فهرست بدهکاران بزرگ بانک های دولتی و خصوصی

بانک مرکزی آمار مقدماتی تسهیلات و تعهدات کلان (از بانک‌هایی که تاکنون دریافت شده) در پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۰ را منتشر کرد.

به گزارش مشرق، بر اساس بند یاد شده انتشار این اطلاعات به صورت فصلی بوده و طبعاً می‌بایست در تیر ماه سال جاری منتشر گردد لکن به جهت شفاف سازی هرچه بیشتر اطلاعات و آمار؛ این امر از ماه جاری در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفته است.

گفتنی است، اطلاعات منتشر شده تنها به منزله دریافت تسهیلات و تعهدات کلان از شبکه بانکی بوده و عدم ایفای تعهدات یاد شده در ستون مانده اصل تسهیلات –بدهی غیر جاری قابل مشاهده است.

شایان ذکر است به استناد فصل اول ماده ۱ بند ۱-۸- آئین نامه تسهیلات و تعهدات کلان موضوع بخشنامه شماره ۹۲/۲۴۲۵۵۳ مورخ ۱۳۹۲/۰۸/۱۶، تسهیلات و تعهدات کلان: «به مجموع خالص تسهیلات و تعهدات اعطایی / ایجاد شده به / برای هر ذینفع واحد که میزان آن حداقل معادل ۱۰ درصد سرمایه پایه مؤسسه اعتباری باشد.»، اطلاق می‌شود.

لازم به ذکر است اطلاعات مذکور، اولیه بوده و اقدامات مقتضی در زمینه پایش و بهبود مستمر کیفیت آن در دست اقدام و پیگیری است.

در پایان تاکید می‌شود تاکنون اطلاعات از ۱۴ بانک دریافت شده و به تدریج همزمان با دریافت اطلاعات از سایر بانک‌ها جدول مربوطه کامل‌تر می‌شود.

فهرست بدهکاران بزرگ بانکی به تفکیک ۱۴ بانک مذکور، به شرح زیر است:

بانک اقتصادنوین

بانک مشترک ایران ونزوئلا

بانک پاسارگاد

پست بانک

بانک تجارت

بانک رفاه کارگران

بانک سامان

بانک سپه

بانک قرض الحسنه رسالت

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک کارآفرین

بانک کشاورزی

بانک گردشگری

بانک ملت

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • پیروز IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
    5 6
    این لیست درست نیست، من دو تا قسط بانک ملی عقبم، اما اسمم نبود
    • IR ۱۴:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
      3 0
      این لیست ابر بدهکاراست.
    • داداش IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
      1 1
      منم همینطور دلم نیومد اعلام نکنم باید همه مون شفاف بشیم مثل بلوریجات
  • IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
    4 0
    خوب که چی ؟ برای گرفتن 10 ملیون وام باید هفت خوان رستم را رد کنیم. اینا چه جوری هزارام میلیارد تومن ( وقتی که دلار هزار تومن بوده ) وام گرفتن ؟ یعنی دهها میلیارد دلار به قیمت آن روزها؟ وقتی زمین در تهران مترییک میلیون تومن بود. مشرق جان شما هم منتشر کنید برای آرامش دل خودم نوشتم.
  • AU ۱۴:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
    0 0
    بانک پاسارگاد رو دیدم. بیشترین بدهکار شرکت های اقماری خود بانک پاسارگاد هست که. چجوریه ؟ یعنی خودش بدهکار خودش هست؟
  • IR ۱۵:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
    0 0
    خودتون میذاشتین. بدون اکسل
  • IR ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
    1 0
    از صدر اسلام تا اوائل سده‌ی چهاردهم هجری قمری، دینار، که یک واحد پول فلزى از جنس طلا با وزن مشخص بود، در میان مسلمانان رایج بود. مزیت این پول آن بود که با گذشت زمان ارزش آن کاهش نمی‌یافت؛ مثلاً قیمت متوسط گوسفند در زمان‌های متمادی، همواره حدود یک دینار بود. این امر باعث می‌شد که وقتی کسی پولی را قرض‌الحسنه می‌داد، در زمان پس گرفتن پولش، متضرر نمی‌شد؛ اما متأسفانه ارزش پول اعتباری بدون پشتوانه‌ی فعلی ریال، دائماً کم می‌شود. لذا اکنون لازم است یک واحد پول ملی جدید داشته باشیم که ارزشش همواره معادل وزن مشخصی از طلا باشد. اگر این واحد جدید معادل یک میلی‌گرم طلای ۲۴ عیار تعریف شود، در این لحظه معادل ۱۷۶۰ تومان (۱۷۶۰۰ ریال) بوده، و یک دلار آمریکا نیز در همین لحظه، تقریباً معادل ۱۶ واحد جدید پول ملی می‌گردد؛ اما قیمت یک گرم طلای ۲۴ عیار همواره براساس تعریف قانونی، هزار واحد جدید پول ملی خواهد بود و این امر باید توسط بانک مرکزی و دولت، نظارت، و با پشتوانه‌ی ذخائر طلای بانک مرکزی، کنترل و مدیریت گردد. به این ترتیب در زمان شروع اجرای طرح تثبیت ارزش پول ملی در برابر طلا، موجودی ریالی تمام حساب‌ها، با توجه به قیمت ریالی طلای ۲۴ عیار در آن لحظه، به معادل واحد جدید تبدیل، و اسکناس‌های ریالی با اسکناس‌های این واحد، به‌تدریج، اما با همان نرخ برابری منجمد شده در لحظه‌ی شروع، جایگزین می‌گردد؛ در نتیجه، هم تمام صفرهای زیادی قیمت‌ها با واحد ریال از بین می‌رود، و هم پول با گذشت زمان دیگر از ارزش نمی‌افتد و دچار تورم نمی‌شود؛ ضمن آنکه سنت قرض‌الحسنه هم احیاء می‌گردد و می‌توان سود را هم از نظام بانکی حذف، و بانک‌داری اسلامی بدون ربا را محقق کرد. این پول در برابر ارزهای خارجی، ارزشش با مرور زمان کم نخواهد شد، زیرا قیمت طلا به هر ارزی که مبنا باشد، در دراز مدت افزایش می‌یابد؛ در نتیجه امکان تبدیل شدن به واحد پول بین‌المللی را هم خواهد داشت. مزیت دیگر این پول آن است که دیگر دلالی طلا، سکه و ارز با این پول سودی نخواهد داشت، زیرا قیمت طلا و سکه به این پول همیشه ثابت است، و قیمت ارز به این پول نیز تک‌نرخی و شناور شده، و به مرور زمان کاهش می‌یابد، و دیگر نیازی به دخالت دولت در بازار ارز وجود نخواهد داشت، در نتیجه نقدینگی بهتر به سمت تولید هدایت خواهد شد.
  • محمدایوب IR ۱۹:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
    1 0
    قبل از اسم این کلاهبرداران باید اسامی کسانیکه درب را باز گذاشتندودزدگیر هارا از کار انداختند تا دزدان با خیال راحت وارد شوند واسامی آنان که سفارش کردند که درب راباز بگذارند برای دزدان
  • محمود CA ۰۸:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۲
    4 2
    تو این ليست بدهکاران اصل کاری حذف شدن،مثلا در بانک سامان بزرگترین بدهکار آقای علی رخشان هستند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس