌ی تلخی است که از اعتماد به غرب با صرف هزینه‌ی زیاد به‌دست آمده و تاکنون هم اشتباهات زیادی در مواجهه با آن در پیش گرفته شده است؛ اکنون تنها نفعی که می‌توان از این تجربه به‌دست آورد، برداشتن این یوغ از گردن صنعت هسته‌ای و اقتصاد کشور، با عدم توافق مجدد با شیطان بزرگ و مستکبران و زورگویان دنیا، و خروج قاطعانه و مقتدرانه از برجام در روز ملی فناوری هسته‌ای با توکل بر خدا، و خنثی‌سازی تحریم‌ها از طریق ایجاد حرکت تولیدی و تحرک اقتصادی داخلی، و توسعه‌ی صنعت هسته‌ای با حداکثر سرعت و به هر میزان لازم با اخراج کامل جاسوسان آژانس و جمع‌آوری تمام دوربین‌ها است؛ و این، خواست مؤکد ما از دولت و مجلس انقلابی است که ان‌شاءالله منتظر تحقق آن هستیم.
  • IR ۱۶:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۵
    2 0
    مذاکره فرسایشی نباید بشود؛ نباید جوری باشد که طرف‌ها بخواهند همین طور مدام این مذاکره را کش بدهند که این برای کشور ضرر دارد. این جور نیست که آمریکا بخواهد مذاکره کند تا اینکه یک حرف حقی را قبول کند؛ نه، می‌خواهد مذاکره کند تا یک حرف باطلی را تحمیل کند. مطمئناً عدم توافق با شیطان بزرگ قلدر و سه نوچه‌ی اروپائیش بزرگترین موفقیت در مذاکرات است. آن‌ها در پشت صحنه‌ی دیپلماسی، گرگ درنده و روباه حیله‌گر هستند. تجربه‌ی برجام در دولت قبل به ما نشان داد که اعتماد به غرب جواب نمی‌دهد، لذا ما به غربی‌ها هیچ اعتمادی نداریم و معتقدیم که به ما کمک نمی‌کنند و هر جا بتوانند ضربه می‌زنند. بهترین راه این است که بدون هیچ‌گونه توافقی، مذاکرات را تا بیستم فروردین روز ملی فناوری هسته‌ای تعلیق کنیم؛ چنانچه تا آن تاریخ تمام تحریم‌ها لغو شد و این امر راستی‌آزمایی گردید و تمام مطالباتمان هم وصول شد، به مذاکرات برگردیم و در غیر این‌ صورت در همان روز این شجره‌ی خبیثه‌ی برجام را که از روی زمین ناپاک و بی‌ثمر اعتماد به غرب برکنده شده و ثبات و قراری ندارد را برداریم و آن را بر سر آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان بکوبیم و با اقتدار از برجام خارج شویم. نباید گذاشت اقتصاد کشور بیش از این شرطی شود؛ کار عمده خنثی کردن تحریمها از طریق ایجاد حرکت تولید داخلی و تحرک اقتصادی داخلی است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس