کد خبر 1358867
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۵
ایران اسلامی در جنگ راهبردها پیروز شده است

وزیر کشور با تاکید بر پیروزی جمهوری اسلامی ایران در جنگ راهبردها افزود: دشمنی که به شکست اقرار می کند، نشان‌دهنده این است که جمهوری اسلامی چگونه در عمق راهبرد خود، دشمن را شکست داده است.

به گزارش مشرق، احمد وحیدی در جلسه شورای اداری استان تهران گفت: با توجه به مسئولیت هایی که داریم نگاه به آنچه که در پیش رو قرار دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است. سال ۱۴۰۰ را در شرایطی دولت جدید شروع کرد که نگرانی های متعددی وجود داشت از جمله ۴۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان پیش بینی کسری بودجه و از سوی دیگر تلاش های دشمن علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بود. در شرایطی که برخی تصور می کردند با تغییر رئیس جمهور در آمریکا اوضاع متفاوت می شود اما هیچ تفاوتی رخ نداد و با همان فشار تحریم ها و تهدیدها ادامه پیدا کرد.

وی افزود: تلاش برای جلوگیری از پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران بی امان ادامه پیدا کرد و تلاش کردند گروهک های ضد انقلاب را کنار هم بنشانند و از این طریق نا امنی ایجاد کنند. در این مسیر نیز هزینه بسیاری کردند. از سوی دیگر جنگ حقوقی علیه جمهوری اسلامی ایجاد کردند و هم زمان جنگ های اطلاعاتی، امنیتی و فرهنگی را علیه ما هدایت کردند. درحقیقت تلاش کردند جنگهای ترکیبی در داخل کشور ما شکل دهند و برای اینکار برنامه ریزی گسترده ای انجام دادند.

وی ادامه داد: برای ایجاد گسست های قومی و مذهبی برنامه ریزی کردند و آن را راهکار مهمی برای خود قرار داده بودند. در کنار همه این تلاش ها، دولت جدیدی که با محاسبات آنها مغایر بود را برنمی تابیدند. در حقیقت زمانی که احساس کنند نمی توانند محاسبات خود را تحمیل کنند متفاوت عمل می کنند. همه توطئه هایی که دنبال می کردند در یک نقطه به یکدیگر پیوند می دادند و آن به تسلیم کشاندن جمهوری اسلامی در مقیاس منطقه ای و دنیا بود.

وی تاکید کرد: البته پیش از آن نیز باید در سطح ملی و داخل کشور این کار را دنبال می کردند لذا سعی کردند بر تمام خواست های اجتماعی سوار شوند و این موضوع را به گونه ای جلو ببرند که تصور شود مردم از انقلاب خود خسته شده‌اند.

وی تاکید کرد: جنگ فرهنگی که شروع کردند در حال حاضر در حوزه عفاف و حجاب می بینیم تلاش کردند این مساله را به موضوعی تبدیل کنند و با تحریک اقشار مختلف جریان مسائل اجتماعی را در کشور ایجاد کنند. اما در پایان سال حرف هایی که از آنها شنیده شد این بود که ما در فشار حداکثری به ایران شکست مفتضحانه ای خوردیم. این جمله توسط کسانی عنوان شده که مسئول هستند و در جنگ بی امان با ما هستند. دشمنی که به شکست اقرارمی کند نشان دهنده این است که جمهوری اسلامی چگونه در عمق راهبرد خود دشمن راشکست داده است.

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه فشار اقتصادی از سوی دشمن از جمله آخرین حربه های آنها قلمداد می شد افزود: تصور می کردم از این طریق کشور را دچار مشکل کنند اما دیدند در ۲۲ بهمن مردم حضوری گسترده داشتند به شکلی که در برخی نقاط تا حدود ۵۰، ۶۰ درصد و حتی بیشتر از این شاهد افزایش حضور مردم بودیم. در شرایطی که کرونا همچنان وجود داشت.

وی با اشاره به مذاکرات برجام گفت: جمهوری اسلامی اعلام کرد مذاکرات موضوع اصلی برای ایران نیست ولی به آن می پردازد. این موضوع راهبرد دشمن را دچار شکست کرد به شکلی که در جنگ راهبردها، رهبر جمهوری اسلامی پیروز شد و این موضوع امروز در صحنه عملی قابل مشاهده است.

وی با اشاره به این که سال گذشته با راهبردهای مناسب برای جمهوری اسلامی و دستاوردهای فراوان و نیز شکست دشمن در راهبردش به پایان رسید افزود: اذعان دشمن به شکست، قدرت جمهوری اسلامی ایران را به واسطه بنیان های قوی نظام نشان می دهد. رهبری نیز تاکید کردند اتفاقاتی که افتاده نشان داد راهبرد جمهوری اسلامی ایران راهبرد درست است. امروز نیز در آخرین اقدام آمریکا، پاکستان را مشاهده می کنیم که جزء متحدین آمریکا بود اما کار به جایی رسیده که اعلام می کنند آمریکایی ها برای تغییر دولت پاکستان دست به توطئه زدند. همین اتفاق نیز در اوکراین توسط آمریکا دنبال شد. در اوکراین نیز با توطئه هایی که آمریکا درست کرد این کشور را به وضعیت فعلی کشانده است. همه این موارد را مشاهده کرده ایم و بر اساس تاکیدات رهبری باید از این موارد تجربه بگیریم.

وی ادامه داد: در سال گذشته نه تنها کسری بودجه نداشتیم بلکه تعهداتی که در سفرهای موثر ریاست جمهوری داده شده بود همگی محقق شدند. جمهوری اسلامی ایران در حوزه سیاسی نیز دست برتر را دارد و دیگران در مقابل منطق برتر جمهوری اسلامی ایران حرفی برای گفتن ندارند. در داخل نیز مردمی که گله‌مندی هایی داشتند روز به روز امیدوارتر و پایه کارتر عمل می کنند.

وحیدی در بخش دیگری از صحبت های خود تاکید کرد: دشمن اعلام می کند ملت ما افسرده است اما در یک نمونه باید به همین سفرهای پایان سال اشاره کنیم که ۵۳ درصد افزایش سفرها راداشته ایم و سیستم گردشگری ما و استاندارانمان به دنبال جا برای مردم در این سفرها بوده اند. این سفرها خوشبختانه به شکل خوبی انجام شد که ضمن آن، شاهد کاهش ۲۳  درصدی تلفات بودیم. این سفرها با امنیت انجام شد که نشان از قدرت و استحکام اجتماعی کشور ما دارد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه حرکت نوینی در ادامه حرکت نظام جمهوری اسلامی ایران محقق شده است، افزود: امروز ریل گذاری جدیدی توسط دولت پایه ریزی شده است، این دولت مشخصه‌هایی دارد که اولین آن تلاش، تلاش و تلاش است. به شکلی که رئیس جمهور لحظه‌ای آرام و قرار ندارد و در صحنه عمل و اتخاذ تصمیمات، تلاشی مستمر را در دستور کار خود قرار داده است. مشخصه دیگر این دولت اخلاص است. لذا امروز از همه ما مسئولین انتظار می‌رود تلاش مستمر همراه با اخلاص داشته باشیم.

وی با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری به نام تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی گفت: رهبری در تعریف دانش بنیان تاکید کردند که نگاه علمی به همه کارها باید وجود داشته باشد. به این ترتیب دانش بنیانی یک بحث دائمی است که ابعاد مختلفی دارد و نیاز است که نگاه علمی به همه کارها و نیازها وجود داشته باشد. اگر پر تلاش باشیم و با اخلاص عمل کنیم اما نگاه علمی نداشته باشیم دچار انحراف از عملکرد خواهیم شد.

وی افزود: در این میان تهران ویژگی‌های خاصی دارد و به عنوان الگو محسوب می‌شود به شکلی که هر اتفاقی در تهران بیفتد در همه جای کشور جریان پیدا می‌کند. لذا همه ما موظف هستیم به ابعاد گوناگون به ویژه مسائل فرهنگی و اجتماعی در کشور توجه ویژه داشته باشیم.

وی  ادامه داد: مسئله مهم امسال ما مسائل اجتماعی و فرهنگی است. بطور جدی و سازمان یافته دشمن تلاش می‌کند در کشور ما ناهنجاری‌های اجتماعی را توسعه دهد و تعقیب می‌کند که در مولفه‌های اجتماعی و فرهنگی خدشه وارد کند. اگر در اقتصاد نتوانست آسیب بزند و در حوزه‌های امنیتی و سیاسی شکست خورد اما همچنان به حوزه اجتماعی و فرهنگی امید بسته است. لذا همه مدیران باید آماده باشند و کمر همت ببندند که این توطئه دشمن نیز خنثی شود.

وی تاکید کرد: نمی‌توانیم نسبت به ناهنجاری‌های سطح جامعه بی تفاوت باشیم و بگذاریم دختران و پسران ما را به کام این ناهنجاری‌ها بکشند. نه می‌توانیم و نه مجاز هستیم که به این موارد بی تفاوت باشیم. همه مکلف هستیم ضوابط و هنجارهای اجتماعی را رعایت کنیم. باید انضباط اجتماعی اجرایی شود. تک تک ادارات، دانشگاه‌ها و همه مکلف هستند هنجارهای اجتماعی را پاس بدارند و توطئه دشمن برای رخنه در حوزه فرهنگ و ایجاد مزاحمت برای مردم در نطفه خفه شود. در این راستا اگر از محیط‌های اداری، دانشگاه‌ها بازدید کردیم و ناهنجاری‌های اسلامی و اجتماعی را دیدیم باید خود را متهم بدانیم و به خودمان نمره منفی بدهیم. بی تردید باید محیط را آماده کنیم. در مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز ناظر این کار وزارت کشور قرار داده شده که در استان‌ها نیز استانداران، فرمانداران و بخشداران این وظیفه را بر عهده دارند.

وی تاکید کرد: از همه تلاش‌های مدیران در سال گذشته تشکر می‌کنم و امیدوارم با همت بلند و با قدرت به پیش بروند و امسال به لطف الهی اتفاقات بزرگی روی خواهد داد. البته دشمن زخم خورده نیز کنار نخواهد نشست.

وزیر کشور در پایان این جلسه در جمع خبرنگاران نیز به طرح تحولی که از سوی رئیس جمهور ارائه شده است اشاره کرد و افزود: طرح تحولی که ارائه شده پیاده سازی اش با توجه به شعار سال با قوت پیگیری خواهد شد. دانش بنیانی و اشتغال آفرینی در کنار طرح تحول که جریان حاکم بر حرکت عمومی دولت قلمداد می‌شود با جدیت پیگیری خواهد شد.

وی افزود: تصور می‌کنم اولین بار باشد که در دولت‌ها چنین طرحی داشته‌ایم که نشان می‌دهد هدفمند و با برنامه به سمت مشخصی حرکت خواهیم کرد. قطعا در این مسیر کار و تلاش مستمر باید در دستور کار قرار بگیرد.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۲۱:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۶
    2 0
    واقعاً چرا باید با وعده‌های دروغ لغو تحریم‌هایی که به بهانه‌های مختلف بر علیه ما وضع شده و مطمئناً هرگز لغو نخواهد شد، صنعت هسته‌ای خود را هم، به دست خودمان محدود و تخریب، و جاسوسان آژانس صهیونیست‌ها را پشتیبانی کنیم و اقتصاد کشور را هم شرطی نماییم؟! توافق نکردن از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود، توافق نکردن بر یک چنین توافق کردنی شرف دارد. مطمئناً برجام چکی نیست که قابلیت نقد شدن داشته باشد، بلکه تجربه‌ی تلخی است که از اعتماد به غرب با صرف هزینه‌ی زیاد به‌دست آمده و تاکنون هم اشتباهات زیادی در مواجهه با آن در پیش گرفته شده است؛ اکنون تنها نفعی که می‌توان از این تجربه به‌دست آورد، برداشتن این یوغ از گردن صنعت هسته‌ای و اقتصاد کشور، با عدم توافق مجدد با شیطان بزرگ و مستکبران و زورگویان دنیا، و خروج قاطعانه و مقتدرانه از برجام در روز ملی فناوری هسته‌ای با توکل بر خدا، و خنثی‌سازی تحریم‌ها از طریق ایجاد حرکت تولیدی و تحرک اقتصادی داخلی، و توسعه‌ی صنعت هسته‌ای با حداکثر سرعت و به هر میزان لازم با اخراج کامل جاسوسان آژانس و جمع‌آوری تمام دوربین‌ها است؛ و این، خواست مؤکد ما از دولت و مجلس انقلابی است که ان‌شاءالله منتظر تحقق آن هستیم.
  • IR ۲۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۶
    2 0
    مذاکره فرسایشی نباید بشود
  • IR ۰۰:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۷
    2 0
    واقعاً چرا باید با وعده‌های دروغ لغو تحریم‌هایی که به بهانه‌های مختلف بر علیه ما وضع شده و مطمئناً هرگز لغو نخواهد شد، صنعت هسته‌ای خود را هم، به دست خودمان محدود و تخریب، و جاسوسان آژانس صهیونیست‌ها را پشتیبانی کنیم و اقتصاد کشور را هم شرطی نماییم؟! توافق نکردن از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود، توافق نکردن بر یک چنین توافق کردنی شرف دارد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس