کد خبر 1374790
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۱
نگرانی دموکرات‌های آمریکا از احیای برجام

شماری از دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا نسبت به تلاش‌های دولت بایدن برای احیای برجام ابراز نگرانی کردند.

به گزارش مشرق، گروهی از دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا  نسبت به تلاش‌های مداوم دولت بایدن برای احیای توافق هسته‌ای با ایران ابراز نگرانی کردند.

به نوشته وبگاه «میدل ایست آی» پنج نماینده دموکرات آمریکا چهارشنبه گذشته نشست مطبوعاتی برگزار کردند و ۱۳ نماینده دیگر نیز بیانیه مطبوعاتی را امضا کردند که در آن تردیدها نسبت به هرگونه توافق با ایران اعلام شد.

«الین لوریا» قانونگذار اهل ایالت ویرجینیا، گفت: «ما نگرانی‌های مختلفی در مورد مذاکرات و ورود مجدد به توافق داریم.»

به نوشته این وبگاه، در حالی که این قانونگذاران نگرانی‌های متفاوتی دارند، اما عمده نگرانی آن‌ها خروج نام سپاه از فهرست سیاه است.

«جاش گاتهایمر» از دیگر قانونگذاران آمریکایی در این نشست مطبوعاتی گفت: «باهم باید به تهدید ایران هسته‌ای رسیدگی و با فعالیت‌های تروریستی آن‌ها علیه آمریکا و متحدانمان مقابله کنیم.»

لوریا و گوتهایمر بخشی از گروهی متشکل از ۱۲ دموکرات مجلس نمایندگان و ۹ جمهوریخواه بودند که ماه گذشته نامه‌ای به دولت بایدن ارسال کردند و گفتند احتمالاً با توافق هسته‌ای ایران که در حال حاضر در حال مذاکره است، مخالفت خواهند کرد.

ایران و آمریکا اواخر سال گذشته در شهر «وین» در اتریش وارد هشتمین دور مذاکرات با هدف احیای برجام شدند. در چند ماه گذشته، هر دو طرف اعلام کرده بودند که یک توافق قریب الوقوع است، با این حال هنوز چند اختلاف باقی مانده است.

این در حالی است که  یک نماینده مسلمان دموکرات کنگره آمریکا به تازگی  خواستار لغو تحریم‌ها علیه ایران و احیای برجام شد.

«ایلهان عمر» نماینده دمکرات و مسلمان کنگره آمریکا در توییتی خواستار توافق فوری  ومطمئن با ایران و لغو تحریم‌ها شد. خانم عمر در توییتی نوشت: «ما برای برقراری صلح در خاورمیانه و اجتناب از جنگ در حال از دست دادن زمان هستیم. اینک زمان نهایی کردن توافق با ایران است.»

تویت ایلهان عمر بازتاب‌هایی بین مقام‌های آمریکایی داشت به طوریکه برخی وی را به جانبداری از ایران و مخالف با معاهده ابراهیم متهم کردند.

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری با خبرنگاران اعلام کرد دیدار «انریکه مورا»  معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران تاکنون قطعی شده است. البته وی یادآور شد که مورا درخواست‌هایی را برای ملاقات با مقامات ایرانی در داخل و خارج وزارت امور خارجه نیز مطرح کرده است.

معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در روزهای پایانی هفته گذشته به تهران آمد، سفری که  «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا  آن را مثبت خواند و «امیرعبداللهیان» وزیر خارجه ایران  هم آن را فرصت مجددی برای تمرکز بر ابتکارات به منظور حل موضوعات باقیمانده برشمرد و بار دیگر بر اتخاذ تصمیم سیاسی از سوی واشنگتن تأکید کرد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • سید IR ۲۰:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
    0 0
    تفاوت مذاکرات برجامی در دولت حسن روحانی با دولت آقای رئیسی؛! در آن دولت هربار که مذاکره می کردند مردم ایران و مسئولین و نمایندگان انقلابی نگران آن بودند که هیأت مذاکره کننده ایرانی امتیازات خرد کننده ای به یانکی ها بدهد که همین گونه هم می شد! اما اینک این نگرانی به یانکی ها منتقل شده است که ایران امتیازات خرد کننده ای در مذاکرات از آمریکا بگیرد که به فضل الاهی همین گونه هم خواهدشد! و این بزرگترین نگرانی اصلاح طلبانی است که آن زمان از برجام پوچ حمایت و دفاع می کردند چون رسوایی خود را قریب الوقوع می بینند!
  • IR ۲۳:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
    2 0
    واقعاً چرا باید با وعده‌های دروغ لغو تحریم‌هایی که به بهانه‌های مختلف بر علیه ما وضع شده و مطمئناً هم هرگز لغو نخواهد شد، صنعت هسته‌ای خود را هم، به دست خودمان محدود و تخریب، و جاسوسان آژانس صهیونیست‌ها را پشتیبانی کنیم و اقتصاد کشور را هم شرطی نماییم؟! مذاکره‌ی فرسایشی برای کشور مضر است؛ آمریکا نمی‌خواهد مذاکره کند تا حرف حقی را قبول کند؛ بلکه می‌خواهد مذاکره کند تا حرف باطلی را تحمیل کند. آن‌ها در پشت صحنه‌ی دیپلماسی، گرگ درنده و روباه حیله‌گر هستند. به غربی‌ها هیچ اعتمادی نداریم و معتقدیم به ما کمک نمی‌کنند و هر جا بتوانند ضربه می‌زنند. مطمئناً عدم توافق با شیطان بزرگ قلدر و سه نوچه‌ی اروپائیش از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود، شرف دارد. مطمئناً برجام چکی نیست که قابلیت نقد شدن داشته باشد، بلکه تجربه‌ی تلخی است که از اعتماد به غرب با صرف هزینه‌ی زیاد به‌دست آمده و تاکنون هم اشتباهات زیادی در مواجهه با آن در پیش گرفته شده است؛ اکنون تنها نفعی که می‌توان از این تجربه به‌دست آورد، برداشتن این یوغ از گردن صنعت هسته‌ای و اقتصاد کشور، با عدم بازگشت به مذاکرات، و کوبیدن شجره‌ی خبیثه‌ی برجام بر سر آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان، و خروج قاطعانه و مقتدرانه از برجام با توکل بر خدا، و خنثی‌سازی تحریم‌ها از طریق ایجاد حرکت تولیدی و تحرک اقتصادی داخلی، و توسعه‌ی صنعت هسته‌ای با حداکثر سرعت و به هر میزان لازم با اخراج کامل جاسوسان آژانس و جمع‌آوری تمام دوربین‌ها است؛ و این، خواست مؤکد ما از دولت و مجلس انقلابی است که ان‌شاءالله منتظر تحقق آن هستیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس