آمادگی شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج

مدیرکل عملیات پولی و اعتباری بانک مرکزی گفت: در حال حاضر تمامی بانک‌ها از جمله بانک‌های دولتی و خصوصی آمادگی لازم برای ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به متقاضیان را دارند.

به گزارش مشرق به نقل از بانک مرکزی محمد نادعلی مدیرکل عملیات پولی و اعتباری بانک مرکزی در گفتگو با خبر رسانه ملی در خصوص وثایق لازم برای دریافت تسهیلات ازدواج تصریح کرد: براساس آنچه در قانون بودجه صریحاً بیان شده است پس از اعتبارسنجی متقاضی توسط بانک، حداکثر سفته یا یک ضامن معتبر برای دریافت تسهیلات کفایت می‌کند.

بیشتر بخوانید:

کدام استان‌ها بیشترین وام ازدواج را پرداخت کردند؟

به گفته مدیرکل عملیات پولی و اعتباری بانک مرکزی، مدارک موردنیاز برای دریافت وام ازدواج شامل سند ازدواج، کارت ملی و شناسنامه زوجین و مدارک مرتبط با ضامن معتبر به همراه کپی تمامی موارد می‌باشد.

وی درباره ادعایی مبنی بر اینکه داشتن کارت پایان خدمت برای دریافت وام قرض‌الحسنه ازدواج الزامی است کرد: این خبر و ادعا، شبیه دروغ سیزده است و برای گرفتن وام قرض الحسنه ازدواج، کارت پایان خدمت، ضروری نیست.

نادعلی در خصوص مراحل دریافت تسهیلات ازدواج نیز گفت: متقاضی با مراجعه به سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و ثبت نام اینترنتی و تکمیل فرم‌های مربوطه، یک کد رهگیری ۱۰ رقمی دریافت می‌کند. پس از تعیین شعبه توسط بانک، متقاضی ۱۲ روز کاری برای مراجعه به شعبه مهلت دارد. همچنین هر یک از زوجین به عنوان یک متقاضی توسط بانک شناسایی شده و براساس اعتبارسنجی انجام شده، بانک نسبت به اخذ وثیقه و ضامن اقدام می‌کند.

وی با بیان اینکه تسهیلات ازدواج بدون سود و تنها دارای ۴ درصد کارمزد است افزود: این تسهیلات ۱۰ ساله بوده و مبلغ هر قسط در حدود یک میلیون تومان است.

مدیرکل عملیات پولی و اعتباری بانک مرکزی تاکید کرد: براساس آمار سال گذشته ۹۲۴ هزار فقره وام ازدواج توسط شبکه بانکی پرداخت شد. امسال نیز طبق روال سال‌های گذشته متقاضیان واجد شرایط با تکمیل مراحل می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

نادعلی تصریح کرد: متقاضیانی که سال گذشته موفق به دریافت تسهیلات نشده و قراردادی هم با شعبه‌های انتخابی خود نبسته‌اند، امسال با مبلغ جدید، تسهیلات را دریافت خواهند کرد.

بر اساس این گزارش از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۶ فروردین بیش از ۶۵ هزار نفر برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ثبت نام کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۷
    0 0
    از صدر اسلام تا اوائل سده‌ی چهاردهم هجری قمری، دینار، که یک واحد پول فلزى از جنس طلا با وزن مشخص بود، در میان مسلمانان رایج بود. مزیت این پول آن بود که با گذشت زمان ارزش آن کاهش نمی‌یافت؛ مثلاً قیمت متوسط گوسفند در زمان‌های متمادی، همواره حدود یک دینار بود. این امر باعث می‌شد که وقتی کسی پولی را قرض‌الحسنه می‌داد، در زمان پس گرفتن پولش، متضرر نمی‌شد؛ اما متأسفانه ارزش پول اعتباری بدون پشتوانه‌ی فعلی ریال، دائماً کم می‌شود. لذا اکنون لازم است یک واحد پول ملی جدید داشته باشیم که ارزشش همواره معادل وزن مشخصی از طلا باشد. به یاد شهید عزیزمان حاج قاسم سلیمانی سردار دل‌ها، این واحد جدید را سلیمانی می‌نامیم و آن را معادل یک میلی‌گرم طلای ۲۴ عیار تعریف می‌کنیم. در این لحظه یک سلیمانی معادل ۱۶۷۷ تومان (۱۶۷۷۰ ریال)، و یک دلار آمریکا معادل ۱۶٫۱۵۶ سلیمانی می‌گردد؛ اما قیمت یک گرم طلای ۲۴ عیار همواره برابر تعریف قانونی، هزار سلیمانی خواهد بود و این امر باید توسط بانک مرکزی و دولت، نظارت، و با پشتوانه‌ی ذخائر طلای بانک مرکزی، کنترل و مدیریت گردد. به این ترتیب یک بار در زمان شروع اجرای طرح، موجودی ریالی تمام حساب‌ها، با توجه به قیمت ریالی طلای ۲۴ عیار در آن لحظه، به معادل سلیمانی تبدیل، و اسکناس‌های ریالی با اسکناس‌های سلیمانی، به‌تدریج، اما با همان نرخ برابری منجمد شده در لحظه‌ی شروع، جایگزین می‌گردد؛ در نتیجه، هم تمام صفرهای زیادی قیمت‌ها با واحد ریال از بین می‌رود، و هم پول با گذشت زمان دیگر از ارزش نمی‌افتد و دچار تورم نمی‌شود؛ ضمن آنکه سنت قرض‌الحسنه هم احیاء می‌گردد و می‌توان سود را هم از نظام بانکی حذف، و بانک‌داری اسلامی بدون ربا را محقق کرد. این پول در برابر ارزهای خارجی، ارزشش با مرور زمان کم نخواهد شد، زیرا قیمت طلا به هر ارزی که مبنا باشد، در دراز مدت افزایش می‌یابد؛ در نتیجه امکان تبدیل شدن به واحد پول بین‌المللی را هم خواهد داشت. مزیت دیگر این پول آن است که دیگر دلالی طلا، سکه و ارز با این پول سودی نخواهد داشت، زیرا قیمت طلا و سکه به پول سلیمانی همیشه ثابت است، و قیمت ارز به سلیمانی نیز تک‌نرخی و شناور شده، و به مرور زمان کاهش می‌یابد، و دیگر نیازی به دخالت دولت در بازار ارز وجود نخواهد داشت، در نتیجه نقدینگی بهتر به سمت تولید هدایت خواهد شد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس