رئیس جمهور آلمان: مفهوم ساخت "خانه مشترک اروپایی" شکست خورد

فرانک والتر اشتاینمایر، رئیس جمهور آلمان در اظهاراتی اذعان کرد که تلاش ها برای عملی کردن مفهوم "خانه مشترک اروپایی" شکست خورده است.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری ایتارتاس، فرانک والتر اشتاینمایر، رئیس جمهور آلمان این اظهار نظر را در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی که در پی گفتگوهایش با کلاوس یوهانیس، رئیس جمهور رومانی در بخارست برگزار کرد، مطرح کرد. این کنفرانس مطبوعاتی به صورت زنده در وب سایت یوهانیس پخش شد.

او خاطرنشان کرد: همه ما از مفهوم عالی پیشنهاد شده از سوی میخائیل گورباچف (رهبر اتحاد شوروی سابق) ‌در دهه ۱۹۸۰ درباره ساخت یک خانه مشترک اروپایی حمایت کردیم. اما امروز باید بگوییم که این تلاش ها با شکست مواجه شده‌اند.   این به این معنی نیست که تلاشها برای مشارکت در ساخت آن غلط بودند.

اشتاینمایر افزود: حمایت سیاسی که من از پروژه خط لوله نورد استریم ۲ ارائه کردم یک خطا و یک ارزیابی اشتباه بود.

رئیس جمهور آلمان همچنین درباره سفر ناموفق خود به اوکراین اظهار نظر کرد.

او خاطر نشان کرد: این سفر به کی یف نه فقط برنامه ریزی شده بلکه همچنین تدارک دیده شده بود. من می خواستم به همراه آندژی دودا رئیس جمهور لهستان و روسای جمهور کشورهای حوزه بالتیک با هدف ابراز همبستگی اروپایی مشترکمان به کی یف بروم. اما فهمیدم که این امر نامطلوب است، اما با وجود این، ما آلمانی ها با تمام وجود از اوکراین حمایت می کنیم و آلمان کشوری است که بیشترین حمایت مالی، اقتصادی و نظامی را از اوکراین به عمل می آورد.

اشتاینمایر در پاسخ به سوالی درباره بسته ششم تحریم‌های اتحادیه اروپا ضد روسیه، اذعان داشت که "اقتصاد آلمان در گذشته عادت داشته بیشترین سهم انرژی خود را از روسیه دریافت کند. "

او متذکر شد: این سهم (مربوط به انرژی روسیه) به میزان قابل توجهی در حال کاهش یافتن است. و در حال حاضر، اگر جدیدترین ارقام را به خاطر بیاورم، میزان وابستگی به نفت روسیه حدود ۱۵ درصد است.

وی با بیان اینکه از پیشنهادهای ملموس مندرج در بسته ششم تحریم‌های ضدروسی بی‌اطلاع است، ابراز اطمینان کرد که در روزهای آینده آنها مشخص خواهند شد.

رئیس جمهور آلمان همچنین در جریان این سفر برنامه دیدار با نیکولای سیوکا، نخست وزیر رومانی، و همچنین دانش آموزان اوکراینی یک انستیتوی مستقر در بخارست و نمایندگان اقلیت های آلمانی و یهودی در رومانی را داشت.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • US ۱۷:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۵
    0 0
    صاف صاف تو دوربین نگاه می‌کنه تو روز روشن هم هم دروغ میگه! وابستگی انرژی اروپا به روسیه کم شده و به پانزده درصد رسیده! پس چرا تحریم نفت روسیه رای نیاورد! چون وابستگی انرژی اروپا به روسیه بالای هفتاد و پنج درصد هست و البته خیلی منابع غذایی هم وابسته به روسیه هست. در ضمن هنوز روسیه منابع زیرزمینی بسیاری دارد که هنوز حتی ثبت نشده و میتواند با قدرت اقتصادی چین این منابع را به ثروت تبدیل کند. بجای دروغ گفتن کمک کنید جنگ به پایان برسد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس