به گزارش مشرق، کشور سوئد در سه دهه اخیر یکی از مراکز استقرار منافقین بوده و دولت آن کشور نیز حمایتهایی از آنها و برخی تروریستهای دیگر همچون «حبیب اسیود» سرکرده گروهک تروریستی حرکة النضال (الاحوازیه) داشته است.
بخشی از منافقین پس از پایان یافتن جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، سوئد را به دلیل آزادیهایی که میتوانند در آن کشور داشته باشند برگزیدند و در آنجا اقامت یافتند. آنها دولت سوئد را همسو با خود میدیدند یا اینکه حداقل خطری از سوی آن دولت متوجه خود نمیدیدند. دولت سوئد در جریان فتوای امام خمینی (ره) مبنی بر صدور حکم ارتداد سلمان رشدی، همراه با چند کشور اروپایی سفارتش را تعطیل کرد و سفیرش را هم از تهران بازگرداند.
اقدامات تخریبی منافقین در کشور سوئد علیه ایران از نخستین روزهای حضورشان در آن کشور آغاز شد. علاوه بر اینکه بخشی از اقدامات تروریستی منافقین درسوئد طرحریزی و برنامهریزی شد، در آن کشور نیز اقداماتی علیه سفارت ایران انجام دادند. در فروردین ماه سال ۱۳۷۱ منافقین به سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم حمله کردند که روابط دو کشور را تحت تاثیر قرار داد.
منافقین همچنان در سوئد حضور دارند و در برهههای مختلف دست به اقدامات خرابکارانه میزنند؛ اقداماتی که با حمایت دولت سوئد انجام میشود. در دهه گذشته که حضور اعضای سازمان مجاهدین خلق در فضای مجازی پررنگتر شد، اساتیدی از کشورهای سوئد، فرانسه و آمریکا به آلبانی رفتند و به منافقین آموختند که چگونه در شبکههای اجتماعی فعالیت کنند و به تبلیغ و نشر پیامهای خشونتآمیز بپردازند.
** سکوت سوئد در برابر حملههای منافقین به مردم و خبرنگاران
خرداد ماه سال ۹۵ محمدجواد ظریف وزیر وقت خارجه سفری به استکهلم پایتخت کشور سوئد داشت. تعدادی از منافقین یک شب تا صبح در مقابل هتل محل اقامت ظریف و همراهانش تجمع کردند و با بلندگوهای دستی شعارهایی دادند. آنها همچنین به خبرنگاران همراه با هیات سیاسی وزارت خارجه حمله و فحاشی کردند و پس از اینکه آنها توسط پلیس متفرق شدند، خبرنگاران توانستند به ادامه فعالیت بپردازند.
جالب اینکه طبق گفتههای خبرنگارهای اعزامی، نیروهای امنیتی دولت سوئد در هواپیما به خبرنگاران گفته بودند که خودتان مراقب عوامل منافقین، سلطنتطلبها، حامیان پژاک و گروههای چپ کارگری سوئد باشید و در صورت حمله، شما با آنها درگیر نشوید.
بنابر گفتههای کارکنان سفارت ایران در سوئد، برخی از فحاشان و معترضان در کشور سوئد اعضای سازمان مجاهدین خلق و گروههای سلطنتطلب هستند، برخی در قبال دریافت پول این کار را انجام میدهند و برخی چون از دولت سوئد درخواست اقامت دارند، دست به چنین کاری میزنند.
منافقین و سلطنتطلبها همچنین در جریان برگزاری انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ به ایرانیانی که در شهر یوتبری در انتخابات شرکت کرده بودند، حمله کردند که ویدیوی آن نیز در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در دیداری که چند ماه پیش با همتای سوئدی خود داشت، گفت: قابل قبول نیست که روابط دو کشور ایران و سوئد هدف دسیسههای گروهک تروریستی منافقین قرار گیرد.
** از سلب حضانت کودکان مسلمان تا قرآنسوزی در سوئد
دولت سوئد علاوه بر حمایت از منافقین و گروههای سلطنتطلب و آزاد گذاشتن آنها در انجام حرکات خشونتآمیز، خود نیز اقداماتی علیه اسلام و مسلمانان انجام داده است که به طور نمونه میتوان به گرفتن کودکان مسلمان از خانوادههایشان و دادن به خانوادههایی که فرزند ندارند اشاره کرد. این اقدام به قدری تنفرآمیز بود که فعالان اجتماعی در سوئد با راهاندازی کارزار اینترنتی گستردهای با عنوان «دزدیدن کودکان ما را متوقف کنید» در شبکههای اجتماعی، سلب حضانت کودکان خانوادههای مسلمان از سوی مقامات سوئدی را محکوم کردند.
اهانت به قرآن کریم و مقدسات اسلامی نیز بارها در کشور سوئد تکرار شده است. سال ۹۹ چند نفر افراطی و تندرو در اقدامی توهین آمیز، به هتک حرمت کتاب مقدس مسلمانان پرداخته و یک نسخه از قرآن را در برابر ساختمان دولت و پارلمان در استکهلم، پایتخت سوئد به آتش کشیدند. پلیس هم اقدامی برای ممانعت از هتک حرکت این افراد به کتاب مقدس مسلمانان نکرد.
** حمایت سوئد از قاتلِ مردم خوزستان
با دستگیری حبیب اسیود مشخص شد که سوئد در اروپا به مرکزی برای هدایت اقدامات تروریستی علیه ایران تبدیل شده است. رهبر گروهک حرکه النضال در سوئد مستقر بود و از امکانات و تسهیلات دولت این کشور استفاده میکرد. اسیود در جلسات دادگاهش به حمایتهای علنی دولت سوئد و عربستان از او و همکاری با منافقین و گروهک پژاک اعتراف کرد. او گفت: کشورهای دانمارک و سوئد شرایط زندگی ما را فراهم کرده بودند و میدانستند که ما تجزیهطلب هستیم و فعالیتهایی بر ضد جمهوری اسلامی ایران انجام میدهیم.
بمبگذاری در فرمانداریهای اهواز، دزفول و آبادان، سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان، اداره مسکن و شهرسازی اهواز، اداره محیط زیست اهواز، بمبگذاری در خطوط انتقال نفت خوزستان و محور انتقال نفت اهواز، آبادان و ماهشهر از جمله اقدامات گروهک حرکه النضال در سال ۱۳۸۴ بود که منجر به شهادت حدود ۳۰۰ نفر که شامل زن و مرد و کودک و بزرگسال بود و همه اقوام را دربرمیگرفت، شد.
این گروهک همچنین در ۳۱ شهریور سال ۹۷ با همکاری سایر گروههای تروریستی، مراسم رژه نیروهای مسلح را مورد هدف قرار داد و ۲۵ نفر ازجمله یک کودک را شهید و ۲۴۹ نفر را مجروح کرد.
** هدایت یک جاسوس هستهای توسط سوئد
احمدرضا جلالی نیز فرد دیگری است که در سوئد مستقر بود و با هدایت این کشور و رژیم صهیونیستی اقداماتی علیه ایران انجام داد. او اگرچه متولد تهران بود، اما برای گذراندن دورهای از تحصیلات به سوئد رفت و اقامت آن کشور را دریافت کرد و سپس به ایران بازگشت. همسر جلالی از کارشناسان سازمان انرژی اتمی بود و او علاوه بر اطلاعات مربوط به پروژههای وزارت دفاع، سازمان انرژی اتمی، اسامی و اطلاعات تعدادی از مدیران سازمان انرژی اتمی و وزارت دفاع را به افسران موساد تحویل داد.
جلالی همچنین اطلاعاتی در حوزه سایتهای انرژی اتمی، نامهای مدیران ارشد سازمان انرژی اتمی، وزارت دفاع، سازمانهای تابعه و طرحها و برنامههای آنها، نقشه و پلان ساختمانها را در اختیار مأمورین موساد قرار داد. او به آلودهسازی سیستمها اقرار کرد و با توجه به قرائن موجود و اظهارات کارکنان وزارت دفاع در همان مقطع، حمله ویروسی به سیستمهای این مرکز انجام شده با فلشهایی که جلالی در اختیار داشته، با پوشش انتقال دیتا به سیستمهای بسیاری از افراد مورد نظر، وصل کرده است.
بنابر گفته دادستان وقت عمومی و انقلاب تهران جلالی به هشت نوبت ملاقات با ماموران سرویس جاسوسی بیگانه اقرار کرده و در همین رابطه وجوهی را اخذ کرده است. این جاسوس سال ۹۹ اعدام شد و وزارت خارجه سوئد در واکنش سفیر ایران در استکهلم احضار کرد.
** همدستی دستگاه قضایی سوئد و منافقین در ماجرای "حمید نوری"
حمید نوری آبان ماه سال ۹۸ برای حل و فصل اختلافات خانوادگی دختر خواندهاش عازم استکهلم سوئد شد، اما در بدو ورود به فرودگاه دستگیر گردید. او از کارکنان سابق قوه قضائیه است و ادعا میشود که یکی از مجریان برگزاری دادگاههای منافقین در سال ۶۷ بوده است.
آبان ۹۸ دو نفر از اعضای گروهک منافقین گزارشی حاوی ادعاها و اتهاماتی علیه نوری از طریق یک دفتر حقوقی در انگلیس به مقامات سوئدی ارائه میکنند و همزمان به بهانه حل و فصل اختلاف خانوادگی دخترخوانده نوری، وی را به سوئد میکشانند. دادستان سوئدی بدون انجام تحقیقات جامع، از دادگاه درخواست حکم دستگیری و بازداشت نوری را میکند و مبنای این درخواست نیز صرفاً اظهارات و خاطرات چند تن از اعضای منافقین بود.
از زمان دستگیری نوری تا تکمیل به اصطلاح تحقیقات و ارائه کیفرخواست در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱ ماه به طول انجامید و در تمام این مدت او در حبس انفرادی به سر برد. در این ماجرا دولت سوئد به مسئولیت خود تحت کنوانسیون ۱۹۶۳ وین ناظر بر روابط کنسولی برای اطلاع این بازداشت به سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم عمل نکرد و مراتب را به اطلاع خانوادهاش هم نرساند. در طول مدت حدود ۲ سال پس از بازداشت، علیرغم اینکه خانواده این تبعه ایرانی دو بار نیز به سوئد سفر کرده بودند، اما مقامات سوئدی اجازه ملاقات به آنها ندادند.
همچنین با وجود اینکه آقای نوری از ضعف بینایی رنج میبرد و بارها از مقامات زندان درخواست کرده بود تا بتواند به چشم پزشک مراجعه کند و از عینک استفاده کند، اما به این خواسته وی هم توجهی نشد.
بنابر اظهارات دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان، با نوری در زندان بطور غیر انسانی و تحقیرکنندهای نیز رفتار شد. وی علاوه بر این که بارها مورد ضرب و شتم و شکنجه ماموران سوئدی قرار گرفت، در حضور مأموران زن نیز لباسهای وی را بطور کامل از تنش درآوردند، موضوعی که علیرغم شکایت قربانی، اما ترتیب اثری به آن داده نشد.
این اقدامات در حالی صورت گرفت که کشور سوئد مدعی حمایت از حقوق بشر است و همواره به قطعنامههای حقوق بشری علیه ایران نیز رای مثبت میدهد.
چهره طنز ماجرا آنجاست که در جلسه هفتادم دادگاه حمید نوری در کشور سوئد، پیامک تبریک نوروزی رئیس جمهور سابق که به صورت سامانهای برای تمام شماره تلفنهای همراه فعال ایرانی ارسال و در حافظه تلفن همراه نوری وجود داشته به عنوان یکی از مستندات وکلای منافقین در این پرونده علیه نوری مورد بحث و بررسی قرار گرفت!